![]() |
Hitno!!!
Kako se vracaju tvornicke postavke na Lenovo A806? |
Citiraj:
|
Tako je, količina i frekvencija nadogradnji ne podrazumijeva kvalitetu, bitno je da postoji dobar-bugfree službeni rom. Sve ostalo je manje bitno.
|
Opet je zgodno kad ti nadogradnje donesu nešto bolju i bržu kameru, bolji mikrofon, plavu ledicu za obavijesti...
Da ne govorim o boljem sučelju (nove generacije UI-ja) a pogotovo o prelasku na android 4.4 i 5.0 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Razvoj situacije postaje smiješan, MIUI beta testeri odlaze jer prijavljuju bugove, a developeri ništa ne rješavaju :)
http://en.miui.com/thread-101636-1-1.html |
Citiraj:
|
slava im udarila u glavu i kam su krenuli ne znaju ni sami valjda
|
Prejako zagrizli pa polomili zube. Ne možeš biti ozbiljan igrač sa takvim folovima, nikako.
|
Ma budale, sta reci.. Umjesto zaposljavanja dodatnih developera, oni svakih nekoliko mjeseci nastancaju tonu novih telefona, televizora, rutera i kuhinjskih vaga. Cemu to udaljavanje od izvorne ideje.. Moram priznati da niti malo ne zavidim shadowu, jer ja na Mi3 zaista nemam nekih velikih problema, na MIUI sam se naviknuo i odlicno mi je legao. Ali dva puta bih razmislio dali bih uopce razmatrao Xiaomi prilikom sljedece kupovine mobitela...
|
Ali prodaja hardvera im ide ko luda, valjda popizdili kinezi za gadgetima raznim :)
Pogledajte samo kojim tempom izlaze novi modeli mobitela, a gdje su TV, routeri, miband, sad ove kuhinjske vage, pročišćivači zraka,... nema di nisu zagrizli. Bokte, inteligentna utičnica kojom upravljaš daljinski: http://en.miui.com/thread-70837-1-1.html Negdje je moralo početi pucati, zasad je to softverski dio, pogotovo u donjem domu. Osim toga, koliko čitam Xiaomi apsolutno ništa ne ulaže u reklame, vele na forumu da su manekeni koji su na reklamama u biti zaposlenici :) MIUI Developeri su čini mi se isto tako, entuzijasti, ekipa klinaca koji se tu uče raditi. Dok su imali dva telefona ukriž, lako je bilo miui održavati, a gle sad :) S druge strane, vidjelo se kad su krenuli na Indijsko tržište da tamo nisu baš samo tako prošli, odmah se krenuo krpati redmi 1S koji je tamo bio jedan od udarnih proizvoda, novi romovi, optimizacije, otvaranje krenel sourceova. Koliko ja kužim, tamo drmaju Micromax i ekipa i morali su biti konkurentni. A ne budu propali, to sigurno, ali počeli su fušariti, kaj nije redmi 2 izašao s 1GB memorije i onda su skužili da se neće prodavati ko vruće kifle pa se odjednom nabrzinu najavljuje model s 2GB. Pa koja to firma još tako radi? Ali, ne budu propali, to signurno, samo su izrasli dovoljno da se mogu početi zajebavati ko i svi ostali veliki proizvođači. Ajmo tražit dalje tko je među kinezima novi xiaomi, tko će početi davati najbolji bang for the buck :-) |
Stvar jr u tome da imate 90% korisnika koji nisu zahtjevni i njima xiaomi i sl odgovaraju zbog kvalitete izrade i kupovati ce ih sve vise
|
Jep, kao meni. Mi2S, pa Mi3, curi kupio Mi4. Nakon dugo godina u iPhone only taboru, moram reći da sam prilično (ako ne i apsolutno) zadovoljan.
Dvije godine u Xiaomi taboru, heavy use u poslovne svrhe, telefon, mailovi, nemrem reć da imam ikakvu zamjerku... |
Coolpad F1 i F2 mobiteli dobivaju i android 5.1
|
Citiraj:
EDIT : my bad, sad vidim u coolpad temi |
ekipa, imal sta dobro a jeftino :D
u prijevodu, treba mi neki fon, bar 4.5 incha, i dobra baterija. ostalo nebitno. imam u vidu tcl s720 koji mi je prosao kroz ruke, sad je u tetka, pa se mislim ili to ili ima, ipak, i nesto bolje? nisam bas nesto aktivan na ovu tematiku zadnjih tjedana pa sam se malo pogubio. bilo bi dobro do nekih 120 eura, ako moze iz eu skladista. i da, da ima hrvatski jezik tenkju |
A što je falilo tcl s720? Mislim da nema bolje za 108USD sa Coolicoola (uračunato osiguranje od PDV i carine)
|
Citiraj:
Nemaju problema s izdavanjem novih inačica androida. |
Citiraj:
|
Imaju i Miui v6 redovita izdanja :D
Kladim se da su manje bugovita nego u redmija :p |
To da, ali F1 i F2 imaju stabilni KK Rom otkad ono? ;)
|
Ima i Mi3/Mi4 odavno stabilan AOSP 4.4.4 KK...
|
Koji je Samsung otprilike u rangu Lenovo A8 A806? Ima li još neka stranica osim gsmarena za usporedbu specifikacija?
|
Možda galaxy A5, al ima slabiji procesor i grafičku..
|
Citiraj:
Prednosti Lenova: brži procesor i veća baterija. Prednosti S3: apt-X, MHL, Gorilla Glas, NFC, kompas, barometar, bolji fotić i amoled ekran. |
Citiraj:
|
Slažem se, jedino kaj nije navel cijenu kao parametar pa to nisam ni uzimal u obzir.. al kad već spominješ na njuški je oko dvije stotke skuplji od lenova.. ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |