![]() |
Citiraj:
|
Ja protiv Viktora nikad nisam znao igrat. Uvijek je takav brutalno velik damage radio da me samo posramio svaki puta :D Sada da ne pričam :D
|
Citiraj:
|
Ajmo kvalifikacije za gold. Prve dve sam winao 2 sam izgubio i sad je odlučujuča :D
edit:Gold it is ! :D |
Čestitke :)
Jebem ti sreću, idem si otključati mistery skin, i dobijem hiena warwick... I zadnji puta isto kada mi je netko drugi pokloni mistey gift, dobio isto nekog Warwicka, a nisam ga u životu igrao... |
|
ban do 30. na moj account :D
oće to kada si 5.0 a bot ti istrola tris koja 2 put anafida protivničkog adc i onda ti ks farmu...dok ti 0 7 leblanc na midu piše ks idiot report troll...onda čovjek ode afk nekako :D svaka čast na gold :D |
Iks kupio Ahri juče i sad sam all ears:
runes, masteries, starting gear, abilities ? :D |
Citiraj:
Citiraj:
Kako sam rekao, krenuo sam je opet malo forsati u Ranked, s 1-4 skočio na 4-4 W/L Stvarno je bila slaba početkom ove sezone Što se tiče runa, isprobavam je na ovaj način - http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#runes page - 7 , pa 8 Mastery - 6 Trenutačno to, čini se dosta dobor, s time da rune page 7 mi se čini kao optimal :D build uvijek Dorans ring + 2 hp ako sam protiv AP (a nema ih 3 u timu), onda dfg-rabadon ili zhonya (jedno pa drugo), void, štogod ti srce hoće, a boots uzmeš lv 1 što prije možeš ako sam protiv AD..well, ja sam govno pa idem DFG, ali sam danas isprobao Boots - Zhonya - Rabaddon - Sorcerer - DFG - pa krenuo Void :chears: P.S. Ako si protiv 3 AP , ili 2 brutalno snažna AP, a ne misliš da možeš winati lane, probaj umjesto DFG Athene..meni je to pičkasto, pa ne volim , but oh well :D I da, farm na lv 2 da što prije dobiješ drugi LV, a onda ideš Charm (E)...i odmah na lv 2-3 ako pogodiš charm odmah Q-W s time da daješ par AA prije..ja obično prije lv 6 dobijem kill uz pomoć junglera, ili na lv 6 pošto dobijem prije njihovog mida (farm skills op), engage all in i kill |
Oh well.
Masteriji skoro pa mi i jesu tak posloženi. Rune page još moram malo posložiti, ali sve u svmeu blizu je toga što ti imaš :) Što se builda tiče, isprobavah je malo na intermediate botovima i uglavnom se to u kupovalo Trebat će neke navike na piczku, ali bit će to oke :D |
Bio sam malo pijan kada sam ovo pisao, ali to je to lol
|
Prokleti alkohol :chears::beer::no2drug::frend:
|
Gledate li Worlds? Ja sam plakao jučer na Fnatic vs OMG. :D
|
Mislim da sam si našao kvalitetnog DUO igrača. Iz Rumunjske lik, obožava junglati, igrati će svaki lane ako je potreban (osim ADC).
Winali sada 5 komada zaredom, on jungle, ja mid. http://eune.op.gg/summoner/userName=ShadowSneakDude |
Citiraj:
|
Igram i Solo, ali u zadnjih par dana sam DUO, jer smo se našli 2x zaredom u mečevima, jednom samnom, drugi put na drugoj strani, dodali se i gg :D
igram dosta i soloq, dapače, mislim da sam praktički 90% svog rankeda igrao solo man mode |
baš mi je žao što fnatic nije prošao ...ali jbg ....
http://euw.lolesports.com/worlds/201...2014/standings čekaju se datumi za alkoholiziranje i gledanje sv :D |
fnatic nije prošao jer jednostavno nisu skill level koji bi morali biti, soaz i cyanide su zakazali brutalno. Zanimljivo da su svi na timovi prošli dalje što će reći da na scena napreduje drastično naprijed i da su trenutno jači od eu.
|
Znači moj najjači meč s blitzom valjda ikad.
27:3 je bio score na kraju za nas. Imao sam 8:1 score, uzeo im first blood tako da sam spasio tristanu i pullao njihovu cait pod turret i ultao tako da nije mogla ona ultati tristanu. A moja tristana gotovo mrtva bila. I tu se sve preokrenulo. :) Pomogao lee-u za kill ili 2, on se nafeedao i vozi :D |
Ja sam prekjučer valjda igral' sa tipom koji je uzeo Malpha za supp.
Jednom riječju - razvaljotka. Tip je perfektno odigrao |
19:5:10 score s garenom baš sada :)
GG WP :) |
Garenu su brutalno buffali passive. Igrao sam neki dan i od lvl11 se heala bolesno. Malo sačekaš u bushu i već si full hp :D
|
Jesu, da.
EDIT: Imao sam iskreno jedan od najlošijih timova u povijesti ranked igri, barem od kad ja igram. Znači prvi pick uzme yasuo mid, drugi pick uzme lux mid, i veli "suck my penis" duo mid and i will feed. I onda krene igra, znači premade jungler i toper (yasuo koji je ipak otišao top) nafeedaju cijeli njihov team i onako ko mala djeca trče za leonom itd.. Žalosno. |
Koje ste vi plačipičke :D
|
Haha :)
|
debilčeki :D
|
Bogeci :D
|
Ma ja mislim da samo mommi igra sa trollovima :lol2:
|
Ali to ti je to u silveru... Svaki meč dam ljudima da pickaju svoje, što žele. Ja ću igrati što ostane.
I u 70% slučaja to je fail od drugih lane-ova. Kada uzmem mid winam lane u 90% slučajeva, a gotovo nikad ga ne igram. I tako isto danas. Odigrao 5 ranked mečeva, nikako da pobjedim, uzmem napokon mid i GG WP. |
Junglera igraj onda, YI s SMITE/TP i gg son.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:58. |