![]() |
Onda bu tak, G2 :-)
|
Uz G2 nejde štap za selfije :D
|
Citiraj:
|
gledam mob za frendicu, do 1000kn, za sad sam pogledao recenzije thl 4000 ili lg l70?
thl ima bolju bateriju i više memorije a lg je ipak bolji brend bolji chipset e sad dal to kaj u ovom low budget pojasu kaj znači? neka druga preporuka? e da mora biti max 4.5-4.7 inch nikako 5 i više.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas i htc desire 610 na trznjaku koji je po meni odlican telefon jedino mu je kamera srednja zalost. Uz L90 po meni najbolji izbor |
aha nisam čitao, tek sad.. znači L70 nikaj. ma gledam ovog kineza thl 4000
http://www.wowshop.hr/thl-4000-white.html http://www.racunalo.com/thl-4000-sma...m-od-4000-mah/ jer ima 4000mah sati bateriju a isto 8gb memorije, chipset je nekaj slabiji mediatech al baterija je duplo jača od konkurencije a to je ovoj bitno da nemora svaki dan puniti.. na ebayu je samo 90e, 10e shipping u hrvatsku kolko vidim.. http://www.ebay.de/itm/ThL-4000-4-7-...43591604&rt=nc LG L90 nema ispod 1200kn novi a to je overkill za budget.. a htc je još skuplji.. napisal sam gore do 1000kn.. za 1600kn bi uzel galaxy s4 mini kakav ima moja žena.. |
Onda neka kupi THL... for christ sake, kupuje mobitel za 1000kn. Ne kupuje fergazer za USS Enterprise.
Kaj god da kupi novo za tisuću kuna, a da nije L90, tak svejedno više manje što se androida tiče. |
Citiraj:
|
Bumo jos vidli. Znate kak je sa zenama. Svidja joj se i lumia. Ima kaj normalno sa windows sustavom za te novce?
|
Onda nek ide na lumie,do 1000 kn sigurno ima neka Lumia,a i radit ce bolje nego neki jeftini andro
|
Neki prijedlog?
|
535 lumia...iako ima 5" ekran :(
|
Da a 630? To je slabije a mrvu jeftinije..
|
S5 ili G3 32gb ?
|
G3.
|
ovisi kaj trebas. Sams ima bolju kameru, vodootporan je i ima bateriju koja se lako vadi. Po meni i ekran s-amoled je bolji od lg ips bez obzira kaj je uhd.. ovisi kaj ti treba jer su poprilicno razliciti mobovi. G3 je ogroman. 5.5 inca. Jel trebas tak veliki mob?
|
G3 ogroman?
4 mm je viši od S5 :D |
Citiraj:
Lg ima ir daljinac u sebi samaung ne, lg isto tako ima bolju bateriju. a po cemu su toliko razliciti? 5.5 inca nije velicina moba nego ekrana, jesi pogledao size screen ratio? |
Ma inate pravo. Sad kad vidim da s6 nema poklopac i bateriju koja se vadi u sekundi i nema sd card utor, s5 je definitivno zadnji sams kojeg imam..
|
Do 1200kn šta kupiti? do 1000 znam da je l90, sta se moze dobiti za ovih 200? da se može kupiti novo u dućanu ili ako ima njuskalo novo. Mora android. Jel se da naci lg g2?
|
Citiraj:
|
Ima i G2 sa napuknutim ekranom za te pare :D
|
Citiraj:
|
Gledam mobitel do 1200 kn i sta mislite o ovom Acer Liquid Z500 Dual SIM Titanium Black !?
Bitno mi je da je ekran 5" min. Trenutno koristim sony ericsson K 800i (još uvijek :D) , kupljen davne .. neznam koje ! |
Citiraj:
Citiraj:
Je, 4mm visine, 2mm širine, 1mm debljine, netko bi rekao totalno zanemarivo, ali bome na tim dimenzijama razlika se vidi i osjeti. Frend ima G3, ja imam S5, oba imam i previše po rukama i razlika postoji. Možda nekom ko ima veliku šapu bude svejedno, al ja sam 1.80m i imam prosječno velike ruke, i poprilično osjetim razliku u veličini između mobitela. Štoviše, LGOG mi je ono, taman, ideal, 4.7" je mob. Glupo je i meni ovo da se osjeti razlika u tako malo mm u praksi, ali tak je. Citiraj:
Sve u svemu, da odgovorim konkretno na postavljeno pitanje G3 ili S5, odgovor je jednostavan - stvar ukusa i osobnih preferenci. Razlike su male, oboje su top modeli i nećeš pogriješiti s nijednim. |
G3 ne zadere nis posebno bateriju na WIFI surfanju. Brightness i 4G su neprijatelji za bateriju kao i surfanje sa losim mrezama. Ostalo je dobro.. S5 baterija je bolja al ne nes senzacionalno..
Meni je g3 video super jer ima OIS i ne trese ko ovi kaj nemaju. Skuzi se to, lakse se gleda. Pogotovo zoom ili low light.. G3 mi puno bolje izgleda a u ruci je osjetno siri.. |
Citiraj:
Ono koliko sam drndao po oba, G3 mi je ostavio bolji dojam. Iako naravno da S5 nije za bacit. No, TW mi je trn u oku zasada. |
https://plus.google.com/113781386215...ts/YVf8PRQ6Sqg
Pošto je ovo generalna tema mislim da je najprikladnije baciti ovaj link ovdje. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:47. |