![]() |
|
Citiraj:
https://lidermedia.hr/biznis-i-polit...sticije-155828 Hm... |
Citiraj:
auto je tehnički ispravan. to što "zeleni" guraju neka svoja pravila je nešto drugo. rasvjeta mora radit SVA koja je tvonički instalirana na autu. kao i brave i pojas.... |
Citiraj:
|
ideaj o samo električnim vozilima u EU će zaživjet ako ljudima poklanjaju takve aute.
EU mi se save više i više gadi zbog mnogih propisa do ks druge strane priljev "građana" sa istoka mijenja kulturno naslijeđe Evrope na gore. a ja budala dao glas ZA ulazak HR u EU |
Citiraj:
Problem je sto su se u vrhu EU ustogoljili politicari koji samo griju stolicu i filozofiraju. Pravog plana nigdje nema. EV bi itekako imao smisla kad bi se kvaliteta baterija (range , dugotrajnost i reciklaza) poboljsala i kad bi se poradilo na ekoloski prihvatljivim izvorima energije. Samo drmat dalje benzin i naftu dugorocno takoder nije rijesenje ali zabrana istih je samo kap u oceanu globalnog problema a s financijske strane najvise utjece na srednji stalez i siromasnije obitelji. Ima tu puno vise posla nego su zamislili i sad ovo sto rade nije bas dobro dugorocno rijesenje. Meni bi iskreno bilo draze da porazgovaraju sa pravim znanstvenicima i strucnjacima na podrucju energije i da rade na rijesavanju problema umjesto da opet idemo rikverc. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Automobili
Citiraj:
Veći range će bojim se imati samo skupa vozila rezervirana za elitu. |
Jucer kasno prije Miramarea, INA pumpa, bas sef pumpe parkirao. Pitam zasto na vise INA pumpi, maknuse automatiku i vratise rucne. Veli - dosadilo nam stalno popravljati, biciklisti neusporedivo cesce pumpaju naspram automobila, te stalno razmrdaju. Do daljnjeg ovako ostavljamo.
Nisam uopce obracao paznju na Langovom, jesu li i tamo makli? ... |
Citiraj:
hoće li punjenej trajat kao i sad tankanje - cca 4-5 minuta za 80% punog rezervoara? ako ne, zamisli put iz OS,KC,VŽ do srednjeg jadrana - ZD,ŠI,ST - preko 6 sati po AC :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nevidin ni poantu tih automatskih, samo je veca zajebancija. Puno lakse je napunit na rucnom.
|
ekipa, gdje kupit neke stvari za auto
krpe koje mogu mnogo vode popit, kao što to aliexpress i temu reklamira, ali da je fakat tako i ona šprica za "aktivnu" pjenu i da doma mogu u miru oprat auto naravno, to što pitam, kupio na temu app Naravno da nisam očekivao nešto, ručnici če poslužit da operem lanac na motoru a ta pumpica mi se razletjela odmah nakon 3-4 pumpanja zraka u nju neki dučan, webshop .. , link na amazon.de .. samo da je kvaliteta |
VW ID7 Pro 82 kWh 1000 km challenge
Respect. I postoji kao karavan. Cijena: 56.995 Euro nagore. To nije tolko skuplje od Passata karavana kaj je ok ako uspredujemo cijenu EV vs ICE. Ali opet...60k Eura...treba to platiti...:kafa: |
Automobili
Citiraj:
Moji su iz Osijeka. Često sam išao tamo. Ne mogu si zamisliti da od tamo idem na struju do naše obale u sezoni. Za tih 4-5 minuta je moj punoljetni sepet natankan do vrha, plaćen račun i put Dubrovnika. Do tamo sprži 30L benge od 51L koliko je tank. Citiraj:
Automatski su pogotovo loši za bicikle. Jednom mi je takav počeo nekontrolirano pumpati gumu na bikeu. Na vrijeme sam reagirao i skinuo ga. Guma je bila ko kamen. Ne znam kako se nije razletjela. |
Citiraj:
Sadasnja rucna je cmoljasta, za super precizne pomake, jednostavno nema finocu. Citiraj:
Dobro, pitam sve u temi, koja pumpa od Centra do Dubrave, u ovome trenutku uopce ima automatsku? Nebitno INA ili drugo ime. Kako sam na dvije lokacije najvise pumpao, nisam obracao paznju na druge pumpe. |
Citiraj:
Večina toga ti je s Alia ionako :D Ali ako želiš, baci oko na Forea OCD PH Detailing Partes Sjajno Hr |
Citiraj:
Manje više samo nova vozila do 5g starosti :D |
Citiraj:
Sve što nije tvornički, a "gore" je za ekologiju, i zvuk mi itd bi trebalo u prešu, a ne ovi razni racingi, sa "podrapanim" bučnim auspuhima, pa kad na dizlu čujem otvoreni auspuh, to je za prešu na licu mjesta. Tu neka klinka vozi gnjolfa dizla, poskidano valjda sve na auspuhu, strašno nešto za čuti |
Baš jučer tak frend i ja radimo i čujem nekaj rokče na parkingu vani. Reko kaj je to, kad ono viljuškar rokče ko da ima trkaće bregaste :D
Veli kolega da je već pomislio da je neki naturpijan dizel vani :D |
Citiraj:
ako se ovo odnosi na ventila na gumama. Citiraj:
mozda te cak nece zezati niti s dvije lose ako je ostalo ok. meni jednom nije radilo desno stop svjetlo. i jedna od zarulja u tablici. aj za tablicu mi je javljalo gresku. al kak bi sam vidio da mi stop svjetlo ne valja :D oboje je zapisao pod manji nedostatak. |
Citiraj:
Imaš pumpu koja strši iz bike shopa preko puta crkve u Petrovoj. |
Citiraj:
|
Jel se dobro sjećam, mislim da je netko tu spomenuo da radi za Impex auto dijelove? Ili ima neku "vezu" tamo? :)
|
Jel ima netko da vozi opel astru karavana 1.7 cdti 2008.?
|
|
Spada li ovo pod garanciju?
Vozilo će sada 2g u 5mj, sa 34 500 km https://i.postimg.cc/9R1MrBYv/Whats-...t-22-27-27.jpg Baš gledam kako se koža uništila, u ponedjeljak ili utorak skočim do ovlaštenog vidjeti, te male stvari me iritiraju gdje je ušteda na materijalima :nono: |
WTF koje je to vozilo? Meni se ruke full znoje i na Renolčeku sam izgrizao volan ali ok to je fakat stari auto iz 2007.
Na škodilaku se cakli tamo gdje držim ruku naviše ali ok i to je četiri godine stari auto. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nahebi im se mamice tamo… |
Citiraj:
Ista cifra je ovak prek webshopa ili drito u poslovnici uz Tokić karticu. |
@Medo,
rekao si prije koji tjedan, da bi zelio vise privatnosti kad se vracas s posla, te ides u neplanirane kupovine? Jel bi ovo bilo od pomoci? 2024 NERCCLPF :D https://thumbs4.imagebam.com/1a/af/69/MESBIEJ_t.png Citiraj:
... |
Citiraj:
@X-plosiv - na 34k km takav volan? Bogme loša kvaliteta |
Citiraj:
Ne stoji auto na dizalici nego na 4 stalka. Svaki stalak je rejtan na 3 tone i stoje na fiksnoj podlozi. Dakle nema kud. Time da je obavezan "shake test" prije zavlacenja pod auto. Da stoji na dizalici onda da, imao sam iskustvo i to ni manje ni vise nego prilikom treninga novaka na terenu. Opisujem i pokazujem kako dic auto i obavezno stalak da bi tokom podizanja vozila dizalica otkazala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U utorak skočim do njih sa popisom što se treba obaviti :D Citiraj:
Koliko ti je široka garaža? I je li ti malo tamo previše hrđa ili mi se čini? Kao da je krenulo prodirati? |
Citiraj:
Moja dva su vani na parkingu. U toj garaži radim samo kad moram tj kad je vani usrano vrijeme a baš mi se da nekaj radit ili moram nekaj radit. U protivnom odem do staraca i fino na dvorištu odradim sve kaj mi se taj dan radi. Misliš na zadnji most, tj ovo oko diferencijala? To je na svim tim autima ili suho i rdžavo ili nema rdže jer je masno ako diferencijal na semerinzima pušta ulje (prirodna antikorozivna zaštita) :D Da, bilo bi poželjno skinut komplet most, opjeskarit pa zaštit da ne izgleda tak grdo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:40. |
|