![]() |
Citiraj:
|
Svaka čast na Haieru, da sam bio pametniji, mogao sam to kolegama uzeti.
ot: došao Zamzung sa servisa. Ne radi SIM utor. Ide nazad. |
Evo još semplova Lenovo K3 Note kamere....primjetan problem sa fokusom, mutnjikavo. Na žalost čini se odron kamera.
https://www.dropbox.com/s/xztichiq55...mples.rar?dl=0 |
Ja još ne bih gubio nadu jer sam vidio pomake u kvaliteti kod nekih kamera uz novije verzije softvera/drivera a i ove fotke nisu reprezentativan primjer jer mu se kamera dobro micala pri fotografiranju...
|
Koliko često Lenovo izbacuje nadogradnje?
|
Za ljubitelje odrona na akciji Elephone p6000, ako se još uvijek mogu smatrati odronima.
Ova dva koje sam ja kupio, rade sasvim OK, samo je pitanje, do kad će. |
Stvarno strašna cijena za takve specifikacije...ima li netko taj slonofon da napiše riječ, dvije?
|
Frend kupuje (1500 -2000 budžet), ali da ima u zg na rate, šta je tu pametno uzet i di? Ja sam mu reko Coolpad F1 ali nema ga u zg na rate.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To dosada nisam dozivio niti sa jednim mobom koji sam imao. Tehnicki, mob vise nije kod mene (kod zeta je :D) ali vidjam ga svaki dan. :) |
p70 nema nigdje na lageru, rvati čuli da je zver za pare i sve pokupovali. jel zna tko di ga sigurno ima?, sad bi išo frend kupit. i da daju na rate zaba master.
|
Napomena - ima vjerojatno isti CMOS kao i K3 Note, pa provjeri i kakve su fotke ako je bitno.
|
Jeli moguće da K3 Note nema osvjetljene tipke, gledam ga na jubitou i ne vidim da svijetli?
Citiraj:
http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=Lenovo+p70 |
ja sam imao lenovo P90 koji bi trebao biti nešto bolji. i mobitel je bio izvrstan dok je bio kod mene.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Elephone je sve bolji i bolji. :rtfm:
|
Danas su najavljena/izašla dva nova smartfona:
Newman Button sa senzorom za otisak prsta i solidnim hardverom (SD615) za 1200 yuana Lenovo S8 4G (5.5" @ 720p, MTK6752m) za 899-900 yuana http://www.mtksj.com/uploads/allimg/...4021A31O52.jpg Lenovo je od danas u prodaji na Jingdongu |
Kupil bi možda Doogee DG550, ali ima 3G: WCDMA 850/2100 MHz. U Tele2 sam, jel bi imao 3g na tele2 i tomato?
|
Imao bi, ali samo u gradovima i vecim mjestima, van grada Tele2 ionako ima los signal koji god uredjaj da uzmes, ali nesto rade oko toga da povecaju kapacitete mreze.
|
Ako ništa čoek je bar stavio slike uslikane njime, mislim da se nije baš nešto potrudio, pa nemam dojam jel to dobro ili ne... :/, ajde onaj grm i maćuhice su ok, ali nije uslikao nikakav interijer ili na slabom svijetlu tak da... bezveze.
|
Citiraj:
|
Pozdrav svim poznavateljima kineskih telefona , evo da se i ja javim pa nastavljam sa listanjem foruma da se jos informisem :D
P.S ovaj slon p 6000 isplati li se to ista za 120$ |
Evo da sam sebi odgovorim, Lenovo K3 Note nema osvjetljene navigacijske tipke.
Na žalost... zbogom K3 note. |
Jel se da na doogee dg550 zamijeniti samo touch screen, bez da se mijenja cijeli lcd + touchscreen?
|
Skoro sigurno ne, to je kod jeftilena zaljepljeno, a sumnjam i da se prodaje touch odvojeno.
|
Prodaje se odvojeno, zato i pitam...
|
Pa ako se prodaje odvojeno zašto pitaš, onda je očigledno da se može promijeniti?
|
Zato jer nisam našao nikakav how to video da se da, pa sam mislio ako netko zna sigurno
|
Imao sam zopo zp980 sa razbijenim touchom a ispravnim ekranom. Kupio sam prvo samo novi touch ali kad smo pokušali skinuti stari, nije išlo. Kaže kolega majstor da sve ovisi kako je puklo. Ako je ono jedna-dvije crte, onda se da skinuti touch. A ako je puklo kao kod mene "spider-web-style" onda se nemože skinuti. Tako da sam naručio i novi ekran i postavio i sve 5.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |