![]() |
Paint :rtfm:
|
Nemojte mi dirati Tarica!!!!! :D Dosta igram ranked sa njime i ako je adc ok, može se sasvim solidno igrati sa njime u S4.
|
Ma ne diram ja njega, malo mi je pre gay... Šalim se.
Ma i ja ga volim igrati, stvarno super support, ali znatno nerfani. |
Ček, vi zbilja igrate tarica support?
Pa on je op meta top. True story bro. |
Citiraj:
Samo, ja idem na provjereni tier :) |
Sjećam se kada se taric igrao top, fml.
|
Citiraj:
|
Negativni igraci nece dobiti Ranked Rewards na kraju sezone (border, skin, itd.). Također, uslijedit će i zabrana igranja rankeda. Tako treba, treba to istrijebiti.
Source |
Citiraj:
Uuuuuuuu.. Možda jedna od najboljih info za taj LoL :) Btw. nisam znao da je Morgana potvrđena od strane RIOT-a. |
LAJK KO KUĆA!!! Me so happy, kill dem flamers!
|
To je loša vjest za Mogija :D
|
Ijoooj, a lijepo sam mu govorio da prestane laprdat... ccc :nono:
|
Glupost ;) To ćemo još vidjet. Onda 95% igrača neće ništa dobit :D To kreće od sad tako da ima vremena za šutit (valjda) :D
|
Nakon ponoći počinju pripreme za Patch 4.17. Dolaze reworkovi Sorake i Viktora :) I prvih 40 visual updateova za champione.
|
ma samo da nova mapa viđe dođe :D
|
Neće s tim patchom.. I meni osobno nije nešto prefascinantna.
|
Meni se mapa baš sviđa, ali na žalost ne mogu to reći i za rework championa. Na večini je to downgrade, a ne upgrade :/
|
Mene čudi kako Mogy još nije dobio ban do 2223.
|
Malo sam proučavao ireliu, guide i takve stvari, pa ju probao igrati. Ona je užasno op. Igrao sam protivn plat trynda, dao mu kill ili dva, ali kasnije samo farm i ona postaje opasna mašina.
Definitivno ću ju početi igrati u normalima, da naučim. |
Uči Ireliu, meni tako dobar top laner. Ali protiv Tarica ne ide :)
|
Citiraj:
Ali nevjerojatno je kako je ona jaka inače. Imao sam dobru situaciju kasnije. Znači fightam protiv trynde (inače jedno 5:1 score je imao), i mi 2 1v1 na topu. Moj turret je srušeni, njegov nije. Krenemo na sredini fight, i vidim da bi ga mogao ubiti, napravim combo E, W, R, i spustim ga na 10% hp, ja imam preko pola, i on krene bježati. I skužim da mi dolaze protivnički morgana support i akali s punim HP, i trynda nije iskoristio ulty, nemogu nigdje pobjeći, i sakrijem se u bush. Na to vidim tryndu kako se vraća s 10% hp i oni 3 kreću prema bush.. Ja stunam Ireliu, jukam morganin stun i iskoristim Q na tryndi, i pobjegnem :D I još jedan W na irelii, i gg wp :) S tim combom W, E, R i na kraju Q, adc pada u 2 sekunde. Krenuti ću još i Renektona učiti. Prilično slični champovi, treba za escape paziti da s E pogodiš koji minion da imaš double dash, imaš stun i super ultimate. Tako da ću sada njih učiti na topu. :) Vidim da u ranked jedino mi top šteka, i kada ga dobijem, vidim da ne kužim jednostavno top. Rijetko kada da hitam lvl 6 bez da umrem. Previše se tučem i riskiram, i nikad na vrijeme ne bježim. Zato očito treba farmati da se dobije osjećaj kada je siguran kill a kada ne. |
Citiraj:
Ruku u vatru da je broj ljudi koji za vrijeme gejma flejamju i trebali bi zbog toga biti sankcionirani (kao ti npr. NHF, ali igrali smo s tobom, ti popizdiš čak i na normalima, bojim se zamislit kak to na rankedu izlega :S) puno manji od 95%. Citiraj:
:lol2: Citiraj:
|
Danas sam natjerao njihovog Yasua da postane toxic as fuck.
Odgovor je - TEEMO THE EVIL BASTARD hard pushao je kao lud, Lee ga ubio 4x na topu prije 12 minute, svaki put hard pusha, ja bacim Q, gg :goood: 19 min finish game, 144 cs i 2/1/2 :D, s time da sam solo man mode 4-5 turreta uzeo :D |
Citiraj:
Ja nisam živčan i ne serem ljudima :D |
S mogy-em sam odigrao možda 2 ili 3 game-a, meni dosta :lol2::lol2::lol2:
Moram priznati da i ja nekad malo popizdim. |
|
Mogy toxic bastardo :D
Taric mid vs zed np i got this shit. |
Odigrao i renektona. Za prvi put, ubio vraga u jaxu, imao oko 200cs, 4:5 score s tim da smo igrali 4v5, bez junglera, čisto zadovoljan. Ubio boga u jax-u, svako malo morao back, pojeo ga za 100cs-a, samo me uspjeli ubiti kada je njihov lee došao pomoći.
Znači Renekton i Irelia, savršenstvo :) Idem sad spavati nakon borbe u vinogradu, sutra igram samo njih 2 na topu. Još ću si nabaviti jednog AP topa, i super. I onda krećem učiti Ahri. |
Ti ko da nisi igrao lol zadnje 2-3 godine :D Irelia i Rene su takvi... uhm.. oduvijek :D Nisu nista op, nego su trenutno i jedni od najbalansiranijih championa u igri.
Uzmi si Rumblea za AP top. Protiv njega rijetko tko zna igrat i imat ces lagane lejnove :) |
Kada budeš mislio krenuti Ahri igrati, javi pa ti pokažem :P
btw, uletio sam u onaj period, diamond V 0 LP all the time, gg son |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:32. |