PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

lateralus_eye 06.01.2013. 21:45

otišao IMK chest za 200mil. nikada toliko para nisam imao, veselje opće :D

BladeRy 07.01.2013. 09:51

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2309645)
729 f. starova bas nije lagano za skupit.

A vidis, bas i nije tesko, ja kupim gemove i tomeove sa poda, imam 2-3k tomeova a gemova (emerald) nekih par stotina, polako nakon runa nacraftam par komada sta sam skupio i ne primjeti se trosak :)
Tako nakon svakog runa das 100-200k a broj gemova raste i raste. Neka ide polako, placam samo trosak craftanja.

Orthodox 08.01.2013. 15:05

da se i ja malo pohvalim :P

De5tr0yer 08.01.2013. 15:07

super, smanji sliku.

Orthodox 08.01.2013. 15:08

Eto je pod spoiler-om

JozicA 08.01.2013. 15:56

ma preljepa slika :)

koliko sati igranja ? ja sad na paragon 28 s barbarom ... i treba vremena ... vozam mp3 .. najbolji omjer dobiveno i ulozeno po meni zasada ....

mamutarka 09.01.2013. 22:05

http://diablo.somepage.com/news/1452...tch-with-a-ptr

dean225 09.01.2013. 22:10

Nakon dosta vremena neigranja, palo danas 5-6 legendi, od kojih jedan dobar. Witching Hour belt kojeg sam odmah obukao na svog Wizza. :) brutalno..

fler 09.01.2013. 22:29

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2312395)

Lijepo, lijepo, i napokon. Nisam ga pošteno zaigrao skoro mjesec dana.

JozicA 11.01.2013. 17:50

Meni legende nikako nepadaju zadnjih tjedan-dva, ni jedan jedini legendarni, paragon 30 i NV5 i imam MF 270, GF 301, zlata kao u prici, tj. oko 2500-3000 vrpice maksimalne. Ali legendarny nepadaju.

A i jos me igra shuta van malo pa cesto.

A i AH me nece nesto, imam nekih par predmeta, ok statsi ali ih nemogu na AH staviti, pa me zanima jel jos to imao slican problem. Slika:
http://www.pohrani.com/t/2M/tI/11I0CbOx/error0.jpg

picajzlaaa 11.01.2013. 22:10

Igra netko tu WD sa bearsima? Pitanje, sta međedi ne procaju LOH? Imam 1000 loh-a ali nista mi ne puni kad soram medvjede. Ne kuzim

potemkin.hr 11.01.2013. 22:22

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2313930)
Igra netko tu WD sa bearsima? Pitanje, sta međedi ne procaju LOH? Imam 1000 loh-a ali nista mi ne puni kad soram medvjede. Ne kuzim

Ja imam maina bears WDa, ali nisam igru taknuo već duže, samo za AH pogledati povremeno. LoH ja osobno ne primjećujem toliko jer sam išao na lifesteal skorn zbog visokog damagea (ali je spori pa slabo procca LoH), ali će ti dobro pomoći kod reflecta kao nadopuna lifestealu, nijedan LoH roll nije bačeni stat :D
Ako radiš više od 100k DPSa, lagano počni razmišljati o dobrom Skornu ili ultra combou lifesteal 1handera i mojoa.
Čim viši lifesteal tim bolje, ne sjećam se kad sam zadnji put krepao na reflectima otkad imam upgradeani Skorn. Jest da je sporiji napad sa skornom, ali nijedan 1h ne može dati toliko lifesteala i CDa/bleeda koliko jedan odličan Skorn roll.

klem 11.01.2013. 22:35

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2313930)

life on hit i wd neJdu zajedno :)...jedino di ga moš iskoristit ti je s rain of toads i acid rainom ili kak se već zove :D. Pogotovo ako oba skilla koristiš. Makar je ta kombinacija bila brutalna u 1.03. u 1.05 su smanjili procove

Life leech je već druga stvar...jako dobro radi s ogromnim criticalima koji međedi ispuštaju :)

picajzlaaa 11.01.2013. 23:02

E, thx.

Dakle totalna piz**ja. WD sam ugl iz zajebancije lvl-ao na mp1/mp0, sad sam malo digao gear i kak mi je uletilo ok LOH oruzje, tak sam isao na loh (na hlacama i prstenju.
Na mp0 radi super sa acid rainom, fino vraca i sad uzmem medvjede na mp3 i gledam koji k. Lupam u kripove sa pola zdravlja i ne vrati mi ni 1 life sa medvjedima. Ne kuzim zasto su to napravili?

Sta sad moram imati leech na main-u ako ici iznad mp1. koja glupost.

Na skorn nisam htio ici zasad jer koristim zabu za off i build mi se bazira na pickupu (projax build, predobar za speed farmanje na mp1/0)

Toliko o raznolikosti buildova u D3 :p

JozicA 12.01.2013. 01:00

Ajojjj, kukam ja kako me nece legendary par postova prije, upalim maloprije D3, ajde jedan run, mp3, act3, Rakking Crossing, nakon 5 min pade leg, kad sam ga otpakirao pao sam na dupe. Uglavnom prvi koji nesto vrijedi nakon dugooo vremena, i opet za DH ili Monka, ali moze i Wiz ili WD, ali ga vozam na barbaru jer mi podize spedd za 100%, attack je narastao do boli, nema str ali me to nebrine puno, glavno da radi kako spada :)

Sretan sam kao malo dijete.

slika:
http://www.pohrani.com/t/l/db/26tGDdZm/bracers.jpg

De5tr0yer 12.01.2013. 01:02

Auuuuu koji lacuniji :D

JozicA 12.01.2013. 01:18

Znam :D

A evo jos jedan legendary:
http://www.pohrani.com/t/l/dD/2cBx4NV3/belt.jpg

Krenilo je krenilo, u dobar server sam upao izgleda....

Evo i cipelice :D
http://www.pohrani.com/t/3J/9g/seugew7/cipelice.jpg

klem 12.01.2013. 08:56

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2313965)
E, thx.

Dakle totalna piz**ja. WD sam ugl iz zajebancije lvl-ao na mp1/mp0, sad sam malo digao gear i kak mi je uletilo ok LOH oruzje, tak sam isao na loh (na hlacama i prstenju.
Na mp0 radi super sa acid rainom, fino vraca i sad uzmem medvjede na mp3 i gledam koji k. Lupam u kripove sa pola zdravlja i ne vrati mi ni 1 life sa medvjedima. Ne kuzim zasto su to napravili?

Sta sad moram imati leech na main-u ako ici iznad mp1. koja glupost.

Na skorn nisam htio ici zasad jer koristim zabu za off i build mi se bazira na pickupu (projax build, predobar za speed farmanje na mp1/0)

Toliko o raznolikosti buildova u D3 :p

ja ti uopće nemam ni life on hit ni life leech s međedima tako da se ne healam :D i moš igrat na taj način ako radiš veliki dmg, na mp6...meni je mp7 max. Jedino ako ideš na veće mp ili ubere trebao bi si i prilagodit skillove, stavi heal rune ili slično. Razmišljam da si čopi skorna s life leechem, ali mi je zahebano što ću ostat bez jednog stata na njemu. Ili intelligence ili vitality ću morat izbacit. Što baš i nije super opcija jer skorn daje ogromne bonuse na to. AL bumo vidli :D

Snowrider 12.01.2013. 10:05

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2313760)
Meni legende nikako nepadaju zadnjih tjedan-dva, ni jedan jedini legendarni, paragon 30 i NV5 i imam MF 270, GF 301, zlata kao u prici, tj. oko 2500-3000 vrpice maksimalne. Ali legendarny nepadaju.

A i jos me igra shuta van malo pa cesto.

A i AH me nece nesto, imam nekih par predmeta, ok statsi ali ih nemogu na AH staviti, pa me zanima jel jos to imao slican problem. Slika:
http://www.pohrani.com/t/2M/tI/11I0CbOx/error0.jpg

Točno tako je i meni, znači prije i poslje Božića mi je redovno dropalo svaki dan po minimalno 2 leg. a nakon 1.1 ništa ma ni plavi dobar :D i da kad isto me često iz igre dropa nikad do sad nije

dean225 12.01.2013. 10:43

Ja sam se opet uhvatio igranja diabla, ali samo brzo farmam levele. Run cca 30min/20mil exp na MP1. Nevjerovatno, igrao sam sve MP levele, a najbolje legende dobio na 1. :)

picajzlaaa 12.01.2013. 11:46

Citiraj:

Autor klem (Post 2314041)
ja ti uopće nemam ni life on hit ni life leech s međedima tako da se ne healam :D i moš igrat na taj način ako radiš veliki dmg, na mp6...meni je mp7 max. Jedino ako ideš na veće mp ili ubere trebao bi si i prilagodit skillove, stavi heal rune ili slično. Razmišljam da si čopi skorna s life leechem, ali mi je zahebano što ću ostat bez jednog stata na njemu. Ili intelligence ili vitality ću morat izbacit. Što baš i nije super opcija jer skorn daje ogromne bonuse na to. AL bumo vidli :D

Ček..:D Kak preživiš reflect mobove onda? Sam mi to reci :D

klem 12.01.2013. 11:54

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2314083)

to ne pitaj :D :D :D ....odvlačim ih do prvog ulaza u tamnicu ili do prvih vratiju za slijedeći level :D, i onda hop ulet kroz vrata, palim spirit walk okinem soul harvest i pustim međede i bježim nazad kroz vrata :D. I ponavljam postupak :D. Treba nekih 2-3 minute za mobove :D. A ako nemam nigdje blizu vrata za drugi level onda bježim i tučem s nekim skillom koji radi puno manji dmg i jednog po jednog ih hvatam u nadi da će netko pustit health globe :D....ili krepam :D. Ali to radim kod mobova od mp5 pa na dalje. SVe ispod mp5 ide bez ove taktike. Ionako sad igram stalno na mp2 a za njih mi treba uključen spirit walk i par medvjeda i cijeli elite pack krepa.

mamutarka 12.01.2013. 12:20

http://us.battle.net/d3/en/blog/8414560/

solidno

De5tr0yer 12.01.2013. 12:37

Citiraj:

The resurrection timer in Hardcore remains unchanged. :D
:D:D

picajzlaaa 12.01.2013. 18:12

Citiraj:

Autor klem (Post 2314088)
to ne pitaj :D :D :D ....odvlačim ih do prvog ulaza u tamnicu ili do prvih vratiju za slijedeći level :D, i onda hop ulet kroz vrata, palim spirit walk okinem soul harvest i pustim međede i bježim nazad kroz vrata :D. I ponavljam postupak :D. Treba nekih 2-3 minute za mobove :D. A ako nemam nigdje blizu vrata za drugi level onda bježim i tučem s nekim skillom koji radi puno manji dmg i jednog po jednog ih hvatam u nadi da će netko pustit health globe :D....ili krepam :D. Ali to radim kod mobova od mp5 pa na dalje. SVe ispod mp5 ide bez ove taktike. Ionako sad igram stalno na mp2 a za njih mi treba uključen spirit walk i par medvjeda i cijeli elite pack krepa.

Uf...:D puno zajebancije. Jednostavno ne razumijem zasto je proc rate na međedima tako nizak. S druge strane, pogledao sam za Acir Rain i tamo je puno veči i stacka se, tako da ću razmislit da ta dva skilla furam skupa..

A koju runu koristiš na Spirit Walk?

Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja.

blankyboy 12.01.2013. 20:20

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2314083)

jedini mobovi koji me ubijaju :P

prije desetak dana sam naisao na g2playu na d3 .. za cca 250kn.. pa sam se odlucio uzeti i vidjeti sto li se promijenilo od 5. mjeseca...
erm... sve zivo je nerfano u beskraj ili je DH jako lagan za igranje(po izlasku sam igrao kao monk)?

u tih 10ak dana
http://eu.battle.net/d3/en/profile/R.../hero/24057872
sad imam cca milju u dzepu i nemam pojma sto dalje... presao sam na svim tezinama.
ako ima netko za farmanje ili sto je sad vec na redu.. slobodno neka se javi :)

klem 12.01.2013. 21:48

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2314255)
Uf...:D puno zajebancije. Jednostavno ne razumijem zasto je proc rate na međedima tako nizak. S druge strane, pogledao sam za Acir Rain i tamo je puno veči i stacka se, tako da ću razmislit da ta dva skilla furam skupa..

A koju runu koristiš na Spirit Walk?

Kaj se tiče patcha, očekivao sam puno više ;p Bilo je genijalnih ideja po forumima, pogotovo oko craftanja i sl, ali nisu gotovo ništa implementirali. Totalno su truli i bez jaja.

na spirit walku trenutno koristim runu za manu jer mi treba zbog međeda :D. A jebiga bili bi međedi malo prejaki još da radi procaju malo bolje :D. Još uvijek je iskoristiv combo rain of toads i acid rain. Nije ko prije ali da se . U 1.03 sam mogo stajat na mjestu i nitko mi ništa nije mogo s tim dvoje:D....osim kad bi mi se zaredali arcane sentryi :D...onda su bili malo prebrutalni :D. Ako se ne varam mislim da su mi i jedne đukele bile ok za life on hit. Mislim one s poisonom.... ali nisam siguran probaj :)

picajzlaaa 12.01.2013. 22:26

Je, promijenio sam malo build i dodao acid rain, i eto on mi sad sluzi za LOH :D malo glupo ali kaj sad. Cak sam uspio farmat na mp5 dok nebih naletio na molten arcane itd..Ali funkcionira nekak i protiv reflecta.

A koliko znam, petovi ne procaju loh uopce? Mozda prije jesu

Citiraj:

Autor blankyboy (Post 2314317)
sve zivo je nerfano u beskraj ili je DH jako lagan za igranje(po izlasku sam igrao kao monk)?

Nerfano je sve osim barbi :)
A DH nije tezak za igranje ak ti je bar malo izbalansiran lik.
Odgovor za reflect je shadow power-gloom. Ako imas dosta disciplina, nitko ti nista nemoze, mozes tankati sve zivo. (skoro sve zivo)

klem 12.01.2013. 22:36

Citiraj:

Autor picajzlaaa (Post 2314363)

A koliko znam, petovi ne procaju loh uopce? Mozda prije jesu

iskreno nemam pojma...ne koristim cucke uopće više :D...nisu mi potrebni. Gargantuan mi je dovoljan.

buljo 12.01.2013. 23:10

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2314100)

Baš pročitah, i sviđa mi se bufanje spirita na monku :)

Sam nek uvode nove stvari, taman ovo dosadilo :p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10.