![]() |
Ma znam to, ali nikak se nismo uspjeli nać na običnom onlineu nego samo preko Hamachija. Gore nas ima hrpa, pa da mi među sobom odvozimo par utrka da se vidi tko ulazi u tih 6. Naravno, ako se javi više od 6 zainteresiranih.
EDIT: Nek netko s dobrom vezom kreira sad privatnu igru, idemo vozit to što je Crohr naveo! |
jel ima kakav wallhack za grid :lol2: ako ima onda sam i ja in :D haha
|
Ja bi igra, al neću vas sramotit:D
|
Citiraj:
|
Ja sam na hamachiju i samo čekam tko će doć online i kreirat.
|
Evo danas malo igrao... Losa mi graficka pa se nisam bas zabavio...
Ali uskoro stize ATI HD4870, pa ce biti zabavno ;).... Jos sam si i volan nabavio.... :) Inace, uz Race WTCC je najbolja igra koju sam igrao iz ovoga zanra... |
ali sad ce ti srale7 pokusavat dokazat drukacije ....
|
Citiraj:
pa gle moju konfi i igra radi na ulta detaljima pri aa na 2x i rezi 1680*1050 i nigdje nesteka. |
Citiraj:
inače meni radi na max detaljima s max AA itd... sve sam nabio na full...oko 60FPS-a se vrti,na 8800gts 640 a sad nisam pratio neznam koliko je 9600GT jača od moje,brijem da bi trebala bit...ako se ne varam (da sad ne čačkam informacije),to je isti smoki kao moja grafa samo napucane frekvencije |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.S. => Crohr,ja ne želim biti slavan vozač u igrici,ja to radim u strogoj tajnosti :D |
Probajte vi odgovoriti jeste spremni ili ne, imate ekipu ili ne???
To se mora znati par dana prije. Možda postanete "slavni" vozači ako turnir uspije i uđete u moj/naš novi klan! Sve je sređeno, vjerujte, samo treba proći turnir kako treba! Javite... |
Ajde se lijepo onda dodajte na na listu, pa ako bude više zainteresiranih, igrat ćemo neki mini eliminacijski turnir. Meni paše nedjelja
1. 1v@n |
Citiraj:
Necu.. Sta da vam covijek radi? :D Pokusao sam vas nagovorit da probate odigrat koju simulaciju i da shvatite u cemu je draz simulacije voznje. No vi ste me popljuvali..Vama je draze igrati igru koja sva bljesti i nema veze s fizikom, realnoscu, opcenito s voznjom. Ali btw. kad sam vidio prosjecnu starost na ovom threadu odustao sam..mladi ste nadobudni..kaj vam ja tu mogu. Priznajem, srao sam vam tu puno, ali vise dobronamjero, jer Grid NIJE dobra igra, arkada ili bilo sta drugo..ali eto svatko ima svoje misljenje.. Nego da vam ispricam jednu anegdotu, mozda se neki pronadju.. Kupio ja volan, Logitech MOMO i od susjede mladji brat (18 g) je to slucajno cuo i dosao sa svojom ekipom do mene, da vide oni taj volan. I probaju naravno, i jos kad me mali zvao, kaze mi da mi nosi jednu igru za taj volan, kao iznenadit cu se i biti mu zahvalan.. reko ok.. A on i cijela njegova ekipa totalno nabrijana na aute, fast and furius, driftanje, muziku i opcenito na ta sranja.. Dolaze on, gledaju volan, sve 5, ja igram LFS. Pitaju me oni sta ja to igram, reko: jednu jako dobru (realnu) simulaciju voznje.. Kaze mali: 0 bodova. Donijeli ti mi sad citiram:"Igru koja je napravljena bas za takve volane"??? Ja si mislim, otkrili su Gtr2, rFacror, RBR ili nesto peto, kad oni meni ni manje ni vise-Dirt?? ja pao sa stolice, naravno od smijeha.. Uz malo objasnjavanja, sta je dobro, a sta nije, poceli ni vozit LFS i vec tog dana im se jako svidio: "kao realno je", "osjecaj kao da vozis pravi auto" i sl. U bit jedva sam ih otjerao doma, dolazili su mi tjedno par puta i jako zavoljeli LFS. Mali mi je poslije slao poruke kak sam ih totalno zarazio s igrom i da po cijele dane vise na tome. Mislim da su si cak i volan nabavili.. Uglavnom, poanata je u tome, da su oni mislil da igraju nesto naj naj i onda vidjeli da je taj Dirt (a Grid je vrlo slican) totalno smece i shvatili sta znaci simulacija i gdje lezi prava zabava.. Mnogi od vas su rekli kako su probali manje vise sve simualcije, ali da vam je to dosadno..Sta da vam kazem, nego probajte pa cete vidjet:D Sorry na malo poduzem post, ali vjerujem da ce ga svi procitat, jer naravno svi misle da opet nesto serem protiv vas i Grida.. pozz:beer: |
Ako mi je do prave vožnje, sjednem u auto, a ako mi je do zajebancije upalim Grid. U čem je problem? Tak mi je svejedno kolko je realna dok se dobro zabavljam. Zaboli me za podešavanje tlaka u lijevoj stražnjoj gumi, omjera brzina za Brands Hatch, nagiba stražnjeg spojlera i tvrdoće amortizera ako samo želim nabrzinu ubiti sat vremena.
|
Citiraj:
ja kontam na 9600GT mu steka, jer gledam potpis i to. jbg moja greska. |
LFS je najbolja igra koja ima veze s voznjom.
Nebi se trebala ni spominjat u ovoj temi, jer ova IGRICA joj nije ni do koljena. (sorry mod.) |
Citiraj:
1. 1v@n 2. Kizo |
@srale7: to da volan ima mrtvi hod malo pa onda tek lovi ti je prva opcija u podešenjima koja je po defaultu stavljena na 20%...i mene je to klalo brutalno dok nisam čačkao i to stavio na 0% i sad je upravljivost besprijekorna na volanu.
Al sama igra mi je prebolesna, isključivo si spojim 32" lcd tv kad nju igram jer daje dodatni štih :) a ko "manu" bi reko to što nema kuplung u opcijama da se kod drifta može zezat sa Clutch Kickom, no dobro, to je picajzliranje. |
Tek ste dva?
Danas sam igral s jednim "vašim", nick mu je Ivan-PCE. Ajde se složite već jednom. Mi smo spremni. Moglo bi se dogoditi u nedjelju popodne. |
To sam ja bil. Ako ćete još igrat javite pa navratim. Kasnije vas nisam mogao nać više. Nadam se da će se javit još netko.
|
Nedjelja je dan održavanja turnira.
Izjasnite se dal mislite sudjelovati. Ovi zadnji postovi mi ne izgledaju previše uvjerljivo s vaše strane. Ajde da to održimo kak spada. |
Naravno da mislim sudjelovat. U koliko sati mi je manje vise svejedno, samo javi malo prije i sve se dogovorimo. :beer:
|
Igra je nahvaljena, a ja sam obozavatelj Realnih simulacija voznje,...steta sto nemam konfiguraciju da odigram GRID,aaaaaaa:hitthewal:
|
Citiraj:
|
nebih se slozio.. realnija od nfsa i ostalih..
edit: lol baja 002 , pa sta tvojoj konfi fali ?!? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ahoj... da, istina... mislio sam da moze pokrenut , a tek sad vidim... steta...
|
Srale, daj molim te prestani pilit vise po ljudima.
Ovo je citiram "Race Driver: GRID" tema i po koji vec put usporedjujes nju sa ostalm simulacijama kad ne spadaju u istu kategoriju? Prestani pilit vise o kvaliteti simulacija, njihovoj igrivosti, posebnosti i svojoj ljubavi prema njima. Dost nas nema volane i vjerujem da nam se ne da zajebavat sa tipkovnicom na tim "realnim" simulacijama. Probao sam i reko bi da me prije stjeras u grob nego pustis da vozim to na tipkovnici opet. Kak ne shvacas da ljudi jednostavno zele nesto ta mogu igrat bez nekog treniranja i prilagodjavanja tome da se mozes extra mucit i spajat kraj sa krajem da ostanes na stazi u simulaciji isuse. Ak te muce razlike, otvori temu GRID vs. GTR il sta vec pa razglabaj do bola. Citiraj:
Kakve veze ima to sta nema veze sa fizikom i sta fali lijepoj grafici kad je zabavno. Imas svoje misljenje i dobro ga znamo, a sad mozes prestat dokazivat da je losa igra jer jednostavno niti jedna igra nije losa ako je barem jedna osoba voli. |
ajde srale odleti sa ove teme, thnx
|
Citiraj:
od live for speed sigurno nije realnija. |
izasao je patch 1.2:
Below is the fix list for the patch. Fixlist:
Mirrors Gamers' Hell GameBorder 4players Gamezone Filefront Strategy Informer |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mozda cu skinut, al ne vjerujem... zadovoljan sam gridom i vise realnosti netrebam :lol2: :)
|
Sutra u 14h je turnir kojeg organizira Crohr. Igra se na verziji 1.2
Ako je jos netko zainteresiran neka se slobodno doda na listu. |
Citiraj:
onda ne moras ni skidat :D |
Eto ga.
Došla nedjelja i dan je održavanja turnira. Evo pravila: Turnir počinje u 14.00h na PRIVATE serveru na 1.2 verziji igre. Potražite ga preko mog nicka, Crohr1, password će biti turnir. Discipline će se održati ovim redoslijedom: E-bay Muscle Motors Cup La Mans GT1 Series Nissan Cup Kao što je već prije najavljeno, vozi se 6 krugova. FAIR PLAY pravila: Moli se sve učesnike da se strogo pridržavaju pravila poštene vožnje. Bez suludih pokušaja preticanja, namjernog udaranja i vrijeđanja. Da ne spominjem blokade na cesti ili vožnju u suprotnom smjeru. Eto toliko, vidimo se! |
Di baš usred ručka, a jeste našli pravo vrijeme :( I'm out
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:42. |