![]() |
Citiraj:
Nemaš se čega bojat, ozbiljna su firma;) Sačekaj da provjere jel imaju i uplati, doma će ti bit za manje od 2 dana... |
Citiraj:
Ok hvala puno,odmah mi je lakše! |
Nisam čitao gornje postove, ali samo da kažem da mi se čine vrlo OK.
Od prodaje do servisa (kao da ima nešto između :) ). Čak su u servisu "brzinski s nogu" bili voljni ispitati ram koji je došao novi pod garancijom (ovaj moj) ali zbog (kasnije tvrđenog) BIOS-a, ram nije radio, pa da samo otklonimo sumnju, ispitali ram (uštekali i radi mem test) free of charge .... I inače malo popričao s njima par puta i baš su OK, ne drže se visoko i daju komentar / savjet u priči oko hrdvera. :beer: |
sve pohvale dotičnom dućanu, danas recimo ujutro poslao mail dal će dobivati G930 (headset), kroz par minuta stiže odgovor da bi trebale stići u toku dana, predvečer zovem da pitam jel stiglo, kaže čovjek da je taman došao kamion s robom da može provjerit, tako je i bilo, provjerio je, javio mi da su stigle i da se mogu kupiti
5+ |
Naručivao sam kod njih miševe, diskove, svašta nešto. Kažem im da dostave u poslovnicu u Španskom (gore na tržnici imaju dućan) i onda to tamo podignem. Tamo inače ne drže stvari za kompove, pa ih naručiš. Ne volim tog tipa u Španskom, al pošto već znam šta uzimam, roba me čeka, samo platim i "doviđenja".
|
Citiraj:
|
imam jedno pitanje,zapravo moj susjed,ima GTX 275 XFX i ima jos pola godine garu u ADMu,on mi veli da mu polako "oldazi" jer ga izbacuje cesto iz igara sa smanjenim taktovima na 300/900 i da mu nerijetko izbaci koje artefakte,uz to jedan DVI konetkor ne radi vec duze vrijeme ali to mu nije niti trebalo,on me pita ako odnese to na garu sada koliko dugo ce im trebati da to rijesi i glavno pitanje sto ce dobiti u zamjenu za tu 275,ja sam mu rekao da pocisti malo sa kompresorom ali se boji...
|
Mislim da je logično da ide zamjena za najbližu po performansama, a to je GTX 460 1GB. Možda neka OC verzija eventualno. Ali ima velike šanse da mu daju drugu GTX 275, nije to tako stara kartica.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ko je najjeftiniji??meni nabava.net i adm izbaci da ima nešto najjeftinije,ako frend bude kupovao online,najbolje po vama da uzme u adm-u??za drugog jeftinog vidim da ste dosta,dosta,dosta,negodovali s razlogom opravdanim. |
Pa cesto je recimo Protis jeftiniji. Ili neki drugi web ducan. Ali ADM je pravi ducan sa lagerom, a to je velika razlika imho.
|
ADM je dobar kad se uzima gotovinom. Nije vise povoljan kao kad je bio u starom prostoru ali je ok jer to nadoknade kvalitetom usluge. Ak se uzima na kartice onda se iisplati pogledat u Linksu, koji ima iste cijene za sve nacine placanja i veci izbor nekih komponenti a neke su cak i jako povoljne kad se uzmu kartice u obzir.
|
Mislim da se baš i ne isplati kupovati u Protisu, pogotovo ako nisi iz Zg. Kad sam si uzimao dijelove za trenutnu konfu, Protis je bio jeftiniji nekih 80-ak kuna (ne računajući kućište jer ga nije bilo nigdje osim u Linksu) od ADM-a.
Na Protisovu cijenu se treba dodati i poštarina tako da bi me cijena ispala ista. Da ne spominjem kako su dečki u ADM-u izuzetno susretljivi, javljaju se na telefon i većinu stvari imaju odmah na lageru. Vjerojatno ima artikala koji su u ADM-u osjetno skuplji nego u nekim drugim web shopovima, ali ja znam da ću i dalje kupovati kod njih za sebe i preporučivati drugima. |
Koliko znam još uvijek prodaju otvarane proizvode...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni danas dolazi od njih gtx460, trebam li biti zabrinut? |
Citiraj:
Cijela poanta zašto im to prigovaram ja ta ne volim otvaran proizvod jer neznam dali je to neko vratio, a obično onaj tko vrati vrati s razlogom... Zato volim sealed, celofanom oblijepljeni paket pa jedini koji je papko je kinez iz tvornice... |
Da to jako iritira, pogotovo kada kažu da su otvorili proizvod da umetni jamstveni list. Kao da ga je problem zalijepiti na kutiju :(
Nadam se da će s karticom biti sve ok, ipak se radi o svoti od 1500kn. |
Citiraj:
Ja vise tamo ne kupujem bas zbog toga. |
Citiraj:
Da je djubretarski, je. Pravno me ne smeta, platim racunom i bok. No ne jednom sam fizicki slao ljude koji su *debitnim* karticama placali xyz% vise (a mogli su do bankomata pa dobiti po "pravoj" cijeni), i *to* definitivno nije OK... |
Tako je skoro svugdje, placanje karticama je cca 6% skuplje. Osim u Linksu, oni su jednako skupi. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dodavanje nekog postotka na istaknutu cijenu je PROTUZAKONITO. |
Po meni zakon nimalo nevalja jer štiti kartične kuće tako da ljudima povisi cijenu za gotovinu.
Znači sve što mi dobijemo je ukidanje jeftinijeg, a ne pojeftinjenje. Ali zakonodavac je donio takav zakon, pa ga se treba i poštovati... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja rijetko i idem na nabava.net. Otvorim stranicu ADM-a i gledam sta cu kupit. :D
|
Citiraj:
Također nikakve naljepnice na samoj grafičkoj od adm-a, samo 3 naljepnice koje standardno dolaze na svim gigabyte karticama. Ja happy :) |
Jeez, pa kak ti tek kupuješ u Konzumu ili na tržnici, povećalom tražiš bakterije po voću i povrću :D
|
Slozio sam do sada barem 20 konfa u adm-u, i fakat sve 5. Imao sam zamjenu matične nakon 4 mjeseca jer joj je otisla mreža i zamjena je bila u roku 2 dana,a opet mjenjao sam dvd-rw ne sjecam se koji cekao sam 4 tjedna :) jegiba nisu oni krivi kaj ih dobavljač *ebe.
|
Citiraj:
debitne kartice su isto kao i gotovina jer se novac transferira s racuna na racun bez odgode. |
Kakva je onda situacija glede plačanja Diners Plus karticom na 12mj. jer to je slično debitnoj kartici.Skida se s računa odmah cijeli iznos pa Diners dijeli na 12.Isto kao da si platio bilo kojom debitnom karticomili u kešu:)
Isti je princip i kod protis-a ima istaknute 3 cijene(keš,debitna,kreditna) |
Dečki iz ADM-a zaslužuju pohvalu. Skužio sam da sam izgubio račun za komponente od cca 2.5K kn, kupljene u zadnjim danima 2010., pa sam odlučio iskušati sreću i zatražiti kopiju računa. Nisam očekivao da ću dobiti, ali jesam.:goood:
|
Ne vidim tu ništa specijalno. Firme ionako moraju čuvati izdane račune više godina tako da im izdavanje računa starog par tjedana ne predstavlja nikakav problem.
|
Citiraj:
Neki isprintaju onaj slip račun koji se preslika na papir ispod i takvu rolu spreme negdje... Pa ti nađi svoj račun u nekoliko desetaka takvih rola :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrijeme je i da ostali trgovci shvate da nas trebaju. |
Ja nazalost nemam bas najbolja iskustva s njima. Da su do sad korektni bili sto se kvarova tice, jesu, uvijek zamijene cim prije mogu i nista se ne izmotavaju. Ipak, premam meni od danas vise nisu bas pristojni bili, a kvarove i dalje imam.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=208417 |
Ja kupio par puta kof njih, nikavi problemi, sve brzo i uljudno odrađeno.
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36. |