PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2007 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63497)

aski 05.08.2007. 20:36

Citiraj:

Autor Momir (Post 783072)
I nitko nije primjetio da je kimi na kacigi imao natpis "AMD Phenom"

To je tako već par utrka :D;)

Momir 05.08.2007. 20:47

Citiraj:

Autor aski (Post 783093)
To je tako već par utrka :D;)

Ja sam dosad vidjao AMD, ali bez phenom. Ali ajde de.

rams 06.08.2007. 14:55

Alonso je puko sluzbeno, dao je ultimatum momcadi da ostane ili on ili Hamilton. Ima na teletekstu...

Milentije 06.08.2007. 16:32

Citiraj:

Autor rams (Post 783497)
Alonso je puko sluzbeno, dao je ultimatum momcadi da ostane ili on ili Hamilton. Ima na teletekstu...

Hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Bas ce biti interesantno cekati McLarenov odgovor.

Momir 06.08.2007. 17:08

Nek se vrati Alonso u renault. Nama u mercedesu treba netko hladne glave. Poput kimija ili Heikkija. Hladni finci. Ako ovi u mercedesu izbace hamiltona, kake gluposti rade nebi se previse cudio, netreba im vise dozvoliti da voze. S time ce dokazati da su cirkus na tockovima, a ne momcad koja razmislja kako spada. Inace zivio mercedes.

aski 06.08.2007. 17:32

Čuo sam i ja za to, pa i priču da je Ferrari zainteresiran za Hamiltona :D
Ja sam siguran da Lewis Hamilton ne ide iz McLaren Mercedesa :kafa:
U slučaju da Alonso ode znači da samo može u Renault, jer Flavio je već trebao objaviti postavu, a stari lisac izgleda čeka još odluku FIA-e na kraju mjeseca za McLarenovu špijunažu.
Po Jergoviću on bi mogao i u BMW, zanimljiva mu je zadnja kolumna, slična onoj kad je predviđao di, šta kako, kad Schumi ode!
I dosta je bilo točno :goood:

SRV 06.08.2007. 18:24

Da, Hamilton sigurno ne ide iz McLarena, niti ce ikad. Za Alonsa je itekako moguce da ode.

McG 06.08.2007. 18:27

Osim Renaulta Alonso more u Spyker, ako budu ga hteli. U BMW-u bu sam nered delal sa svojim teorijama zavjere.

tutix 06.08.2007. 18:51

Citiraj:

Autor McG (Post 783628)
Osim Renaulta Alonso more u Spyker, ako budu ga hteli. U BMW-u bu sam nered delal sa svojim teorijama zavjere.

Ako nastavi s ovakvim ekscesima pa nijedan team ga ne bude uzeo pod svoje. Pa nemožeš momčad optužit da radi protiv tebe i davat ultimatume pogotovo što si ipak drugi u prvenstvu.

peroW1 06.08.2007. 19:05

Bolje da je ostao u Renaultu, sad se samo osramotio,seljacina:D,a htio je voziti "mecku"...steta sto nije dobio neku od posljednjih nekoliko godina, valjda bi se ugusio od dima i pobjegao iz mclarena nakon tjedan dana. :goood:

Meni bi bilo drago da se Hamilton nade u Renaultu:fiju:.ali takvo sto je skoro pa nemoguce.
Mislim da ce na kraju napustiti samoga sebe,nakon svega sto mu se desilo:rolleyes::no2drug:

Bravo 06.08.2007. 21:07

Hamiltona boli kita, ponaša se kao da je on gazda a ne Ron Denis, a ljudi iz tima ništa . Alonso sigurno neće u Ferrari (zamisli Alonso-Raikkonnen:frend::no2drug:)

DeadMan+ 07.08.2007. 13:11

zanimljiv pogled: :kafa:

Ruthless Hamilton puts himself first in the pits and on the track

vga killer 07.08.2007. 15:33

Nisam alonsa ni prije podnosio, al ovim potezom je dokazo da je govno od covjeka. Cim ga se malo stisne odmah gluposti radit i vrijedat sve oko sebe.

rams 09.08.2007. 23:43

Imam pitanje...staza Spa Francorshamp, koji je kut prvog zavoja onako otprilike i zasto, kako..sta vec..

newalss 10.08.2007. 00:10

Nemam pojma koji kut. Od oka 310 stupnjava.
Čini mi se da je taj zavoj ostao još od stare originalne staze. To je prije bila obična uska cesta koju su zatvarali i održavali utrke. Pretpostavljam da je na tom dijelu bilo nekakvo raskrižje pa se dobilo takav kut. Tamo 70-tih kada su je morali modernizirati i napraviti ju sigurniju za utrke vjerojatno su proširili asfaltni dio pa sad izgleda kako izgleda. Probaj priupitati Jergovića na HR-F1.

vga killer 10.08.2007. 17:31

Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva, onda ravnica i poznato penjenje kojem neznam napisat ime hehe

newalss 10.08.2007. 18:09

Citiraj:

Autor vga killer (Post 786570)
Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva,

Ideš, malo sam se prebrojao. :stoopid: U pravu si.

Lord_Calidor 11.08.2007. 02:01

Citiraj:

Autor vga killer (Post 786570)
Kakvih 310 stupnjeva?? To je skoro pa puni krug. Prvi lakat zavoj je oko 160 stupnjeva, onda ravnica i poznato penjenje kojem neznam napisat ime hehe

O Ruž. :)

vga killer 11.08.2007. 03:58

Citiraj:

Autor Lord_Calidor (Post 786863)
O Ruž. :)

Upraov tak, na zdravo seljačkom jeziku :fiju::kafa:

Lord_Calidor 11.08.2007. 20:47

Naj***eniji zavoj u F1, sjecam se kako je Villeneuve jedno 6-7 godina unazad odvozio cijelu Spa na nekom press eventu, ujedno komentirajuci stazu. Prije Eau Rouge je nesto rekao kao, sad se spremite na roller coaster, bla bla... i odjednom zasuti, cuje se neko stenjanje, otezano disanje, skripanje i naprezanje materijala, i ono 10ak sec. kasnije "that was fucking fantastic, can I do another lap?" :)

Darth Vader 15.08.2007. 08:01

koliko se samo prošle godine diglo frke oko "parkiranja" Schumachera u Monacu? Schumi je to (ako je i izveo) napravio majstorski, i nevjerujem da bii Schumi ovako šta pokušao. Bilo je preočito, možda da je bar PC neš radio....

Jelc 25.08.2007. 13:27

Ovo je pre-strašno, kvalifikacije su a nama uskratili Prasićka:D
Gledam RTL i sve mi je nekaj čudno kad ne čujem glas našeg omiljenog komentatora.

rams 25.08.2007. 13:40

:D...istina, isto sam stelat satelitsku na ljestve, pogledo sam prvih 5 minuta, neda mi se gledat kvalifikacije danas, sutra se budem zabavio uz utrku...:D

SRV 25.08.2007. 14:33

Sutra bi moglo biti jako interesantno. Razlike male, crveni i srebrni ispremijesani. Za Hamiltona jedino sumnjam da ce puno forsat.

speedy-3 26.08.2007. 20:01

kakv je race danas bio je gledao tko???

Milentije 26.08.2007. 20:12

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 798446)
kakv je race danas bio je gledao tko???

I mne zanima. Slavio sam rodjendan pa nisam bio u prilici da gledam trku.

danij3l 26.08.2007. 20:31

dosadna do jaja.
massa vodi od pocetka do kraja
kimi iza njega
pa hammy
i onda su se na 3-6 poziciji izmjenili nakon prvi boxova FA,RK i NH.

jedini koji su pretjecali na stazi su JB i RS. :D

DOOOSADNO

Momir 26.08.2007. 20:31

Po meni jedna od dosadnijih utrka, mozda jer sam bio kod bake pa cijelu utrku slusao njihove price ili je utrka bila gadna. Ali kolko sam vidio masa bas i nije briljirao, imao sam osjecaj da bi ga kimi zaobiso bez previse muke, ali koda nije smio. A i hamiltonova guma, da je ostao jos koji krug na stazi, nikad se nezna. Krace bi bio u boksu i napravio bi neko malo bolje vrijeme u tih par krugova pa bi mozda i stigo kojeg crvenog, ali ocito da je alonsovo prokletstvo proradilo, mislim opet mu se polako sreca osmjehuje. Ne jako ali pocelo je, kao i uvjek pred kraj sezone. Eto moj kratki pogled na danasnju utrku.
Inace zelio bih pohvaliti onog vozaca iz renoa, onog heikija. Stvarno vozac kako je poceo sezonu, sad rastura. Nebi se bunio ni pol posto da on i alonso zamjene mjesta. :D

danij3l 26.08.2007. 20:38

Citiraj:

Autor Momir (Post 798472)
Inace zelio bih pohvaliti onog vozaca iz renoa, onog heikija. Stvarno vozac kako je poceo sezonu, sad rastura. Nebi se bunio ni pol posto da on i alonso zamjene mjesta. :D

Heikki Kovalainen je ODLICAN vozac i to se odavno zna(postao je poznat kad je pobijedio MS u direktnom okrsaju na Race of Champions), ali nije imao srece(dosao je u znatno loshiji Renault (u odnosu na LH u McL)) i podnjeo je pritisak loshije od LH.
HK, NR, LH, NP Jr. su vozaci koji su buducnost F1 i svi imaju iskustvo iz GP2 koje je pravo utrkivanje a ne igra lokomotive i vlakica kao sto je F1.

SRV 26.08.2007. 22:58

Citiraj:

Autor Momir (Post 798472)
A i hamiltonova guma, da je ostao jos koji krug na stazi, nikad se nezna. Krace bi bio u boksu i napravio bi neko malo bolje vrijeme u tih par krugova pa bi mozda i stigo kojeg crvenog, ali ocito da je alonsovo prokletstvo proradilo, mislim opet mu se polako sreca osmjehuje.

Imas pravo za ovo, jer Hamilton osim sto je isao dva kruga iza masse a krug iza raikonnen-a, ostao je duze u boksu. mozda je i mogao preci jednog ferrarija, mada sumnjam. kasnio je preko pet sekundi za kimijem prije finčevog odlaska u boks. ali je hamilton imao srecu da se uspio vratiti i da je otprilike tada i bio planirani ulazak u boks.

SRV 08.09.2007. 16:00

http://www.autosport.com/news/report.php/id/62151

Ovo mi je najdrazi prvi red dosad. :)

Ferrari got pwned na svojoj stazi. :D

bobe 08.09.2007. 16:07

:fuming::fuming::grrr::banned:

vidicemo sutra:kafa:

CosmModius 08.09.2007. 16:21

sutra Ferrari prebija Mclaren (nazalost)...
ne volim Ferrari, ali jednostavno je to momcad vecih profesionalaca i uvjek nekako zaj...
Mclaren....
a iskreno bih volio da champ bude Louis, posto onaj alonso je stvarno mali iritantni patuljcic....
Da se bar Ferrari okalji na svojoj stazi.... to bi bila poslastica...

Momir 08.09.2007. 16:49

Ma ferari je gotov, nemaju vise sta pokazat ove godine. Jednostavno su iza meklarena. Sad im nepreostaje nista nego nadati se da ce nekim tuzbama maknuti meklaren sa vrha, jer na stazi vise nisu velika konkurencija. Mislim previse su zagrizli za te dokumente neke i gluposti i potpuno zaboravili razvijati bolid. A price da je mercedes dobar jedan krug, a da je ferari konstantan isto nisu bas nesto blistavo jasne. Mislim u prosloj utrci je luis pratio ferariste bez problema dok ga guma nije napustila, a ovu utrku su mercedesi ispred. Po mom utrka je rijesena i bit ce dosadna, osim ako se nesto nedesi npr. gume, kvarovi i greske samih vozaca. Mozda cak i kisa, nisam gledo jesu rekli hoce li je biti. Dakle pripremite cackalice i hrpu napitaka i preparata da vas odrzi budnima, ako zelite odgledati utrku.

bobe 08.09.2007. 17:15

Citiraj:

Autor Momir (Post 808408)
....Po mom utrka je rijesena i bit ce dosadna, osim ako se nesto nedesi npr. gume, kvarovi i greske samih vozaca. Mozda cak i kisa, nisam gledo jesu rekli hoce li je biti. Dakle pripremite cackalice i hrpu napitaka i preparata da vas odrzi budnima, ako zelite odgledati utrku.

lupas, kako kazem, vidicemo sutra, ja mislim da Ferrari bit odlican, ko zna kakva im je taktika, i jednima i drugima, ugl, ne virujem da ce Ferrari sam tak prepustit slavu Mclarenu na domacem terenu, bude tu borba

svaboxxl 08.09.2007. 17:27

Joj bobe naravno da nece samo tako prepustit pobjedu ali su ocito off pace od McLarena a i nije da im je najjaca strana bolida pratit drugi bolid tako da nevidim puno opcija za ferrari osim neke greske Hamiltona ili Alonsa. Pogotovo za Kimia koji je iza Heidfelda kojeg nije samo tako prec..

ali naravno nikad se nezna...

Ajmo McLaren 1,2 u Monzi!!! Kakav slatkiš.....

Jelc 08.09.2007. 17:31

Citiraj:

Sad im nepreostaje nista nego nadati se da ce nekim tuzbama maknuti meklaren sa vrha, jer na stazi vise nisu velika konkurencija. Mislim previse su zagrizli za te dokumente neke i gluposti i potpuno zaboravili razvijati bolid.

Ma naravno.

Da je stvar takva da su Denisovoj momčadi popaljeni dokumenti i planovi i da crveni pobjeđuju-šatro ne bi polovici forumaša bale frcale po zidovima....od bijesa.

Stvar je jasna, ako su i jednu stvar upotri***ili iz tih planova i specifikacija da bi poboljšali svoj bolid-ne gine im kazna:)

CosmModius 08.09.2007. 18:26

ide mi na zivce u studiu F1 onaj Jerkovic.... frajer je ociti Ferrarijevac i dize Ferrari u nebesa, ko sto se prije klanjo Schumiju dok je vozio.....
A sto se tice tuzbe..... to pokazuje da Ferrari ne zna gubit i da posteno priznaju da je Mclaren ove sezone daleko bolji

tutix 08.09.2007. 18:45

Citiraj:

Autor CosmModius (Post 808489)
ide mi na zivce u studiu F1 onaj Jerkovic.... frajer je ociti Ferrarijevac i dize Ferrari u nebesa, ko sto se prije klanjo Schumiju dok je vozio.....

O ti bar imaš izbor - nemoraš gledat analizu poslije utrke, mi moramo slušat komentare N. Blažićka 2h tipa "Normalno da je sad Hamilton prvi" (prvi brzi krug) ili "Alonso mi je ubercool i želim da bude još jednom svjetski prvak i uopće mi ne smeta što se ponaša kao da je McLaren samo njegova momčad".

Citiraj:

Autor CosmModius (Post 808489)
A sto se tice tuzbe..... to pokazuje da Ferrari ne zna gubit i da posteno priznaju da je Mclaren ove sezone daleko bolji

Imaju pravo na to, tužba je osnovana a ne neka izmišljotina...

danij3l 08.09.2007. 19:40

Citiraj:

CUT
jer na stazi vise nisu velika konkurencija
CUT

ajd pls iz cega si ti to zakljucio?

po tome da timovi imaju jednak broj pobjeda (ferrari zadnju) :lol2:

ja samo jednu stvar mogu rec.

Ferrari ce u ostatku ostvariti vise pobjeda od McL do kraja sezone.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:05.