![]() |
Citiraj:
Da, to je kraj nakon borbe sa onim bradatim šefom...:roller: Mores se malo setati po onom laboratoriju, i ak se dobro sjecam pomocu eagle vision-a vidjeti da jos pisu svakakve stvari po podu, zidovima, itd...mozes malo pogledati sto je na kompu i sl. A i posto si u toj buducnosti poznat njima vise kao subject 17, to ti znaci da je bilo prije tebe 16 drugih koji su sad mrtvi jer su tek s tvojim likom mogli doci tak daleko do tih situacija... Uglavnom procitaj malo stvari kaj pisu na ovoj stranici ispod, pa budu ti mnoge stvari jasnije, i zasto ce najvjerojatnije sljedeci nastavak biti u Japanu ili gdje vec... Code:
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552 |
Citiraj:
Edit: doso do memory block 4 sad sam u damacusu lepo je kad imam skilove sam ih koljem a nji 20 na mene ja sam comboe i skillove radim nekad counter al ih i s nozem koljem al nejveci je uzitak bacit ih sa krova :D |
doso do memory block 4 sad sam u damacusu lepo je kad imam skilove sam ih koljem a nji 20 na mene ja sam comboe i skillove radim nekad counter al ih i s nozem koljem al nejveci je uzitak bacit ih sa krova :D
P.S: zna ko onu misiju kad moram one cuvare eliminirat u damacusu ali tih a ja neznam kak to sve pun ljudi ja nega s nozicem iz rukava al svi vide neznam kak da me ne vide moze ko pomoc kak izvet stealth kill pred svim ljudima molim pomoc |
Citiraj:
Ovisi o tome kak su ti kontrole slozene...sad neznam dal ti je lijeva ili desna tipka misa za taj silent kill...uglavnom dok napadnes tipa onak "luđački" svom silinom bodezom u vrat to ne prolazi u javnosti jer ljudi to naravno skuze...zato treba izvesti taj silent kill koji je cisto jednostavan, prišuljaš se tipu iza leđa na nekih par centimetara i automatski ga Altair primi i zarine bodež onak odispod u kičmu...a ak ni to ne pomaže, onda ga slijedi pa to napravi u nekoj ulici di nema bas ljudi, a ne ono na glavnom trgu...do sad bi vec trebao imati neki instinkt ubojice... (pogotovo ak si igrao i neki nastavak hitmana)...upotrijebi malo maštu...i naravno izbjegavaj bilokakve kill-ove ak stoji jos neki vojnik par metara od tebe. |
Citiraj:
a problem je imam vremensko ogranicenje ubit 2 ta privatnih strazara a oni su u damacusu u onoj trznici velikoj ulici pod krovom ja upadnem kroz krov di su otvorene resetke na one grede spustim se uzmem mali bodez ja mislim on ce ga polako a ovaj ko konj skoci na njega i bodezom ko da kolje vepra :D nema male ulice on samo po toj najvecoj strazari. P.S fora mi je da ako ubijes sve cuvare koji su te napali ne traze te vise meni jedan kad ubijo 10 cuvara onaj 11-ajsti pobigo a ja ga onim nozem za bacanje u leđja :D jel postoji koji nacin da me zauvjek zaborave a ne kad pored njih prodjem oni me skuze |
Silent kill moreš napraviti samo sa onim skrivenim nozem u ruci koji iskace...dojdes iza tipa, Altair ga automatski "zagrli" i zarine mu taj noz iz zapešća u kičmu...
To ionak imas odma u samom pocetku igre...taj silent i taj divljački napad...u samom pocetku dok se u onom nekom rudniku prišuljaš onom tipu...tam ti pise to za tipke (da mores napraviti taj silent ili onaj u vrat)...mislim da su ti to tipke button 0 i button 1...jedan od njih silent drugi nije...mislim pa barem nema puno kontrola u igri. Jednom dok zaratis sa tim strazarima nema povratka vise...jedino ak napravis plasticnu operaciju...LOL |
Citiraj:
|
Assassins Creed
igram igru na max postavkama, na 1280*1024 sa e8400 procesorom, hd4870 512ddr, 4gb ddr2 na os XP_pro sp3, na 19" lcd monitoru, koristim ata hdd seagate!
igra mi ide dosta brzo ali uvjek kada ubijem nekog strazara ili nesto se dogodi bez da odam bez veze okolo mi zatrza komp i stane na 1-2sec pa mi to pomalo ide na zivce a mislim da bi trebalo sve ici bez problema...inst. sam i najnoviji patch za igru! ja mislim da to nije normalno! |
e ovak: ovaj problem od gore sam rjesio tako da sam iskljucio net prije ulaska u igru a sad imam novi problem, stavio sam vistu i dx10, i igra mi nije full screen, vidi se gore prozor i ne mogu ga uvecat, jel netko zna zasto?!
|
Jel ima u opcijama Fullscreen?
Probaj stisnuti Alt+Enter, trebalo bi prebaciti u full |
Alt+Enter je rješenje...hvala!
|
Citiraj:
|
Dali je netko imao problem u Assasins Creedu da nije čuo govor likova, npr. ne čujem razgovor razgovor doktora i glavnog lika odmah na početku igre kad se digne iz Animusa nakon neuspješnog sinkroniziranja, itd, svi zvukovi se čuju normalno samo se ne čuje razgovori, tj dijalozi- kad mi se netko obraća, čak se čuju i razgovori ljudu na ulicama, par puta se čulo al samo par riječi i onda opet ništa.
|
Citiraj:
Citiraj:
na prosloj stranici... a nije ti se dalo traziti :Machineg: :beer: |
Puno Hvala, sad radi kak treba, pregledao sam samo prošlu stranicu, nemam baš vremena za pregledavanje svih stranica, čekaju me derivacije i integrali!:respekt:
|
Citiraj:
... ooooo znam :D :beer: |
samo jedno pitanje, mozda ima odgovor ali je 24 stranice postova u pitanju.
dobih od prijatelja dvd od creda, i instalirao, i radi 5/5. ali je problem sto sam htio pokrenuti preko image-a, i napravio image, i loadam u daemon toolsu. medutim, no cd in cd device, please insert cd bla bla. jel zna mozda tko kako i dal se to moze rijesiti bilo kako? zahvaljujem |
kupi legalnu verziju :)
|
Citiraj:
|
Sorry kaj ovo dižem, al jel iko otkrio kak preskočit razgovore?
|
Neke razgovore možeš preskočiti a neke nemožeš!!
Već sam zaboravio kako preskočiti razgovor, probaj sa enter il escape, ako već nisi!! |
E drustvo, jel imao iko problema u Damasku..
Naime kad dodjem u taj grad mogu da igram igricu cca 10 min i onda zastopa tj. srusi se totalno. Nasao sam neki patch 1.02 na netu al ne pomaze.. Pa ovaj ak nek ima resenje please post it. poZdrav :D |
assassins creed 2 kratki video:
http://kotaku.com/5273220/sieve+like...ins-creed-vids odmah ispod je i video za splinter cell conviction |
A jesu dugi filmići... :D
|
Citiraj:
|
EDIT: Vidim sad da je i Izet Fazlinović imao taj problem (post #688), ali njegovo riješenje meni ne pomaže, tako da ne znam....
EDIT: Riješeno. Reinstalirao zvučnu i grafu, i sad opet radi bez greške. Jedno od toga je pomoglo. |
Assassin's Creed problem sa glasovima o.0
evo ovako imam assassins creed igru i sve mi spila super igram ju cjeli dan al imam jedan estetski problem...
dok mi likovi pricaju (pa tako i ja) nisu uskladjeni zvuk i grafika ... znaci audio on sve izbrblja a ovaj grafcki jos prica cca 30 sec i to mi jaaako vremenski uspori igricu pa kako da taj sh*t rjesim? |
Igra je fenomenalna preso sam je ,samo me sad zanima kad sam je preso sad sam memory block 7 i sad sam se mislio vratit da skupim sve zastave i templare da sve ubijem,a mogu se samo vratit na odredeni block gdje sam sva investig obavio i sad me zanima kako cu se vratit na memory block 3 locked mi je zato jer nisam sva investg obavio kako da otkljucam to kako se mogu vratit i kako sad da skupim sve zastave i obavim ta preostala investg da mi sve bude otkljucano.HVALA UNAPRIJED.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:54. |