![]() |
2-3 sata si igrao?
Svaka čast.. Meni je bio još kraći.. :) Baš sam jutros prešao Anchorage, Pitt, i dovršio skoro sve kvestove po wastelandu.. (još 2-3 bubblehead-a i par knjiga nisam pokupio, znam gdje su, al mi lijeno ić po to :D..) Koji add-on da sad uzmem Broken Steel? :) |
Igraj redom :-)) !
Kažu da je Fallout 3 -- Point Lookout najbolji ! Odigraj pa nam javi jel uistinu tako dobar . |
Imam samo Anchorage i Pitt, pa pitam kojeg da sad nabavim. :)
Zapravo, već znam što ću sad: "Level 30 here i come!" :) |
Citiraj:
|
Netko zna kako da udem u Raven Rock, ali bas da mi kaze sta trebam napravit.... Ono, udem unutra i ima neki "nevidljivi" zid koji ne mogu spickat.:lol2:
Sve ekspanzije imam instalirane, lvl. mi je oko 35..... :chears: Questove sam presao sve, osim sto mi se ne da opet zavrsit igru tj. otici do "svoga" oca u River City i zavrsiti sve.....ali ako je to uvjet da udem u Raven Rock zavrsit cu i to..... :kafa: |
Ok moze li mi netko reci di se nalazi folder sa saveovima na Win7?
Imam stare saveove, ned am ise ispocetka a nigdje naci taj assholshi folder? EDIT: nasao sam, blesavi Windows Live.... |
Mislim da sam prošao sve (osim Mothership Zeta).. :D
30. sam level, nema gdje nisam bio... Lijeno mi sad Zetu instalirat, al proći ću i to do Božića. :goood: Odlična je igra, mora svak odigrat! A kad prođem Zetu idem opet Oblivion ispočetka. :D |
imate sad GOTY edition u dućanu :D , ima SVE add-onove unutra:)
|
Nemojte mi sam reci da igrate FO3 bez modova :stoopid:
Kakav FO launcher, kakvi data files? Stavite ovo i igrajte ko ljudi :) MMM, FOOK2, DC Interiors, Fellout, razni level decreaseri (da ne dodjete do 20/30. lvl za par sati)su samo neki od must have modova Ustvari: http://www.fallout3nexus.com/downloads/top.php |
Citiraj:
Jedini mod koji sam stavio je da mogu ici dalje od 30. levela.....ostalo su IMHO nepotrebne gluposti. |
Citiraj:
Vjeruj mi, probaj barem DC interiors te MMM i promjenit ces misljenje ASAP. :beer: |
F3 je zakon,iako malo drugaciji od drugih..
imao sam puno problema s njim,mogao sam igrati samo u windowed modu(full screen crasha stalno,al stalno).i sve na minimum,ali cak i tako sam ga morao odigrati.. jucer poceo Tactics ispocetka,šljaka cak i na WIN 7!-tko bi rekao za igru staru skoro 10 godina.. Fallout i Baldurs Gate bih mogao igrati stalno.. |
Fallout 3
Završio ovo sa svim DLC-ovima, preko 80 sati u igri. Ne znam koji je kraj gluplji, onaj standarni ili extended Broken steel verzija. Za dvojku koju sam odigrao prije više od 15 godina mi je ostalo u sjećanju da je na kraju bio poduži zadovoljavajući epilog. Sad baš otvorim krajeve dvojke na youtubu i stvarno ima krajeva ovisno o izborima koji traju preko 10mn, osvrt na odluke i posljedice u svakom naselju. U trojci glavni quest je prekratak i zbrzan, taman kad se zakuha situacija dođe zadnja misija koja je praktički walking simulator, na kraju samo spomen "bla bla utjecao si na druge ljude bla bla" par slikica i gotovo, nakon toga počinje oksimoronski Broken Steel, popravljanje štete jelda. Daleko od toga da je igra loša, ali ima dosta mušica (treba konstantno dadiljat suborce, nakon nekog vremena level dizajn postane premonoton, treba redovito sejvat zbog bugova, ama baš nikakve reakcije na Fawkesa kod Brotherhooda,...), bilo bi bolje da su skratili mapu za 25% i posvetili se glavnom questu. Mislim da ću uskoro kreniti na Fallout jedinicu, nju iz nekog razloga nikad nisam dovršio do kraja, u pitanju je čak možda bio neki bug. btw jel onaj T51 oklop neuništiv? Njegov health mi je uvijek bio na 100%, u kombinaciji s njim i 30. levelom bio sam praktički superman. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:05. |