![]() |
Citiraj:
Mapa ima neke linije koje se ne mogu uništit i to je ok. ŠTo se tiče caira, sinoć isto neki puckali kroz prozore, odmah čim sam pao idu bazku unutra sve se otvori, dar mar, smijeh po discordu idemo dalje. Normalno je da sad ne znamo mape i što se može, i što ne može uništiti, kad se to već nauči bit će lakše. Drago mi je da nema levolutiona, no pad dizalice na miraku je ok, eto takve neke male levolutione koji će malo vozila onemogućit i to je dosta. Ova drvena podloga šta te ubilo slažem se, nekad pukne od 1 metka, a nekad pucaš kroz to i ne ide. Treba naučit nažalost izdržiljivost tih pregrada. Mogu se cijevi betonske isto otkačit sa kranova ako pucate u njih. Što se tiče vozila u beti sam se razočarao sa c4, ali mislim da on isto ima ovisno gdje ga staviš na vozilo. Rpg na inf mora bit praktički direct hit za kill, a gl od assault također. Fali bar malo splasha realno. granate ručne bi trebale bar 5dmg raditi, ali mi nije jasan smisao AV granata, ništa ne rade štete i ne padaju na vozilo odozgo kako piše da da. A protiv inf ne rade dmg. rpg je odličan, samo koliko ih nosi engi, x3? Poenkad mi baš i fali kad je tenk žilav. Engi mi je odličan, dakle rpg, švas aparat, i mine. Perfekcija.:no2drug: |
Mislim da se spawnas sa 3 RPG rakete ali ih mozes nositi 5, mozda i vise. Ono sto mi sada nije jasno, kako mozes beskonacno redati mine po mapi. Prije je bilo. Ako poredas recimo 3, i naredni spawn podjes opet postavljati, one od prije nestaju. Sad izgleda stoji koliko god ih postavio. Mozda je bug, mozda feature ali sam unistio dosta dosta vozila. Samo, svaki put kada ih nanovo bacam, osjecam se glupo a ovaj mi klip u glavi:
|
Cekat jedno mjesec dva ko ce kupovat za vece mape i peglanje ima dosta bugova
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
nek limit bude 4 i dobro, nek nestaju. ok je što imaju crowded zaštitu pa ih nemoš sve skriti u jednu.:zdero2: |
Voplio bih naci statistiku koliko sam uzeo killova ali se nadam da nece limitiratri. Prvo spawnanje je bacanje mina pa onda rush objective. A jednom mi pokaza da je neko naletio na mine i 6-7 killova uzeo. Kao da sam V1 raketu zvekno. Mora da su isli u koloni oni jeepovi.
Sa druge strane kako kazes, mozda bi limit bio dobar na 4 jer svaku zasebno moras unistiti. Ne mozes sve odjednom kao u prijasnjim igrama tako sto tenkom ili LAV-om zveknes pored njih. Efikasniji mitraljez za njih izgleda. EDIT: Oooooo e ne vjerujem svojim ocima. Jel moguce: https://i.postimg.cc/J0L8y2hs/image.png https://i.postimg.cc/zBDSJJnM/image.png Znaci ni Sony, ni Microsoft, ni Activision se nije zabavio oko ovog problema, vec DICE. Svaka cast i ako mozda nece imati velikog efekta. Sto je najtuznije, BF6 podrzava M+K nativno ali stoka mora koristiti skripte. |
bravo za dice
najbolje kod tog zena da su ti debili i poluretardi koji to koriste, imam jednog u uredu takvog, onin misle da to nije cheat kao, e pa nije to wallhack aimbot, a zapravo koristiš aim assist na miš tipke i još slažeš skripte za no recoil,,ali da nije to cheat, tako oni misle. si vidio da sad ima gunner neki gadget da uništi mine u blizini, nisam to prije viđavao na tenkovima btw. assist as kill se ne računa kao kill lol |
U tom slucaju mi se ne daje 70eur za igru. Pricekati cu dok cu imati zelju za COD Style napucavanjem.
U medjuvremenu sam skinuo i nakon vise od 10god zaigrao BF4. Zaboravio sam koliko je to zabavno bilo, cak i sad bez ekipe je super igra. Sent from my CPH2645 using Tapatalk |
escalation je jako dobar mod, zadovoljan sam kako su osvježili conquest i malo ga izmjenili
rush je otužan i bez ideje obzirom su mape manje. treba nam mapa samo za rush kao valapariso itd da osvježi priču. cqb je dobar za punit puške rugat se. |
|
Citiraj:
|
zato su i maknuti i commander i sve.
skvad leader nema nikakve posebne funkcije nit znaš ko je em se to stalno rotira preglednost nekih stvari koje trebaju biti prve na oku su loše nije poanta teamplaya i squad realno, igra i dalje želi da svi uđu i zabavljaju se i rade montaže realno ono što je čak i cod prestao |
Koji bi miš i tipkovnicu za PS5 za ovo preporučili? Ne nekaj preskupo.
Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
ali express imaš po 50tak eura solidan izbor kineza, ako ti nije bitna marka, a da su recimo wirless
ja imam neku ajaz a800 ili tako nešto, 40e, ima čak i knob, brutala je a 50 e ti je miš, traži pro max gaming mouse izbacit će ti ga, vhx nešto tako, svi hvale taj |
https://www.reddit.com/r/Battlefield6/s/d8vEHcPWva
Dobro je ovaj rekao u komentarima. Vince Zampella, lik koji je prije radio na COD-u, je obavio svoj posao. Prodaja je rekordna, a BF više ne liči na BF, i to je ukratko to. |
Dobro, šta sad da radim nakon svih komentara? Da kupujem, il' ne kupujem?
Nisam podlegao hypu. Nemogu odlučiti. Igrao onu betu. Bilo mi ok na početku. Druga beta mi već bila dosadila malo. I rush mi je bio loš. |
to samo ti možeš znat, ja se zabavljam, imam ekipu i dobro nam je, nismo nostalgični prema bc2 vremenima - jer povratka nema niti će biti, gaming industrija se promijenila, možeš to prihvatit ili doslovno ne gejmat uopće.
kupi na steamu, igraj 2h i refundaj ak ti ne paše, rush više nije in, sada je conquest iliti escalation |
Ne kupuj, ja sam happy kaj sam si uplatio onaj ea pro pa mogu mjesec dana igrati. Ali nakon cca 10h loše je. Taj jebeni bloom, male mape, kratki conquest, nepostojeći server browser... Itd. Tam na proljeće ak kaj drastično promjene mozda kupim, ali po svemu sudeći nula bodova.
|
Citiraj:
Vidim da ce opet minjat brzinu igraca slusaju cod stremere i glasnu djecu na tviteru. Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ako ti se ne igra, drži te neki hype, preskoči za sada. |
Citiraj:
Imaš 2h gameplaya ili 14 dana (šta prije istekne) za refund. Samo nemoj pokušavati navući točno 120min, jer pređeš li za jednu minutu nakon 120-e minute, gotovo ti je. Igra je vječno tvoja :) |
Citiraj:
Mislim da ću ovako. Uzmem možda poslije kad malo padne cijena. Nije baš da mi se nešto posebno igra kao što je bilo nekad. Do mene je... A za dnevnu dozu trči-skači-pucaj imam Titanfall 2. Još samo da ubace wallrun u BF:) |
teško da će ti puno padati cijena, a ako ti odgovara ea play onda vpn ide oko 40e.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:47. |