PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Overseas Express iskustva (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=289914)

flameseeker 04.06.2025. 14:03

Men se cini da ni danas nece bit nista od paketa danas.

Ja sam isto kao ti proslijedio na paketomat

medo 04.06.2025. 14:10

Maloprije mi je došlo da me preusmjereni paket čeka tamo gdje bi me čekao da nisam ništa preusmjerio.

Koja komedija :D

flameseeker 06.06.2025. 08:36

Zvao jucer sluzbu za korisnike i rekli su mi da su izgubili paket. Kao zadnja 2 dana nemaju u sustavu status paketa, do tada je bio svaki dan skeniran i cekao (tko zna sta) . Znaci paket je kod njih od cetvrtka, znaci 8 dana. 5 dana imaju status istog i onda se gubi.

Kazu da se mozda sakrio iza drugog veceg paketa u skladistu, a po mome ovaj paket bi trebao biti dosta veci jer je u njemu 11 artikala.

Naravno spominju probleme sa logistikom koje imaju u zadnje vrijeme.
Osoba koja se javila na SZK je bila ljubazna i informativna, za razliku od one koja se javila u utorak i rekla da ce paket doc u srijedu i koja me nije dozivila ni 5%

flameseeker 11.06.2025. 22:08

Cisto update. Dostavili su paket jucer i danas poslali mail isprike.

medo 12.06.2025. 00:23

Mene je paket čekao na kiosku koji radi 08-16h :D

Drugi dio paketa mi je dostavljen doma na vrata.

domy1 14.06.2025. 22:05

Eh, da samo znate kolike su hrpe "nepoznatih" pošiljka kod svih dostavnih službi. Žena od šefa je u GLSu već duže vrijeme na odjelu reklamacija. Ugl do nekih se dođe, a neke završe u zaborav, neke budu isplaćene itd.

Šta se tiče overseassa, mi šaljemo isključivo njim u zadnjih X godina, imali 2 problema na području dubrave na istoj adresi i jedan u Slavoniji. Ovo za Dubravu ne trebam komentirat, možete zaključiti sami do koga je, do dostavljača, naravno. Valjda je dobio po piksi kad mu se ne da radit!

Dostavljač koji je kod nas je Legenda, doslovce nemam ni 1% zamjerke, čovjek je radoholičar. Ima svoju firmu, i radi za njih, dostavlja valjda 50-100% više paketa od prosjeka firme. Znao je bit toliko pun, da i male pakete furao na vrh u prazne prostore.
Nikad nas nije zeznuo, niti u dostavi, niti u prikupu.

Cuky 14.06.2025. 22:43

Nisam znao da imaju vanjske suradnike.

mkey 14.06.2025. 23:06

Mislim da svi to rade kada nemaju dovoljno svojih.

Disco 16.06.2025. 13:39

Prije su mi bili jako loši, ali zadnjih godinu-dvije su odlični, kao i GLS.
Na mom području su oba top.
Tj GLS zna malo zezati kod prikupa, ali generalno je to baš OK.

the_ghost 24.08.2025. 12:31

Sto se overseas opet raspao po savovima? Imam 3 paketa s amazona koje su nesposobni dostaviti vec 10-15 dana. Posta bi mi ih dostavila vec.

OuttaControl 24.08.2025. 13:14

Meni su brzi bili... ali ljeto je, godisnji

tizhu 24.08.2025. 20:56

najgore iskustvo do sada by far.
naručim paket. za 5 dana stigne u overseas. dobijem mejl od njih da je vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 5 dana. ništa.
pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 10 dana. ništa.
pišem di je zapelo. isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 10 dana. ništa.
pišem di je zapelo i inzistiram da se paket ne vraća pošiljatelju jer sam ga platio i da nek samo dofuraju paket bilo gdje bilo kada i pokupit ću ga nasred ceste bilo gdje. samo nek ga stave u kombi i ja ću doći di treba.
isprika. novo vrijeme dostave taj i taj dan.
prođe 5 dana. ništa.
pišem di je zapelo. paket se vraća pošiljatelju.

ne bi išao preko njih da su jedini. za mene su završena priča forever.

the_ghost 26.08.2025. 09:27

Uspio sam dobiti korisnicku u pon, rekli evo svi paketi ce danas/sutra na dostavu. Dosao mi je danas jedan od tri. Umjesto da su mi sva tri donijeli i sebi olaksaju posao.

Sutra ih zovem da vidim kaj je s ostalima.

Garro 27.08.2025. 09:10

Dakle, debili.

Paket s Amazona dođe unutar tri dana u Zg odnosno 19.8., stoji tjedan dana u Hr. Leskovcu i umjesto da bude isporučen do vrata, debili ga bez pitanja ostave na paketomatu jedno dva kilometra od mjesta isporuke.

A tek debilna aplikacija za paketonat je posebna priča, yebem mater onom tko ju je napisao i posebno onom tko je mislio da je dobra ideja odobriti je za uporabu.

Sad idem napisati feedback da Amazon prestane imati posla s tim Overseas debilima.

calypso 27.08.2025. 09:58

Citiraj:

Autor the_ghost (Post 3818193)
Sto se overseas opet raspao po savovima? Imam 3 paketa s amazona koje su nesposobni dostaviti vec 10-15 dana. Posta bi mi ih dostavila vec.

Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...

the_ghost 27.08.2025. 10:46

Citiraj:

Autor calypso (Post 3818551)
Trazi od Amazona povrat postarine, reci da nije dostavljeno na vrata, nego na paketomat 2km od tebe i nek ti plate taxi do tamo... Znaju biti vrlo susretljivi kad im korisnici j**** sve po spisku...

Nisam platio nikakvu postarinu ali za jedan paket mogu traziti povrat novaca vec pa cu to i napraviti.

Garro 27.08.2025. 18:29

Citiraj:

Autor calypso (Post 3818551)

Dobra ideja, tnx!

Poslao sam mail Amazonu, javili se unutar dva sata, dobio 25% refunda i još bi dobio nazad poštarinu da nije bio free shipping.

Inače nisam zlurad, ali kad su ovi debili u pitanju,toplo se nadam da će se Amazon naplatiti od OE ili da će im bar malo zagorčati život.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44.