![]() |
Citiraj:
A to za placemente je logično jer je sezona bliže kraju nego početku i onda ih matcha s rankom koji su držali na kraju druge sezone jer je broj ljudi koji sada igraju placement vrlo vjerovatno zanemariv. |
Krivo. 50% je prosjek, svi bolj igrači imaju preko 70% pobjeda, profići preko 75%, ne samo ovdje nego u bilo kojim igrama online zadnjih 10-tak godina (CS, LoL, Dota itd.). I tu se kreira ta razlika između nas i njih.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Spajaj me sa mojim levelom ili rankom i to je to, a ne s ljudima prema formuli losing - winning streak. Nađi mi jednog lika koji je npr sa silvera došao do platinuma solo que. Ja ti kažem da ga nema. Jer je to u teoriji po njihovom matchmakingu nemoguće. Igram prvi puta ranked, i 5 od 10 methceva imam jednog lika afk. Na kraju zavrsim na silveru, jel to zato jer sam njubina ili zato jer ipak ovisim o drugima? |
Mukom sa 1850 otprilike placement na 2835 season high. Ali stvarno sam se naživcirao :D
|
o bokte, pa kolko si partija odigrao?
Meni jedan win donosi 25 bodova xD |
Citiraj:
193-184-31 WIN/LOSS/TIE Ove izjednačene partije su uvjerljivo najbolji gameovi bili. Pamtim kako smo volskayu 3 (tri) puta napadali. :D Nakon serije pobjeda uletiš u taj elo hell i vrtiš se u krug, padneš 50-100-150 bodova, pa se vratiš, sve u jednom danu... |
Citiraj:
Pa ima ljudi koji su došli sa silvera do platinuma solo que. Znam da ima jer igram trenutno s jednim. A došao sam u duo que od silvera do plata isto. Ali uvijek imaš debila i likova koji odu afk ili trolaju ili šta ja znam šta rade. A ovo "ipak ovisimo o drugima"...pa jasno da ovisiš o drugima ovo je team based igra |
Citiraj:
Svi smo mi imali razlicite oblike elo hella ali tako je to u svakoj igri koja ima matchamking i ranking sustav. I puno bi se to lakse prihvatilo da se igra 1v1 ali kako ovdje ovisis puno vise o teamu nego npr u CS:GO onda vise dodu do izrazaja "budale" u teamu. |
Čemu pričati o matchmaking ako je glavni faktor ovdje čovjek, koji je ujedno i najveća pogreška, čisto statistički.
Što ti znači isti level ako možda neki klinac igra samo quick match i trolla. Što ti znači isti rang ako ljudi istog ranga nemaju volje trenutno igrati, ili se mama na njih dere, ili usput gledaju tv ili su možda umorni. Matchmaking radi dobar posao, ali ne može on znati kako će ljudi igrati. Gledao sam još davno twitch stream kada je jedan profić u LoL-u rekao, da nije sve do matchmakinga, da masu puta si ti taj koji kaska, bez obzira na visok score ili nešto slično, ali to ni sami ne vidimo. |
Evo procurio je HD trailer za event. Službeno je od danas pa do 13. veljače. Pretpostavka je da će kod nas doći oko 8 navečer. Novi skinovi koji do sada nisu viđeni su junkrat, symetra, tracer, mercy, bastion(umjesto one ptice ima malog pijetla :-) ). Prikazani su i novi emotovi i sprajevi. Te novi mod, capture the flag koji ce vrlo vjerovatno bio dio arcadea. |
Ne radi YT link.
Edit: radi ovaj donji. Fora su skinovi, nadam se da ću nešto dobiti, opet ću morati samo arcade igrati :) |
Citiraj:
|
moras staviti ovako YT-tag Z5U5DfFuDPA /YT-tag
|
Citiraj:
|
Rain, koji skin. Ali nemam 3k :(
EDIT: Ne mogu joinati ni jednom game-u više :D |
I meni baca errore. Ali piše da rade maintenance, budemo pričekali.
|
Radi sada. Već sam 2 meča odigra. Pali im serveri.
EDIT: I opet ništa. |
U lolu još kolko tolko možeš kerijati i biti OP, pogotovo ako se nafidaš.
A ovdje toga nema. Da ces solo ownat cijelo vrijeme 3-4 ili više igrača jako teško. Barem ako imaju imalo mozga. |
Niko ne priča o ownanju ovdje. Nego o pametnom igranju.
|
Očito je ogormna navala. Ništ ne radi :-)
|
Evo danas izgubio 7 za redom i nisam imao bas nikakve sanse za pobjedu. 0%. Sve je krenulo kada sam join igru, kao nas rating 2700 vs 2800, u mojem teamu team od 2 lika, jedan 2900 drugi 2050 SR ( hanzo profi FFS ). Kako je uopce moguce da nam je projecni SR 2700 ako nismo imali nikog u teamu preko 3000 i lika sa 2050 sr??? Mislim ono koji vrag.
|
Za sada 3 loot boxa, još nemam sreće :D
|
Otvorih prvi i dobih bijelu Mei. Nojs!
|
Citiraj:
Sa 1800 na 3000+ u ovoj sezoni i to solo q. Mozda sam imao 5 partija u timu sa jednim igračem :) Poslano sa mog Nexus 6P koristeći Tapatalk |
Ufff novi Rein skin mi se svida. Viditi cu ako ga ne budem dobio kroz loot boxove uzimam ga na kraju eventa.
|
Capture the Flag sam obožavao igrati u Call of Duty 2, ovdje mi je nekako ... čudno to igrati.
|
Thorbjorn turret i defendaš, ako dobro pozicioniraš nemaju kamo. Ja sam jučer sam defendao cijeli meč, 25:0 score sam imao.
|
Capture the flag je tako veliko razočaranje...Uopće nije zabavan i potpuno je neigiriv. Trebali su banat neke heroje kako bi ovo bilo zabavno i banat određene abilitije kad nosiš zastavu.
Skoro svaki game završi nerješeno jer i jedni i drugi igraju isti team comp koji samo defa |
Igrao 7-8 mečeva, ni jedan nije završio nerješeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve je to normala samo se nemoj predavati doci ce i win streak.
|
Hahaha, ja puko prekjučer i obrisao. Zadnji put sam to napravio dan prije summer games, sad prije ovog kineza. Ne mogu nakon takvih gameova mirno spavati, a dočekati niz pobjeda nekad traje do 3 u noći, a ne mogu baš ko zombi na poslu raditi :D
|
dajte ljudi dodajte me da igramo timski :D
Marax#2459 |
Samo ako rjesis da odmaknes mikrofon s tipkovnice :)
|
Ma i dalje samo competitive, iako igram u prosjeku 2-3h tjedno, sto vise climbam zanimljiviji su gejmovi. Sad sam na 3450, dok opet ne decayam na 3100 :D mislim da sam u win streaku od jedno 10 partija al dzaba kad je to u 3 tjedna valjda :D super mi je sto su malo obuzdali dvu i anu, iako su i daljr dobri bar nisu op :D
|
Citiraj:
|
Imam neki čudan bug pa ako se netko susreo s time. Prije patcha je radilo normalno ali sada kada stisne alt+enter da uđem u screen mode mi je sve pobrkano. Ono ništa nije na svom mjestu i sve je zbrčkano na ekranu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:23. |