![]() |
Citiraj:
Koliko onda obično treba za sljedeći korak i koji je to uopće? Napišu nešto kad napusti DE? |
Jel sjela kome lova fizički na račun,od povrata sa HotinBuy-a
|
Citiraj:
|
A tebi tommy,jel sjelo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni. 2.dan nakon maila
|
Citiraj:
|
eto onda većinom svima sjeda drugi dan lova...nek mu bude "memorija" ..govno prokleto..pošteno smo ga shebali sa ranim claimovima...nadam se da će svima lovu vratiti ...naručio sestri sa minideala mob i koja razlika u trgovini..drugi dan odmah TN stigao i treći već piše da je primljena informacija..sve mi bilo čudno nakon hotinbuya i onih 10 dana čekanja da proradi JACK MARTIN:goood:
|
Došao mi danas papir od carine da im javim cijenu uređaja. Izvadio sam PayPal transakciju, napisao gore PCP broj sa carinskog dokumenta i faxirao. Problem je što sam kasnije vidio da na PP ne piše o čemu se radi već samo cijena i osnovne informacije o kupcu i prodavaču (Geek je u pitanju). Za razliku od njega, Panda lijepo napiše o čemu se točno radi. Hoću li imati problema zbog toga? Nakon koliko mogu očekivati uređaj na lokalnoj pošti?
btw, vidio sam da na tom carinskom dokumentu ima još nešto za ispuniti (Izjava o vrijednosti robe), ali sam to propustio ispuniti jer mi se čini da se to odnosi na poklone. Jel' to ok? |
MOžeš im poslati mail u kojem bi ti pdf privitak bio cijena uređaja/izvještaj s paypala ili geeka bez popunjavanja. Kod tebe doma mobitel će doći za oko tjedan dana jer im treba "samo" 4 dana da pročitaju fax ili mail te da onda pošalju.
|
Citiraj:
|
9.10.2013. :)
|
Eto i moj TN s geeka napokon proradio. Mob kupljen o8.10, u Europu stigao 22.10., 24.10 u Zagrebu. TN proradio jučer.
Sad čekam Linića kaj će reći, namjerno ne pišem preko koje zemlje ide slanje jer očito se forum pozorno prati. |
Pisao/ne pisao dođe ti na isto kad su na onom drugom forumu u detalje prenijeli kako stvar hoda.
Pripremi 25% pinke za državu i to je to... |
Citiraj:
|
ako vam na 17track i singpost stoji samo "Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)", probajte pogledat tn ovdje
|
Ta poruka mi je stajala od 04.10... Nakon sto sam geeku zaprijetio disputeom, izvjesna kineskinja Molly :D me uvjeravala da je to poslano, a jucer sam se obratio singpostu sa pitanjem di je paket. Evo sad su odgovorili da je danas poslan za hr i da dolazi za 8-14 dana, a na tracingu napokon stoji "25.10.2013. SINGAPORE, SINGAPORE SO5, Insert item into bag". Eto barem se nesto pomaklo, a pitanje je bi li da ih nisam peglao s mailovima. Pa eto, ako imate tracking problema obratite se njima
|
Citiraj:
|
Evo vratila se lova od hotinbuya, manje dva eura nego sam uplatio,vjerojatno zbog razlike u tečaju ili konverziji iz dolara u euro.
Nadam se da nitko neče ostati zakinut.I svaka čast paypalu,brzinski je to odrađeno u 13 dana od disputa do love na računu. |
Citiraj:
|
Znate li ima li itko da šalje singapurskom osim minideala?
Nitko neće da šalje preko njih.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E to te pita. ma danas sam dugo chatao sa pandawillom nece da salju singapurskom nego njemackom.
postoji rizik da ce im stati na carini sta li vec. (na njihovoj) Idemo viditi cijene ttmallsa :D |
Citiraj:
A kaj je sa tobom,kad si ti pokrenuo,jer vidim da ti još nije sjelo? |
Citiraj:
|
Kad ti je to rekao. Ja se danas sa koke dopisivao 15min. u podne
|
Citiraj:
|
Ajd bas mi je drago... Eto im tamo ta baterija... :D
|
Da, uzimaju proviziju, ali mos dogovorit plaćanje da ti oni posalju račun na pay pal i tada izbjegavas taj pay pal fee, a ostali uvjeti su ti isti. Ja sam narucio stvari u iznosu od $288 sveukupno sa pay pal fee-om, ali ukupno smo se pogodili za $270. S tim da ne na yoymartu recimo sve to skupa doslo preko $300. Sad vidit cemo sta ce bit od svega toga
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hvala ti velika :D
|
1 privitaka
ZTE v967s s Geeka. Poslan preko jedne europske pošte za koju sam se nadao da nije u fokusu carinika. Prevario sam se.
Slavko : Fishkal 2:0, uvjerljivo me dere iako pokušavam s različitih stranica. Stranice s kojih je plaćen PDV: Geek i Bang. Uređaji su za sestru i sestričinu. Čekam još 2 moba, za šogora i bratića s focalpricea i banga. Moram još naručiti sebi i burazu, vjerojatno ću to u jednom paketu s dhl dostavom, ionako ide pdv skoro na sve. Dal još netko uskoro naručuje pa da nam se pridruži? |
Da, u zadnje vrijeme i DE pakete otvaraju. Nema više nikakve iznimke. Valjda prvih 10 prođe i onda tako.
ZTE v967s mi poslan 16.10 sa SE a 18.10 mi poslan GT99 18.10 (naručen frendu). Nadam se makar 1:1 a nikako ne 2:0 .... Vidjeti ćemo (bang slanje) http://prntscr.com/1zvv93 |
Koje stranice daju neke veće popuste za narudžbe preko 300$? Koji je shipping najbrži (a da se plaća)?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:29. |