![]()  | 

Negdje sam procitao da je prodajni izlog a da je i repka na tom putu.. To mi se vise svida od sprdacine ili prcije.. Nebi vise o tome jer me strah za vlastitu sigurnost. Mamicevaca ima za nevjerovat. Onda ga gledam neki dan kak govori Srbima kao uspjesan manager da Srpska repka nema kult reprezentacije a Dinamo? 
	 | 

Dinamo :hitthewal: 
	btw.  | 

repka je na tom putu jer su glava i komentator u talu... 
	crno nam se pise dok god je ta gamad u HNS.u  | 

Ohooo, Dejan Lovren zabija looserpoolu :roller: 
	Kakva igračina :)  | 

Mislim da mu je bio poseban gust utrpat "najtrofejnijem klubu" , jos ako je na strani di je KOP. :D:D 
	 | 

Olić opet riješava tekme sam...sad je dodao i lobanje na listu udaraca :D . 
	Ugl., brz je još uvijek, i nos mu se nije osušio :).  | 

Panjđukić opet zabio :D koji je to kralj, on će biti prvi strijelac lige ako ga Pep ne bude 'čuvao' za LP. 
	Svaka čast i Oli i Lovrenu :D  | 

liverpool opet poceo rutinski prosipat bodova, toliko o napadu na naslov, sada se vraca u stvarnost i borbu za kup uefa 
	da je barem rickie zabio gol, nega lovern, jao jao  | 

Citiraj: 

prošlogodišnji prvi strijelac bundeslige Kießling je već sad ispred Mandžukića i to sa još 4 druga igrača a Lewandowski je na 4 gola, baš kao i Mandžara njemu u korist jedino ide što Leverkusen sad igra LP pa će se Kießling potrošiti i tamo :)  | 

Jučer je mikel dao svoj prvi gol za CFC od 2006 godine. :) Ne znam zašto ga drže. :) 
	Danas M.City - M.United  | 

Inter se popišao po Sassuolou, 7:0, istina da su ovi slabi, ali Inter je jebački odigrao. 
	 | 

Oho danas Milan Napoli kod u Serie A. :) Milina. :) GO NAPOLI! :D 
	 | 

Nekak sumnjam da bu Junajted ove godine prvak :p 
	 | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

a i činjenica da sam se kladil na citizene hendikep 0-1 mi se činil' čisto ok, a koef. je bil finih 4.0 :p  | 

Ajmo Titty :D 
	 | 

Manchester is BLUE! :D 
	Ovakav Junajted neće osvojiti ni EPL, a kamoli da idu na titulu LP :roller:  | 

normalno kad se štede za LP. 
	Lako sa City u prvenstvu, ima vremena,pa nije to Basel.  | 

Da, ovo stvarno loše izgleda. Povremeno mi je obrana predvođena Vidićem i Riom izgledala mrvu lošije od one GNK-a. Ovi polutani u sredini su solidni igrači, na visini jedino, kao i uvijek, Rooney igračina. 
	 | 

u francuskoj veceras veliki okršaj .. arapski placenici protiv ruskih XD 
	 | 

PSV uništio Ajax s 4:0.  
	Dinamo će im bit lakši trening ako ovako nastave.  | 

Milan bi mogao gadno najebat kak je krenulo.. ovi napolitanci ko ludi napadaju 
	EDIT: Milan se probudio.. ajmooo :D Citiraj: 

EDIT: ibra 1:1 falcao ... napetoo :D  | 

Citiraj: 

ali nekak mi ta priča ne drži vodu, da se Junajted špara za LP pa imaju najgori star u EPL još od sezone 92/93 tad su na kraju uspeli čak biti i prvaci, ali onda je trener još bil i Fergie Moyes nema taj pobjednički mentalitet :)  | 

Citiraj: 

Fergie je osjetio pravi trenutak za odlazak, vezni red + RVP i Rooney su ok, ali obrana je kilava, ovi iskusni su već prestari i spori (Vidić, Ferdinand, Evra), a mlađi i nisu nešto. No ne treba ih još otpisati, tek je počelo... Inače, zanimljiv pogled na vrh tablice Premiershipa :) Arsenal je napravio najbolju kupnju ovog ljeta. Ozil se savršeno uklopio u njihovu igru, i uz Ramseya u životnoj formi trenutno igraju najljepši nogomet u PL. Da imaju dužu klupu (bolje zamjene) potpisao bih da će osvojit ove sezone...  | 

Vidić i Ferdinand spavaju u obrani. Evra ponekad griješi ako je još dobar. 
	Drago mi je što Arsenal vratio kao konkurent. Još ljepši i uzbudljivi nogomet u doba Bergkampa kao ljuti favorit. City nije baš nešto. Još je rano suditi prvaka iako nije ni zima počela.  | 

Citiraj: 

Dok Moyes u glavi još uvijek trenira Everton, kao npr. jučer u prvom poluvremenu, Utd uopće nije igrao napadčki, zavukli su se u svoju polovicu i čekali pitaj boga kaj tak igra inaće Everton, a ne veliki Manchester United :lol2: tek oko 70. minute su počeli igrati pravo napadački kaj se tiće ekipe, nijedan aspekt nije ono world class, a oni koji to možda i jesu bili su već prestari - Vidić, Ferdinand npr. jedino je napad koliko toliko klasan - Rooney i RVP, makar je i RVP već u godinama, i ako ga zatekne ozlijeda, ode k vragu i on Citiraj: 

pogotovo centralna obrana i napad u napadu ako se Giroud ozlijedi, piši kući propalo obrana također kratka, ali zato je vezni red odličan  | 

Kad malo bolje vidim, City je napravio isto kao Chelsein stil bunker :) 
	Valjda su kopirali ideju od Special One :) Zanimljivo, da Manuel nije u četri tekme proslavio do sada.  | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Tu obranu bi izkontrirala svaka ozbiljnija momčad. Citiraj: 

A Ozil bi mogao biti ono što im je Ljungberg bio kad su osvajali titule. Real je napravio veliku glupost što su ga prodali da bi mogli kupiti Balea.  | 

Citiraj: 

Pogledaj zadnju tekmu od chelsea. :)  | 

Citiraj: 

| 

+ Mikel je zabio. :D Nema zezancije. :D 
	 | 

Citiraj: 

Manchester je bio dominantan, samo ne Junajted već City tek izlaskom te dvojice Junajted je počeo biti agresivniji i igra se preselila na Shittyevu polovicu :fiju: Citiraj: 

| 

Citiraj: 

Pravi si šmeker kad su tebi RvP i Vejn osrednji igrači,Vidić...itd :D Daj mi pass za tvoj paralelni svemir :D  | 

Citiraj: 

napisao sam da je napad klasan, a ne da su RVP i Vejn osrednji igrači ja zapravo nigdje nisam nijednog igrača iz junajteda nazvao osrednjim... :kafa: već sam samo napisao da nema više world class igrača, kak si ti došao do zaključka osrednji, meni je misterij... :fiju: Citiraj: 

klub koji volim igra odlično, klub koji ne podnosim igra očajno :D a mene kao čovjeka kojeg vesele sitnice ovo čini prestretnim :D  | 

Citiraj: 

Čovjek se nakon ozlijede (koju je zadobio još protiv Čelskog u superkupu - kad ga je Ramires potegnuo) napokon vraća momčadskim treninzima :goood: nadam se i uskorom igranju :D  | 

Citiraj: 

| 

Ako je vjerovati Index-u Bayern nastavlja s šopingom http://www.index.hr/sport/clanak/man...rn/702493.aspx 
	Koliko su ga platili i dobar je :D  | 

Da, istina je. A to si je Dortmund kriv što ga nije prodao da masne novce. 
	To su debili. Prije 2mjeseca su mogli dobiti 50m. A vidi ih sada..  | 

Citiraj: 

uostalom, pri prodaji igrača nije bitna samo volja kluba, već i volja igrača nemožeš ti nekoga prodati nekome ako on tamo ne želi ići  | 

Napeto je na penalima između WBA i Arsenala... 
	I Arsenal se izvukao :D Real popio gol u 92. za 1:1, pa penal za Real u 94. nakon 3 minute nadoknade :lol2: Utakmica završila u 7. minuti nadoknade. Komedija  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:46. |