![]() |
Da,kartica je stigla, super je. I zadnji beta driveri rade. Nego u afterburneru mi je max power limit 113% , zar nebi trebao bit 120% ?? Govorimo o gigabyte OC verziji.
Btw bios unlockan, TDP limit 150% :D Evo i kako: http://www.overclock.net/t/1302409/o...#post_19314756 |
slobodno edit koristiš ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi mi na 1215/1660mhz. Jel to normalno za max taktove? WOW, dakle ovako, ovaj put sam pravilno unlockao bios, nestabilna je bila zamo zato sta se gpu previše boosta kad se podigne tdp limit. Dakle sa 150% tdp limitom i 1.212v naponom gpu dobije jos kojih 20mhz, nista specijalno. On znaci radi na 1250mhz max. Ali memorija, prije je radila na max +280 u afterburneru sad je savršeno stabilna na +600 odnosno 7.2ghz efektivno. Nevjerojatno! Definitivno unlockajte bios jer su ove kartice ugušene totalno. Temperatura u crysis 3 ide do 72C max. Dakle jos uvjek kulturno + crysis 3 je ultimativni mučitelj. Fludino na sve very high, ugasen AA i 1200p reza. TDP ide do 130%. |
Moja se protegne na 1400 MHz na GPU bez ikakvih Tweakanja, osim dozvoljenih u Afterbuneru.
Svejedno, ja se nebum sa time igral, hvala lijepa ;) Crysis 3 me ne zanima ni najmanje. Eventualno kad izađe Metro Last Light, te ako bude "težak" kao prethodnik, onda možda uzmem to u obzir, ali ne vjerujem. |
Čime testirate stabilnost svojih 660ti. U heavenu mi zna bacat artefakte lagane vec na +500mhz dok u crysis 3 i bilo kojoj drugoj igri ukljucujuci valley benchmark nema nicega cak i na +700mhz.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam vulgaris giga 660Ti (nije OC verzija)....kolko sam skužio ona sama diže taktove prema potrebi (boost opcija)...jel ima smisla za nju instalirat afterburner i onda dizat taktove i napone?
|
Citiraj:
|
ta msi 660 ti pe se najbolje kloka čini se,nego kolko imaš fpsova više u metro na stocku i na max taktovima??drug brko.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nema veze,unlockao bios pa mi je sad 150% XD. Radi mi na 1200/7000mhz full stabilno. Jucer sam zavrsia crysis 3 sa njom. Nije neki zlatni primjerak ali kad joj je tdp unlockan bar ne spušta taktove nikad. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pozz. je kupio tko 660 nedavno? zanimaju me ovi kuponi sto idu u karticu za world of tanks pa da vidim jel ima toga kod nas u prodaji....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma imaš u SuperNet-u, barem tako piše, za pojedine Asus-ice uz koje ide taj kupon.
|
Citiraj:
|
će možda nvidia napravit gtx 660 ti boost ko 650 ti boost,odnosno širinu mem sab ko gtx 670 sa nešto skresanim texturnim jedinicama??
|
Sumnjam, ako je i moguce tako nesto napraviti ne bi bilo isplativo. Kako trenutno stvari stoje, do nove generacije/refresha postojece trebali bi vidjeti jos samo mini Titana i to je to...
|
Citiraj:
|
skinuo sam si drivere jučer, boga mi piči ko luda, baš se osjeti ubrzanje. npr Diablo 3 mi ono baš klizi, nakon instaliranja novih drivera. pa tko si nije instaliro, toplo mu preporučam. i u ostalim igrama osjećam napredak, ali pogotovo u D3. pošto njega i igram najviše.
|
Citiraj:
|
Pozdrav.
Pošto sam stavio na aukciju svoju GTX 570 GS GLH, interesira me koja GTX 660 je u rangu moje (ili čak jača naravno)? Koja je vaša preporuka? Thx (GTX 670 za sada nebi uzimao jer su mi preskupe, ali GTX 660 su tu negdje) |
ja kontam uzet 660ti PE od MSI.a mislim da je dobra kupnja 2400kn dobara kupnja super vent 3godine garancije a cijena ista kao i kod drugih.
|
2400kn? Hmm, pa dodaj kakvih 500 pa imaš 670-tku. :)
Ja ću ionako uzet polovnu 660-tku, ali ne znam koju da uzmem :( Zadnjih par godina sam odlučio da više ne uzimam novu grafu jer mi je to neisplativa investicija. Nađu se jako dobre cijene, samo treba uhvatiti.. |
Citiraj:
:chears: |
|
to sam i ja gledo za 1500 kn 660 ti,nemaš garanciju ti odluči.
|
Već je klasična 660 dovoljno dobra da parira klasičnoj 570 kartici. Vidi OVDJE, možeš usporediti i druge modele. Serija 660 Ti je nekih 10-11% brža od non-Ti verzije ali je i skuplja. Preko oglasa su 660 Ti nekih 1.800-2.000kn, ovisno o starosti, jamstvu i proizvođaču.
|
demetrius - Ma znam, me patim od te garancije, naravno da bi bilo poželjno. Veći mi je rizik kupovati preko Njuške nego općenito kupiti grafu bez garancije :)
sinac - fora je ovaj link sa komparacijama.. Eto, ispada da je ona Asus od 1500kn koju sam naveo, pun pogodak? Ali ne žurim se, možda naleti koja i ovdje na forumu.. |
izbit cu pdv sa grafe tako da ce biti oko 1800kn za koliko mozes kupiti i polovnu 660ti na njuski. Prodao sam svoju grafu za 1150kn tako da me ova nece kostat ni punih 700kn :) tko je rekao da cu pljunut 2400kn nisam lud :D
500kn vise mi je previse |
Citiraj:
|
ta grafa mi je presumnjiva vec sam ju i ja promatrao lik je u 3 dana srusio cijenu za 300kn ili prodaje cjevanice i zuri mu se ili nesto nestima sa grafom...
|
Ahh, i meni je to sve čudno.. Trebali bi se dogovoriti da netko sa PCE tko je iz ZG skoči do njega da malo pogleda tu grafu.. Ozbiljno.. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:15. |