![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Osobno sam imao dosta lošeg iskustva sa G2Play (loš) i Fast2Play (iznimno loš) trgovinama. Veliki minusi su mi bili što sam dosta dugo znao čekati na igru. Uz obečanih 24 do 48h, igru sam znao čekati i do tjedan dana (ne pričam o prednarudžbi). Podrške su im katastrofalno loše i spore, znao sam po nekoliko dana čekati na jedno najobičnije pitanje. Naravno, to su samo moja iskustva, možda sam baš naletio u krivo vrijeme na njihove stranice, ali čisto sumnjam, jer sam bacio oko na forume koji su pričali o njima i vidim da se gomilaju samo negativna iskustva, pozitivnih također ima, ali jako malo. Stranica sa kojom sam i više negoli zadovoljan je G2A, cijene su im mrvicu više, ali su iznimno pouzdani, a ukoliko kojim slučajem zakasne sa isporukom robe (to kašnjenje njima znači do par sati), obavezno u znak isprike šalju promo materijale ili kakvu igru sa njihovog lagera, imam samo riječi hvale za njih. Nadam se da sam pomogao. |
|
biti ce super ako uspiju 1080p u 60fps izvesti na tim "next gen konzolama",a da ne izgleda na minecraft
|
Jel još nema nikakvih release date-ova?
|
|
|
|
Citiraj:
mah. ak izade izade, ak ne ne. vise me nije ni briga. :chears: |
ma i ja mislim da je to klasično podizanje hajpa
|
Od ponedjeljka smo u mjesecu kada lagano ulazimo u jesen,valjda ce kroz koji dan sluzbeni datum izlaska jer mi gta v poprilicno fali...
|
|
dali mislite da sa svojom konfiguracijom [moj komp ] ću biti u stanju igrati GTA5 na high postavkama ili da odmah stavim grafičku na prodaju?
Prešao igru na Xbox jedva čekam opet zaigrati na PC :) živo me zanima optimizacija ove igre zato što sam već navikao da portanje sa konzola ne donosi ništa novo a rockstar kao da voli biti prvi u svijetu pc igara za najgoru optimizaciju. p.s. znam da nije tema ali red dead redemption nikad nedolazi na pc tako? :\ |
Trebalo bi, ali da li bude ti nitko ne može reći.
|
Nitko to ne zna jer je "Next-Gen" kao i za PS4 i XB1. Kad objave, znat ćemo
|
Napokon više, ne mogu ga dočekati.
Ja mislim da sam ja jedina osoba koja nije igrala tu igru na PS-u samo zato da mi bude onaj "wow" efekt na PC-u. :) |
Nisi jedini. Nakon PS1 nisam više taknuo konzole. Čak nisam ni vidio kako izgleda na PS3 :)
|
http://www.rockstargames.com/newswire
Izgleda da ćemo se ipak mi sa kompovima morati strpiti 2 mjeseca duže, sada neka ga optimiziraju svjetski kao i GTA IV i onda su stvarno odradili poso. I onda će biti baš čudno zašto se igra toliko piratizira :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
zato što će mi naplatiti igru 700 kn a istu tu igru vani ljudi kupuju za 100 200 kn ;) sa 3 puta većim plaćama nego kod nas :) ali nećemo o piratizaciji ;) nekome 3 puta dosta da shvate da rade grešku po pitanju optimizacije...rockstaru ni 5. puta dosta očigledno :D |
Brzo će to :D
Taman za potprošit stari godišnji:D |
imaš jako dobru ženu / curu ako ti da da godišnji potrošiš na gtaV....
ili možda nemaš :lol2::lol2: |
Pa fino ću reć 2 dana prije da moram potrošit stari go tad i ne mogu birat,
možeš mislit što ću najavljivat to:D |
|
da, možda prije 10 godina,
danas su zahebanija vremena za takve eskapade |
Jel' još nekoga ovo malo podsjeća na Far Cry 3 ? :stoopid:
|
Jep, podsjeća :D
Ali ovo više nije GTA |
imaš 3. lice i dalje
|
Da,prvo lice je ako se hoces prebaciti tako da :)
|
Hm. hm pošto nisam ljubitelj FPS-a samo da ubuduće ne krenu isključivo sa prvim licem.
|
Ne znam ako je ovo već poznata informacija.
The PC version of GTA 5 arrives Jan. 27, 2015. http://www.polygon.com/2014/11/4/715...e-confirmed-4k |
Nadam se da je ovo zadnja odgoda, trebao je po prvim najavama biti vani već ovaj ili sljedeći mjesec.
|
Ima li kakvih predviđanja sa requirements? :)
Baš me zanima kako će se to vrtit i nivo optimizacije. Imali su zaista dosta vremena :D |
GTA sa FP view-om i Oculus Rift(consumer ver) ce bit dobitna kombinacija . :)
Jos ako izadje iCEnhancer za GTA V.. |
|
Evo ovdje screenshot usporedbe stare konzole vs nove
http://gtaforums.com/topic/714737-gt...ew-gen/page-13 |
Igra ce koristit Denuvo DRM na PC-u, tak da nece bit piratluka, barem tako kazu. Fifa 15 i lords of the fallen koriste to uspjesno.
|
Ma da ga hebeš uzet ću ovo preko Steama. Ili direktno preko Steama ili ako ključ bude jeftiniji na http://www.kinguin.net/
|
ovo mi vec pocinje smrdit na gadnu neoptimiziranost kao nuspojavu zbog posvecivanja zastiti, isto kao i kod cetvorke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40. |