![]() |
Kako li je tek švedjanima... tuzna majko koja drama.
Ante ima u nogama ako nema u glavi, 12 Km pretrcanih hahahaha |
Vida+Kelava. Ostalo katastrofa. Pizde se provukle.
|
Ma boli nas kurac, ušli smo u LP :D
Šveđani crknite :D |
Da su ovak agresivni bili u prvoj utakmici,Dinamo bi bio taj koji bi primio 4 komada
|
I još se Rukavina smije, umjesto da pobjegne da ga nitko ne vidi. I koji klinac Jurčić klince uvodi u igru, kad treba iskustvo? Debilana...
|
Realno, Rukavina je trebao zabit 2 gola minimalno i da je to zabio utakmica bi bila davno gotova, ali ovako je bilo napeto :P
|
Citiraj:
|
Odmah sam se sjetil Balabana i promašenih zicera kad je panj Rukavina ono fulal...
|
nego, koga točno u nadolazećoj skupini lp planirate potrgat ko vola u kupusu?
:roller: |
Nek dodje bilotko. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja inace ne navijam niti za dinamo niti za hajduk onako, konkretno, ali ovo veceras sto je dinamo pruzio je negdje na razini HNL-a, cak i ispod. sram me bilo gledati ovakav nogomet iskreno, oni doslovce nisu u stanju bili zadrzati dvije minute loptu. dvije minute! jurcic bi odletio brzinom eustahije brzica sa klupe dinama da je pao jos jedan gol, iz uber junaka u uber tragicara po cro receptu, ali nista od toga. kakti liga prvaka, sve pohvale dinamu i slicna sranja, ali sa ovakvom predstavom nebu nikako isli sa odraslim klubovima. inace jedini sto su veceras bili na razini su kelava, sammir (iako je pred kraj malo kiksao), i vida. rukavina je presmijesan sto je zapucao, badelj vise-manje se ne zna sastati s loptop, ostatak nesto trcao......... da je dinamo i ispao - ispao bi zasluzeno. tko god kaze drugacije nije nimalo objektivan, ili nije gledao vecerasnju "utakmicu" (zapravo je 90 minuta bilo 10-9, viktorije, igra na jedan gol :)). |
Ima li ko da nije navijao za Malmo kod 2:0?
|
Citiraj:
|
Covjece ,jos me i pitaju zasto ne gledam tekme s nasim ekipama. Nisam dugo gledao ,i sad me skoro srce strefilo jbtkcpsmtr. Fijuuuuu portrosio sam rolu salveta psmtr.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ga imam pravo trovat jer igra Dinamo koji je moj klub i kojeg volim bez obzira na sve ove debilane. Ne znam bas da se ti toliko zivciras i umaras gledajuci ovakve tekme posto pise da si iz Umaga. Pretpostvaljam da to ne mozes ni shvatit pa necu dalje. |
Bitno da je onaj ciganski Villarreal pobjedio,ala su mi prošli tjedan rušili listić
|
Citiraj:
Šteta za crveni Vrsaljka, da ga nije dobio ovi nebi dali gola nikad.. A sad u ligu prvaka :))) |
Citiraj:
U nogometu ima dobrih i losih tekmi. Jbga, treba nekad i srecu i guzicu imat, ali ipak trovat toliko.... |
Krunoslav Jurčić nakon utakmice:
"Dinamo je kontrolirao cijelu utakmicu..." WTF!? |
Mamiću pripremi eure! :D
|
Citiraj:
Treba ih trovat i kritizirat jer ces u protvnom desit opet Balkanska Barcelona , napuhavanja i onda surova realnost. Cesta pojava u nasem sportu a narocito u nogometu. |
Kakav drlog ovaj Rukavina. Jebo majku, al dobro je prošlo :goood:. Sutra navijat za onaj drlog od Arsenala da prođe, da ga Dinamo izvuče u petak i imamo neke šanse barem za 3. mjesto :D.
|
Meni samo nije jasan Badelj?
Mali Kovačić uđe, normalno pretrcava ekipu, nema straha, a Badelj?Koji im je vrag... |
Pa zašto se momke nebi nazvalo Balkanskom Barcelonom, osnuj ti klub na ovim prostorima pa ga uvedi u Ligu Prvaka pa da vidimo što bi rekao da neko pljuje po tebi.
Navijao sam za Malmo kod 2:0 ali je činjenica da dok nisu imali igrača više nisu prdnuli na terenu. |
BM,kaj znaci ulaz u utakmicu...dobro je proslo...
@hammer_of_thor h4ze ti pokusava objasniti razliku izmedju ofsajda i pasivnog ofsajda ali ti to jednostavno ne razumijes...na OVOJ slici ti je objasnjena razlika pa pogledaj... |
Citiraj:
|
Citiraj:
3 100000% šanse Rukavine kakve Malmo nije imao tokom cijele utakmice? Crveni karton koji je odlučio ovaj susret, jer ovi bez crvenog nebi dali gol. Kelava, Vida, Tonel odlični. Sammir vrlo dobar, a Badelj neprepoznatljiv :( Jurčić je sjebao, trebao je Šituma umjesto Rukija staviti, a ne vaditi jedinog koji može zadržati loptu.. @Drvoje nema šta poticati, ja znam da sam u pravu od početka rasprave :fiju: |
Brijem da je ono sa Vrsaljkom bilo za žuti ali nikako za crveni.
|
Citiraj:
Citiraj:
Kladim se da je u onoj boci kaj ju je cuclao bio jeger ili tome slično. :D Sve u svemu totalni show. Ošli živci na tekmi... @jelc..ma vrsaljko je zasluženo dobio crveni ali neka. Da mu je barem nogu strgao jer su se od starta švedi postavili ko zadnji pederi koji nisu zaustavljali tekmu kad je netko od naših ležao. |
Ruki kralj :D al ko ga jebe dok vozis m3 mozes i promasit 3 zicera biće jos utakmica.i oni bi barcelonu da vide di su?hehe
|
Pojavila se nova terapija za maničnu depresiju! Name, medicinski je dokazano da normalan i zdrav čovjek nakon odgledane utakmice Dinama u europskim natjecanjima počinje pokazivati simptome manične depresije, koja se manifestira kroz 1-5 minuta nakon posljednjeg sučevog zvižduka. :D
Stariji sam 2 godine, posijedio, depresivan i lud. Ajmo Dinamo! ( Hala Madrid :P) |
Imao je par odličnih driblinga, zadržavao je loptu kad je to bilo potrebno itd.
Ma nebitno je sve, važno da smo u LP ;) |
Kaže Jurčić dinamo je držao utakmicu pod kontrolom.. Juričiću ja ti vjerujem!
|
Citiraj:
BTW Jedva čekam "ždrijebanje" :) |
Ma dobri su ti driblinzi ali završavaju ili prema nazad s loptom ili mu istu uzmu. Nek zavalja igrača dva i nek šalje loptu u for.
Ajde sad treba vidjeti kak će se sutra odigrati. Nadam se da će udinese potrgati arsenal. :) |
Rukavina je imao tri prilike koje su morale biti pretvorene u gol. Meni nije jasno zašto ga Jurčić gura kada je očito do on nije nikakav golgeter ni slično. Nije ga bezveze Vahid držao na klupi. Golove kakve je on davao za Dinamo do sada sam mogao i ja dati. Da je Šituma ubacio ne bi bilo nikakve drame a ovako skoro gadno popušili. LOL
Ni Beqiraj se nije nešto pokazao ove sezone. |
Citiraj:
Nakon drugog gola sam piknul mp3 u uha i otišel napraviti krug po kvartu. Mamu im retardiranu. A crvenog ono nije vidlo, u najgoroj varijanti je to žuti. |
Op, Joe u Dinamu?
|
Ma koje mučko đubre....klošar i vucibatina :D
DinamooooOOOoo....idem se sad ubit pivom ko' zvijer :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:33. |