![]() |
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
EDIT: moze li se ukinut govorna posta? |
Može, zovi SZK da ti daju kod za deaktivaciju.
|
Citiraj:
|
pošto mi za 2 mjeseca ističe pretplata u T-Mobileu (Plan za surfanje M) gledao sam bonbon i ovo što si sam slažeš paket, npr meni poziva i smsa ne treba puno, nego najviše interneta, pa me zanima da li je najbolje onda ovo u bonbonu ili ima još nešto bolje? Hvala
|
Citiraj:
Posto mislis ici na bonove evo ti jedna usporedba svih trenutnih tarifa na bonove: http://i.imgur.com/ZLCmVAh.png |
opet sam ponovio istu stvar kao i lani, otišao sam u t-mobile, zatražio trajno isključenje.. ženska je normalno pokušavala nekim fail pokušajima me uvjerit da to ne radim jer će mi nestat broj mobitela?(hahaha)
Dobio sam onaj identifikacijski broj, nazvao i samo produzio na jos 12mj jer su mi odobrili jos dodatnih 12 mjeseci sa 100% popusta na opciju flat. Ukratko sve mi je unlimited prema svima, sms isto, nema uspostave, net mi je 1gb; za 120kn. Tarifa je plan za surfanje L sa dva popusta i opcijom flat koja je 0kn. Jedino što će sada biti nešto sitno više radi poskupljenja, ali meni je to opet prihvatljivo. I nemam pravo na uređaj, a pošto ga imam, opet dobro. Poanta priče je da ništa ne uzimate bez službe za savjetovanje, jer vam oni u tcentru sigurno nemogu ponuditi ništa van okvira. |
Za sve one koji su "jadnici" i "nemoralne pi***rine" poput mene i sad "bježe", iskorištavaju "pošteni" Hrvatski Telekom i odbijaju "velikodušne i super" ponude i popuste koje se nude od strane SZK koji su se eto baš sad slučajno sjetili da postojimo... situacija je sljedeća:
Da ne C/P cijeli vrlo opširan mail od T-HT-a koji sam dobio, izjavit ću samo ono najbitnije: 1. Ukoliko želite prebaciti broj iz neke tarife koju imate na pretplati, možete bez problema. Broj se ne gasi i radite sa njime što vas volja (prebačaj u drugu mrežu, na bonove, ostanak kod njih uz prihvaćanje popusta...). Dakle, ukoliko ste čuli priče i pričice kao ja, da T-Mobile gasi Vaš broj prilikom prekida ugovora je utter bulšit, laž i farbanje. 2. Ukoliko ste mobitel kupili prilikom potpisivanja tog ugovora kojeg imate i platili ga gotovinom, nema nikakvog plaćanja razlike. Dakle, ukoliko ste mobitel platili 498kn, a njegova puna cijena je 5498kn, ne plaćate nikakvu razliku od 5000kn. Isto tako, tko vam to kaže, također vam kenjavi, brljavi, laže i farba. 3. Nemate pravo na raskid ugovora bez naknade ako ste: - uzeli mobitel na rate koje plaćate uz mjesečnu ratu usluge (opcija uređaj) - ukoliko ste prihvatili velikodušni popust na svoju tarifu jer onda poskupljenje ne utjeće na vas, budući vam je na kraju mjesečna rata manja od one sa početka ugovora. Dakle, ne prihvaćajte popuste ukoliko želite otići i be free. Prihvatite ih samo u slučaju ostanka do kraja ugovora ili probajte izmusti kakav popust koji bi Vi htjeli. Eto, sretno Vam svima in Your future endeavours. Osobno ostajem kod T-HT-a, ali na bonbonu na bonove ;) In the name of William Wallace: FREEEEEEDOOOOOOM :D :D :D |
A što govorim od ponedjeljka još? :D
Thanks kaj si sumirao u jedan post Brko. |
NP, nadam se da mi mali dioničari T-HT-a neće minirat kuću zbog ovoga :D
|
Citiraj:
I zamisli sad uzmes iPhone 5s za 1600kn u xxl tarifi ,kao sto neki ovdje sugeriraju, i onda ne smanje cijenu tarife :D :D :D |
E to bi bilo za obesit se utp kablom :)
Ali, sve tarife poskupljuju, uključujući i xxl. |
Hmm hmm, nije mi baš jasno sad to sve.
Imam jos 3 mjeseca do isteka ugovora, ali mogu 3 mjeseca prije kraja ugovora svejedno produžiti i uzeti novi mobitel što sam i mislio napraviti prije nego su najavili ova poskupljenja. Je li onda mozda bolje ovaj tjedan sad raskinuti ugovor i zatim potpisati novi i da li bi tada bilo moguce ostvari ove popuste? Doduše ja imam ugovor vezan uz poslovne korisnike, a ovdje piše da popusti vrijede za privatne. Budem nazvao u pon SZK pa pitao, baš me zanima. |
Koliko sam vidio, u tekomu su bolji uvjeti pri sklapanju novog ugovora nego produljivanja istog. I privatno i poslovno.
Pričekaj ponedjeljak, možda se štogod promjeni sa tarifama i popustima. |
Citiraj:
|
I Tele2 danas objavio poskupljenje.
10kn na račun više i moguć je raskid ugovora. www.tele2.hr/obavijest |
Brat ima Revoluciju 150 i Tele2fon V2 koji je platio 1kn + 24kn mjesečno na račun na 2 godine. Sada mu je ostalo još 12 mjeseci.
Koliko bi onda on trebao platiti da se riješi Tele2 pretplate? |
12mj*24kn=288 kn
|
e, a sad imam ja jedno pitanjce :)
Ako braco bezličnog odluči odjebati tele2, hoće li se morati platiti otključavanje mobitela ili budu telci iz telekoma morali otključati na svoju ruku, budući da nema vise ugovorne obveze :) |
Otključat će mob.
|
Sto bi tocno podrazumijevalo ovo da se zadrzava pravo raskida ugovora bez naknade?
Volio bi da je to ono na sto mislim, ali tesko :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Raskid ugovora se obavlja samo i isključivo u T-Centru?
|
Citiraj:
|
Ili preko nekog drugog ako prebacujete broj u drugu mrežu.
|
Tele 2 čini se neće dirati bonove, zanimljivo.
|
Hvala na info. Ja ću prvo krenuti s prepaidom od HT-a pa ćemo vidjeti, bonbon je odličan, imam ga kao drugi sim za podatkovni promet isključivo. I nema uspostave poziva, di ćeš bolje brateU
|
Citiraj:
|
Koliko je uopće poskupljenje za očekivat? Jer obaviješten sam o ovih 10kn što mi i neigra ulogu.
|
Ako si na pretplati račun će ti biti veći za 10kn.
|
Ne igra nikome tih 10 kn ulogu, pogotovo ne onima koji imaju ratu od 150 i više kuna :D No, kad je već free bail out, zašto ga ne iskoristiti ;)
|
Koliko sjetim, od 99' pretplatnici su plaćali 12kn za radijsku frekvenciju, potom 10kn i do sada 5kn.
Bonovi nikada nisu imali radijsku frekvenciju. Uglavnom, pretplatnici najviše plaćaju. |
Blentavo pitanje, probao sam naći odgovor na zadnjm stranicama ali bez uspjeha :D
Starci su mi na nekoj grupnjak tarifi u t-mobile.. isplatili uređaje kešom pred možda sedam mjeseci .. da li je moguće da oni samo raskinu ugovornu obvezu, nastave biti kod njih na pretplati bez ugovorne obveze a u svrhu kasnijeg potpisivanja nove i uzimanja nekog novog uređaja :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vip još uvijek ništa?
|
Citiraj:
1.7. će objaviti, tj. i ranije, sada nekada. Tada će nastupit promjena. http://www.vipnet.hr/o-vipnetu/uvjeti-koristenja/oup |
Da, negdje prije je pričao o maštanju:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:25. |