![]() |
Da uletim samo na brzake, vidim da se spominje po telki gro transfera i to. Možda netko zna nekakvu stranicu gdje je sve up to date? :D
Vidim da je Di maria u Real otisao, evo sad sam nasao da netko nudi 36 milja jura za Džeku :). Ja sam jedan od onih koji znaju 2 sata samo traziti igrače za kupovinu kada se igra PES i tako to, pa razumite :D Inače... žao mi Japanaca, a bas sam mislio da ce pobijediti. :( |
jel igro danas ronaldo? nisam ga baš vidio :D
|
Đizzz ovo san tek sada vidio
:roller: |
^^
Ma lik je legendaran. I ono za Čilića mi je preeedobro :D Btw, kaj velite za petak? Urugvaj - Gana? |
Urugvaj prolazi. Ipak je tu Forlan koji puno vrijedi. Mislim da ću staviti koju kn na Urugvaj i na manje od 4 gola.
|
Citiraj:
I naravno na Urugvaj, koeficijent je više nego pristojan. Bio je 2.15, neznam kak će bit do petka. I mislim da je to to od kladionice za ovo SP, dalje su tekme ono... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Eh, da mi netko rekao da će Urugvaj ili Gana igrat u polufinalu SP-a...
Tipujem na Urugvaj. Igraju čvrstu i discipliniranu obranu, puni su samopouzdanaj a u napadu imaju dva fantastična igrača. Volio bih da Nizozemci izbace i spuste Brazil na zemlju. Nije nemoguće, ali trebat će im izvrsna Robenova predstava i žestoka obrana. Argentina Njemačka. Ne znam što reći, ovo će za Argentinu biti prvi ozbiljniji test. Do priije par dana bih rekao da je Argentina sigurna ali sad više nisam ziher. Argentina ima fantastične napadače ali obrana im je polu-šuplja. Ozil i ekipa bi to trebali znati iskoristiti. Ako Nijemci povedu prvi mislim da je tekma njihova, Argentince će pojesti nervoza. U nekom drugom spšletu događaja Argentina je ipak u prednosti. Paragvaj je, čini mi se, došao do kraja puta, Španjolci su ipak jači. |
Ako Paul kaže da će Švabe pobjediti, onda mu se mora vjerovati :D
|
Onda najbolje prolaz odigrat, uz također pristojan koeficijent: 2.10 ;)
Baš me zanima u čijem će loncu završit hobotnica, ak Švabe odu doma :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
nogo meter
mislim da će Nizozemska - Brazil i Njemačka- Argentina bit golova s obje strane - na ovo bi se kladio
|
Citiraj:
|
Hahahaha :D:D
Pa ko onda može reći da MARADONA nije CAR...da ga nema trebalo bi ga izmislit. Koji je sad ovo sakupljač loptiju.... -link- |
Citiraj:
|
Ne poštuju ga oni koji nikog ne poštuju...kaj je Tevez igrač koji može nekog poštivat? Pa di god je bil uvjek se rastal u svađi ili slično...
U svakoj momčadi ima svađica i trzavica, pa nije to isto kao i u klubovima di svi dobivaju prilike. Tu ima hrpa igrača koja misli da su najbolji i da trebaju igrat a Maradona ih može stavit samo 11 u početni sastav i zasad mu ide dobro. Kaj bi trebal....mislim da se razmemo, bmk za Maradonu :D ali da je šoumen u nogometu ili na klupi, je, i uvjek me nasmije!! :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da se razumijemo, Gana igra disciplinirano i dobro, no moja prognoza je da će Urusi rano zabiti a onda se Gana morao otvoriti (zabit će i oni ali krajini rezultati 4:2 Urugvaj)... Moram priznati da bi mi bilo draže da Gana dobije tekmu - favoriziram outsider-e - ali realno gledano nebu išlo. |
Onda stavi na više od 1,5 gola. Koeficijent je manji jer je dobitak sigurniji.
|
Idemo Tulipani.........
|
VORTUM NEDERLAND!!!
|
Citiraj:
|
|
''Sjajno'' odigrana obrana Ooijera i Heitinge - poluvrijeme za zaborav :nono:
GOOOOOOL!!! :) |
TO TO TO TO :) Želim samo da paragvaj prođe tak da se ona manekenka skine. :D
|
Tooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
:D:D:D |
SNEIJDEEEEEEER!!! :goood:
Geweldig!!! :D I kartončić :D Melo - brazilski Materazzi :fuming: :nono: |
Jadan Melo kad se vrati kuci... Bolje da se preseli u Nizozemsku, tamo ce biti narodni heroj :D
P.S. Suci su tu zakon, pogotovo ovaj lijevi pomocni :D |
Ajmo tulipani, još malo izdržite i to je TOOOOOOO!!!! :D
a gle Van Bommela di napravi faul kod dobivene lopte :( pa neće valjda.... :( |
Ne ne nenene
Bravo Danica.... :D Pa jel ovi nizozemnci znaju odirati polu kontru? Dva puta su već imali otovo otvoren put prema vratima??? Ovi nizozemci su retardirani...odista retardirani... Nekoliko stvarno izglednih prilika i ne uspiju dati gol..pa čak niti PUKNUTI prema golu. Ali evo prošli su. :) |
:D
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! :beer: KAMPIOEN!!! Ajmo Brazilerosi, pakujte kofere i brodom doma :D |
WP ORANJE!!! :D
|
Sad mogu u miru gledat pvenstvo do kraja :D Svi koje ne volim i za koje sam navijao da ispadnu su ispali :D redom: Francuska, Italija, Srbija, Slovenija, Engleska i Brazil :D
edit: zaboravio sam i portugal zbog manekenčića :D |
Citiraj:
KAMPIOEN KAMPIOEN OLE OLE OLEEEE |
Pa kakav je ovo nogomet, fuj!! Tu i tamo neka dobra akcija, dobar potez ili dodavanje. 1000 put sviran prekrsaj (nije da krivim sudce) jer se curice furaju na K. Ronalda i unistavaju nogomet. Htio sam da Nizozemci pobijede, ali ne na ovako sugav nacin. Stvarno mislim da su sudci korektno odradili posao i ne treba ih krivit ovaj put, sto nemogu razaznati dali je Robben zapeo za travku ili ga je neko fakat lupio po nozi
|
Mda, zatu je Melo i dobio crveni jer se Robben spotaknuo na travku :fiju:
|
da, gledali smo istu tekmu...
nakon faula ga je zgazio te zasluzeno dobio crveni karton ;) |
Danas je bio balet, ne nogomet. Brazil pokušao igrati nogomet prvi dio, ostalo je sprdačina.
|
Oni ne igraju nogomet cijelo ovo prvenstvo i nek su ispali. Kakav balet? Malo su se raspizdili jer im je prijetilo ispadanje,pa su ceparili ko ludi,a suci su to normalno svirali. A glume ima uvijek...takav je nažalost današnji nogomet...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |