PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Rukomet: EP (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=175691)

Gilbert5 27.01.2014. 17:37

Citiraj:

Autor Dizel (Post 2535812)
Meni se bljuje kad čujem riječ "polukontra". Koji je to kurac?

Polukontra ili napad na nepostavljenu obranu. Imaš i brzi centar, slično kao polukontra samo kaj si dobio gol. :D

Dr_faca 27.01.2014. 17:42

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2535823)
Polukontra ili napad na nepostavljenu obranu. Imaš i brzi centar, slično kao polukontra samo kaj si dobio gol. :D

Ni ja nebi bolje objasnio... :)
@Dizel
Nadam se da ti se vise nece bljuvat na polukontru...

Mileni 28.01.2014. 09:11

Po nekim novinarima, izgleda da postoji velika mogucnost da Goluza ode sa klupe. Koliko god me veseli ta cinjenica, nemam se cemu veseliti dok ne saznamo ime novog izbornika. Nekako sumnjam da ce to biti Kljajic ili Smajlagic, oni gopcu ne odgovaraju jer razmisljaju svojom glavom.

Danci imaju svojih starijih igraca koji igraju. Francuzi i Spanjolci takodjer, cak su i u mozda najvecem broju. No mi smo se odrekli sluzbeno najboljeg igraca svih vremena, odrekli se Sulica, Vukovic koji je uvijek bio odlican u oba pravca grije klupu, itd. Necu ni spominjati prijasnje odricanje Metlicica.

Jedino zajednicko vec spomenutome Peri, Balicu i Sulicu je sto nisu znali drzati jezik za zubima. Samim time sumnjam da su ih se odrekli radi godina. Pa Duvnjak je disao na skrge zadnjih par utakmica, nema tog Boga koji me moze uvjeriti da nam Balic ne bi dobro dosao u takvim situacijama. Ako Vukovic (koji btw nije jos nikad podbacio!) mora grijati klupu...

Sramota.

Brko 28.01.2014. 09:24

Goluža ostaje. Ili to, ili dolazi još netko podobniji od njega da reprezentaciju i dalje može slagati Gobac i da mu bude izlog za prodaju Zagrebovih talenata.

I dok god imamo takve mecene tipa Maminjo i Gobac koji su tu samo iz vlastitog interesa i zarade, nikada nama neće moći doći neki stranac koji bi možda i bolje odradio reprezentaciju nego domaći "stručnjaci".

Omerta 28.01.2014. 09:24

Mogu vam jednu stvar reć, sve je to ok, Goluža, Gobac i ostali, sve to stoji, ali donekle..

Jesu nam možda oni krivi što ne znamo iskoristiti dva gola prednosti i dva igrača više i/ili sedmerac?

Mislim da nemamo psihički jake igrače, i ono još bitnije, prerano se predajemo kada recimo gubimo dva-tri gola..

Lino je nekako to znao bolje riješiti, bio je smireniji, staloženiji.. Goluža dosta pi*kara, nesuvislo govori, ne nalazi riječi kad je timeout i slično.. Ne znam..

Ne diram se u politiku, jer je to svugdje isto, tako da se nema potrebe zamarati sa time dali neki igrač igra jer poznaje predsjednika saveza ili slične fore..

Mislim da realno možemo svih pobjedit kada je naš dan, kada imamo mrvu sreće i kada nije dan protivnika. Jer Dansku smo mogli i morali dobiti ali eto viša sila je presudila. Što se tiče Francuza, sa njima se itekako može, što smo i dokazali, ali imaju tog fenomenalnog golmana Omejera koji uvijek kad je bitno radi prevagu.. A mi niti imamo igrača na crti (Vorija su ili prokužili ili više ne može iako to sumnjam), niti imamo golmana koji u datim situacijama ipak treba ponešto i obraniti..

gsxr750k9 28.01.2014. 09:43

goluza je zajebal s golmanom i to je cinjenica.. krila nam nisu na nivou to je isto ziher, sve se puha kroz sredinu i to vec sve repke znaju.
fali nam jedan air dzomba
pivot.. nije ni trebal kad je duvnjak rjesaval. da imamo zamjenu za vorija bilo bi jos bolje..
jbg. potrefile se okolnosti.l..

dalo bi se da je alil obranil nekaj.. al nula bodova

Omerta 28.01.2014. 09:50

Ali znaš što mi je drago, uvijek smo u samom vrhu i eto, MENI je to bitno.
Naravno da ćemo svi žaliti za tim, jer znamo da naši ipak mogu više od 4. mjesta, no to je sport, sitnice odlučuju..

Pored toga, imamo nove nade, tipa Slišković, pa što njega nije STALNO gurao kada je mali sve pogađao od onog što je pucao.

EDIT: Baš sam sinoć vidio Mirzu u Plodinama sa ženom i djetetom, ali bio je par metara od mene i kretao se prema izlazu.. Da sam prošao uz njega, rekao bi mu: Eeeeeee Džomba poštovanje.. Gdje ste kada vas trebamo, gdje su oni vaši dani rukometa" :D

Sad ujutro pročitam njegov komentar na EP, a čuj, čini mi se da je i on dao doznanja da Goluža nije pravi..

Pa jeste vi primjetili da gotovo nitko od bivših reprezentativaca nije otišao radi godina ili pak na neki normalan način, tako mi se čini.. Sve su bile neke svađe, tjeranja i slično..

Metličić, Džomba, Balić , sada Lacković.. Što je sa Dominikovićem, Špoljarićem, Sulićem, Zrnićem, Kalebom (tako se preziva onaj što je znao pričat viceve? :D ).. Što je sa njima? Igraju oni još?

Omerta 29.01.2014. 09:54

Hehe, nevjerojatno.. Upravo pročitao članak o komentaru Nikše Kaleba na ovo EP, i dobio sam odgovor na svoje postavljeno pitanje post iznad.

http://sportski.net.hr/rukomet/niksa-kaleb

esc 29.01.2014. 14:29

vidio sam na tv-u neki dan kad su dolazili i tko ih je dočekao,ko neke pr0 glumice,nije tv nego onaj net.hr

Zmaj000 15.01.2016. 19:27

Vidim nitko nije pisao al eto i nasa prva pobjeda u Poljskoj. Mrsavo p.p kao i uvjek al ajde nakraju se broje bodovi. Gledam sad Francusku i ona se pati sa Makedonijom.

Jos.Šta. 20.01.2016. 20:25

Jučer super igra u prvom poluvremenu koje sam gledao.

Zmaj000 22.01.2016. 06:54

Dajte francuze, poljake dajte sve odjednom :D Ako budu igrali kao ove zadnje dvije i mirko na mjestu dobit cemo francuze :)

Omerta 22.01.2016. 08:02

Rukomet: EP

Moraju naši past, svi padnu tekmu ili dvije. Mi smo u dva navrata odlično igrali i baš sad slijede francuzi :D

Guls 22.01.2016. 09:41

E sad se mnogi vjerojatno neće složiti, ali nisu naši toliko dobro odigrali koliko su kriminalno loši bili islanđani i makedonci. To nam protiv jednih tvrdo obrambenih francuza neće proći ni u šali. Jedina šansa protiv njih nam je obrana i samo obrana. Zaboravite da bu jedan Slišković zabio onakvih 6 laganih komada, štoviše, eventualno će se jednom ili dvaput naći u poziciji da uopće zapuca rezonski šut.

Mislim, svašta se može dogoditi, možemo svakoga dobiti, pa i osvojiti ep, ali nismo igrom toliko impresionirali da radimo euforiju prije francuske kao što naši portali trenutno pokušavaju. Babić jako dobro zna da ne igramo odlično, frajer luduje na igrače pri vodstvu od 10 razlike, ne slušaju ga. Evo primjer markiranog Horvata s našim igračem manje, nije pipnuo loptu. To će francuzi znati jako dobro kazniti, par takvih grešaka, par kontri i evo njih na +5 ili 6 i to se više ne stiže. Sviđa mi se što smo počeli igrati na pivota i što su nam krila praktički na 90% realizacije, vanjski imaju muda, moglo bi se svašta izdogađati, samo ako se obrana dobro posloži i prebije sve što dođe pred njih.

Jedva čekam tekmu protiv francuske, popit će se, navijat će se, ali ako se dogodi poraz, treba to primiti kao dobar dan, a ne raditi senzaciju "pa kako, a rasturali smo islanđane s 10 razlike", onda već vidim da će si novinari dati oduška i iživljavati se na babiću.

Omerta 22.01.2016. 10:54

Jel brani još Omejer?
Ako brani, ubit će nas kao uvijek. :D

Guls 22.01.2016. 11:04

Brani, dobar je, ali nije više tako uvjerljiv kao prošlih sezona. Usudio bi se reći da godine čine svoje, no tko zna, evo jučer je odradio odličan posao.

smuchac 22.01.2016. 11:23

Francuzi su loši trenutno,a tezu da mi nismo toliko dobri koliko su Island i Makedonija bili loši sam rekao još neki dan na početku tekme s Islandom. Realno je da može svatko svakoga pobjediti i realno je da možemo biti prvi. Isto tako je realno da možemo prdnut u bocu sutra. Praktički,sve je moguće.

sale001 22.01.2016. 11:34

Je, bas su Francuzi losi... Jedva pobijedili zadnju tekmu.

Guls 22.01.2016. 11:39

Bjelorusija ipak nije protivnik po mjeri.
Francuzi će se s nama dobro pomučiti, dok očekujem da će Norvežane isprebijati do te mjere da će ih s lakoćom dobiti u zadnjoj četvrtini.

Iskreno, Poljaci su na ho-ruk napravili dobar rezultat, živo me zanima jel budu držali taj tempo do kraja.

Mileni 22.01.2016. 11:48

Francuzi u poluvremenu primili 5 golova. Slovima: PET !

Sve ce ovisiti o nasoj obrani. Ako ce ju napokon odigrati kako spada, imamo kakve-takve sanse. Cak i u tom slucaju francuzi su favoriti.

Da je ovdje barem stepancic i drago (radi obrane), onda bih nam dao barem 20% vece sanse. Ovako sa forsiranjem naprijed tesko cemo proci, a obranu igramo kriminalno lose. Da, unatoc ove dvije pobjede oko kojih se sada gradi euforija.

O ovom Babicu nemam pojma iskreno, jedan od rijetkih u rukometnom svijetu koga stvarno ne poznajem ni malo. No svidio mi se sto nije upao skupa sa medijima u euforiju + sto je ocito svjestan da unatoc dvije visoke pobjede ne igramo dovoljno dobro.

Svidio mi se sto je napokon otpisao Voria, ali je uz to otpisao i Musu. Da je znao sta radi najbolje govori podatak da je vratio Marica. Steta sto se sa Sulicem vise nitko ne moze dogovoriti, no shvacam lika.

Nama nedostaje neki ludi golman koji zna poluditi i sam rijesiti utakmicu. Ono sto sve ostale reprezentacije imaju. Sa Mirkom sam prijatelj, cesto smo igrali jedan protiv drugog u mladosti. Ali jednostavno smatram da on nije taj kapacitet. Ivica na zalost nema, a ivic je bas ta vrsta golmana :(

Guls 22.01.2016. 12:06

Meni je suza kanula kad su objavili da Ivić ostaje doma. Kolike je partije znao iznijeti za Zagreb...

Gilbert5 22.01.2016. 13:13

Nama ne nedostaje golman koji je u stanju poluditi, nama je potreban golman za kojeg znaš da će svoju kvotu ispuniti.

Da možemo računati na 12 obrana golmana protiv francuza, imamo šanse. Takav golman ne može biti Alilović jer nije kontaktan, nije samouvjeren i najbitnije - nema golmansku glavu i tehniku. Frajer je visok, brz i ima majmunske ruke. To je nažalost budučnost.

Ni Ivić nam ne bi bio od velike pomoći, još je klinac, a rijetki su takvi da sa 22 godine mogu izdržati pritisak.

Stevanović ima glavu, samo mu fali sve ostalo. :D

Guls 22.01.2016. 13:15

Čini mi se da je Stevanović drugi najbolji golman prvenstva?

Mileni 22.01.2016. 15:27

Citiraj:

Autor Gilbert5 (Post 2881810)
Nama ne nedostaje golman koji je u stanju poluditi, nama je potreban golman za kojeg znaš da će svoju kvotu ispuniti.

Da možemo računati na 12 obrana golmana protiv francuza, imamo šanse. Takav golman ne može biti Alilović jer nije kontaktan, nije samouvjeren i najbitnije - nema golmansku glavu i tehniku. Frajer je visok, brz i ima majmunske ruke. To je nažalost budučnost.

Ni Ivić nam ne bi bio od velike pomoći, još je klinac, a rijetki su takvi da sa 22 godine mogu izdržati pritisak.

Stevanović ima glavu, samo mu fali sve ostalo. :D

E vidis, kod Ivica grijesis. Ivic cesto kiksa na 'malim' utakmicama, ali veliku vecinu onih 'velikih' brani i skida cuda. Napali se momak i odradi odlicnu utakmicu.

110% sam uvjeren da bi vrancuzima skinuo par zicera. One lopte koje mora braniti za razliku od alilovica ovaj brani, tako da taj dio necu ni spominjati.

Mirkec se pak boji lopte. Pogledajte kad su sutevi sa krila i pivot pozicija kako postavlja glavu. Ili gleda u pod sa ispruzenom nogom naprijed, ili gleda u stranu sa ispruzenom nogom u stranu.

Najbolje mu je sa tih pozicija sutirati sa 'frljokom' ili pak lobom, unatoc njegovoj visini. Bilo koji igrac koji ne panicari lako mu iz tih pozicija zabija gol, jer imam dojam da se ovaj jednostavno boji lopte.

Valjda cemo docekati da i on jednom u svojoj karijeri poludi. Ne bih bas gajio neke nade, ali eto, sansa uvijek postoji :D

smuchac 23.01.2016. 00:43

Reko je Babić da gledamo televiziju i da će se pripremiti dobro. 😁

nino 23.01.2016. 18:45

Dok se ne makne Omeyer, necemo dobiti francuze.

Brko 23.01.2016. 18:52

Znači za jedno 5 godina...

sale001 23.01.2016. 18:55

Bas su losi ti Francuzi... Kakvi bi bili da jos malo ubrzaju...

Brko 23.01.2016. 18:59

Super je bilo 2013 kad smo ih dernuli prije polufinala na svjetskom, kad je Drago u ekstazi vikao kako su gotovi :D
Od tada do sada, ubrali su još samo jedno europsko 2014 i jedno svjetsko 2015... a možda maznu još i ovaj euro i olimpijadu... a tek onda možda nekakva penzija barem za Omeyera :D

Ma nije ni to nego jednostavno se naši useru kad se Francuzi stanu nasuprot njih.

Guls 23.01.2016. 19:00

Francuzi me uopce nisu impresionirali. Vidi se da igraju "taman dovoljno da pobijede". Volio bi da nasi bar malo zube pokazu, da ne bude prelagana pobjeda.

Brko 23.01.2016. 19:01

Pa lako je vodit 6 razlike kad pucaš na prazan gol. Golmani su se uživili u ulogu Patricka Swazea u filmu Duh. Lopte prolaze kroz njih.

sale001 23.01.2016. 19:04

Pa cemu se umarati, kad mos sa pol gasa natrpat mrezu... Ako je i pol gasa...

nino 23.01.2016. 19:12

Igrac vise...brani Omeyer...

Edit: Mirko obranio nesto, kako????

Guls 23.01.2016. 19:20

Nije uopce problem u golmanima, oni su najnebitniji u cijeloj ovoj tekmi. Jednostavno francuzi igraju onako kako nama ne pase + kvalitetniji su + danas su se nasi ispuhali skroz, izgorili u zelji i sad jedva cekaju kraj. Nije im za zamjeriti, upali smo u zrvanj, mlada je generacija, naivna... Slozit ce se to vec jednom.

sale001 23.01.2016. 19:25

Bili su stari pa su isto pocesto gubili od njih. Mlado, staro.....stvar je u glavama najvise. A naravno da su Francuzi bolji, to je neupitno. I fizicki, i u vugla.

zkljaja 23.01.2016. 19:27

Nismo se slozili protiv Francuza vec 10 godina :D

syss 23.01.2016. 19:31

ugasio telku... rađe pratim vamo :D

sale001 23.01.2016. 19:34

:D
Bice bolje...

Guls 23.01.2016. 19:49

A gore nemre :D

Rep'stacija... Ko da slušam Vlaovića

2 die 4 23.01.2016. 19:50

Ahahahahahahahahah. To je moj komentar. Ali ne na naše igrače nego na ovog jadnika od komentatora, ne mislim na legendu Saraševića!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21.