![]() |
Citiraj:
Sad mi je baterija na 49% i danas sam ga malo koristio, a ako ga danas ne napunim sutra će, kolike sam sreće, baterija otić prije nego pojedem ručak. To je još jedan od razloga zašto ide svaku večer na punjač. |
@Buljo Da li isključuješ 3G, GPS i BT kad ti ne treba? Svjetlinu drži na oko 30% - baterija bi mogla trajat malo duže ako se držiš toga :)
|
3G je uvijek ugašen, osim kad surfam. BT isto.
Budem sad za test ugasio i WiFi i Edge (makar mi to treba) i smanjit ću svjetlinu, možda pomogne šta. |
ja isto punim svaki dan, a imam telefoniranje + mailovi cijeli dan ( push na 15 min ) , surf, fejs, ma sve :D
kad se utrne 3g, edge, bt i wifi , može 2-3 dana, ali nisam ga zato kupio, meni treba sve najgore je kad sam u zg bez punjača, navi poždere bateriju za čas |
Meni je trajao tocno jedan dan,i punjac u autu obavezan. Ali nije mi bio problem ubost ga u punjac svako vece.
|
trebao bih uslugu pa ako se moze to ovdje traziti...
dakle trazi se clovek, koji ima karticu za kupnju online da provjeri dali se preko itunes stora moze sendat gift i ako moze da mi uzme traffic hr, placam avansno... ako ne uspije moze zadrzat tih 20kna il kolko vec za trud... i drugo jel ima koja app za wifi da sama skenira mreze i ako nadje neku koja nije zakljucena da me spoji na nju? recimo u voznji sam autom i da sad ne prckam puno po ajfonu, i rucno trazim i spajam se, da me spoji automatski... fala bogu takvih mreza ima gro... thx |
Postojalo je par takvih aplikacija ali apple ih je odlučio ukloniti, sva sreća pa se i dalje mogu skinuti sa apptrackr.org ali moraš imati jailbreakan mob i instaliran appsync. App koji tražiš je wifi Trak
|
ima jban ifopn tak da nije problem skinut
a ovu traffic hr app hocu bas kupit jer smatram da vrijedi tu sicu para i full mi je korisna buduci da sam svaki dan u autu i na terenu... tako da ako netko kupovao vec preko itunsa jako bi molio da se javi... thx |
Niš od eksperimentiranja da mi baterija traje 2 dana.
Ugašen je bio i WiFi i Edge i 3G, brightness na cca 30%, nešto od toga sam upalio po potrebi i nakon korištenja gasio, GPS sam jako malo koristio, igre nisam igrao. Baterija je trajala cca do 12h drugi dan, dakle nije ni pola drugog dana izdržala. Ne znam koliko vi koristite ajfon, ali ja ga baš moram svaku večer punit ... Da li je netko isprobavao Blackberry, koliko kod njega traje baterija? |
Ovisno od modela do modela, zna trajati i po 2-3 dana, dok touch BB-i mogu popit bateriju u roku odmah...
BTW: pustili nam iTunes store za hrvacku, nisam probal nikaj kupiti ali nema više onog famoznog "iTunes is not supported in your country..." |
Meni baterija traje od 1 do 3 dana. ovisi o korištenju. Wifi i BT su isključeni, 3G rijetko gasim. Svjetlina je tamo negdje na 50%. i push svakih 15 min. Dok baš koristim ajfon onda nema šanse, a da ne punim svaku večer inaće ga punim obično svaka 2 dana i stalno pazim da ga ga koristim od 100% do 0% pa do 100%. Preko noći nekad znam upalit ajroplejn mod.
|
Ja imam 3G i baterija mi u prosjeku traje 4 dana dok koristim samo pozive, sms i igrice, kad uključim wifi onda ode malo brže, ali imam isključen 3G i EDGE da mi ne guta lovu, pa valjda zato duže drži.
Upravo sam pogledala onaj filmić za iPhone 4, sviđa mi se što su ga još stanjili,a dodali više funkcija i još detljaniji prikaz na ekranu. Jedino što mi se ne sviđa je što je sad kockat, a ne zaobljen, ali vjerojatno to ljepše izgleda uživo nego ne fotkama. Što se baterije tiče, ne vjerujem da će dugo držati obzirom na sve te poboljšane i dodane funkcije, ali vidjet ćemo. |
Ljudi kad će OS 4.0....jel zna netko pouzdano?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a jel zna tko kad će prvi update-i uplikacija za multitasking... inaće đabe os4 :lol2: |
Citiraj:
Stavil bum ga odmah jer sam neki dan maknul iTunes i sad kad sam ga opet stavil i spojil mob, bil sam brzoplet i pobrisalo mi sve aplikacije, a taman sam si složi sve kaj mi je trebalo i sad sam lud i brišem sve dole. Npr. ko sad, mi dođe da poludim zbog ovog iTunesa, tolko me je izživciral da nemrem to opisati. Ko je tak pametan bil da napravi tak nekaj, prokleta bila sinkronizacija sa kompom :(:hitthewal: |
eto iOS4 na itunes doso :)
prevelika je navala pa ga skida 15 min |
Kak da si spremim kontakte i ono kaj mi je u bilješkama tako da kasnije vratim u mob?
|
Instaliram os4 i izgubim internet... reko super... uopće ne mogu na internet sad... :nono:
|
edit:
Sve radi...radi i WiFi. Sad se čeka unlock i JB...sviđaju mi se ove nove stvari. |
Evo i iTunes Store radi u HR
|
iTunes radi?kako to mislis?jel moguce sad kupovati glazbu na nasem iTunes-u
|
Ja sam sebi iOS 4 instalirao na 3G i radi sasvim pristojno, JB, unlock, sve super...čak i multitasking :chears:
|
Citiraj:
|
Imam čudan problem sa iphoneom. Povremeno izgubi signal i napiše "restore needed", stavio sam mu novi softver ali i dalje pravi probleme. Nakon reseta sve radi normalno. Neke ideje?
|
Instalirao 4.0, JB-ao sa RedSn0w 0.9.5b5-2, sve radi odlicno i osjetno brze nego prije. Zauzece RAM-a mi se sad krece oko 35-40 MB slobodnog u idle-u, dok mi je prije na 3.0 bilo najvise 25 MB. Multitasking nisam omogucio jer mi ne treba :) Ima, doduse, nekih aplikacija koje imaju problema na 4.0, pa se za njih ceka update (poput Rowmote, Cycorder).
|
ma ja nebudem dizao 4.0 jer imam 3gs,a nitko nije spomenuo kad bude jb gotov :(
|
Citiraj:
pa to je radilo i prije |
Jel se dogodilo nekom da nema signala nakon JB? na iOS4 jel.
|
Citiraj:
|
aha znaci sad neizbacuje onaj error da zemlja nije podrzana kad se ulazi u store preko mobitela?---lijepo
sto se tice gubljenja signala mislim da je to zbog JB |
Iphone error 23
Iphone 3g mi je gubio signal i izbacivao poruku "restore needed", isto to se dogadjalo i na 3.1.2 i 3.1.3, a sada kada ga pokusam staviti na 4.0 ili restorati na bilo koji softver javlja mi error 23
log iz itunesa: 2010-06-27 13:19:32.440 [3272:1c0]: iTunes: iTunes 9.2.0.61 2010-06-27 13:19:32.441 [3272:1c0]: iTunes: Software payload version: 8A293 2010-06-27 13:19:32.516 [3272:480]: iTunes: Specifying UOI boot image 2010-06-27 13:19:32.526 [3272:480]: requested restore behavior: Erase 2010-06-27 13:19:32.540 [3272:480]: amai: AMAuthInstallPlatformCreateDataFromFileURL: can't resolve file 2010-06-27 13:19:35.127 [3272:480]: amai: AMAuthInstallRequestSendSync: received tss response (server version: 0.6.31-b2) 2010-06-27 13:19:35.264 [3272:f6c]: iBoot build-version = iBoot-636.66.33 2010-06-27 13:19:35.265 [3272:f6c]: iBoot build-style = RELEASE 2010-06-27 13:19:35.266 [3272:f6c]: radio-error = 512 2010-06-27 13:19:35.266 [3272:f6c]: radio-error-string = 'Communication failure' 2010-06-27 13:19:35.266 [3272:f6c]: fatal recovery mode radio error 2010-06-27 13:19:35.266 [3272:f6c]: radio errors detected; stopping 2010-06-27 13:19:35.525 [3272:1c0]: iTunes: Restore error 23 Probao sam na 3 kompa i na svakom se isto dogadja... |
Pokusaj ovo. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034
|
to sam vec probao, cisti restore, dfu mode i nejde. Problem je sto iphone uopce nenalazi mrežu, pogledaj onaj red error in communication
|
Jesam ja toliko glup da nemrem nać ili fakat ne postoji opcija za sejvanje kontakata i poruka na SIMM:stoopid:
|
nema te opcije :D
|
:baad::wtf::flyingey:
|
Epic Fail :D
|
Citiraj:
Jedino kaj je djelotvorno je ući u root-var-folder i tam naći dva fajla od imenika, i kasnije vratiš na mob, i to su svi kontakti. No problem je kaj u taj folder nemožeš ak nisi napravil JB....:hitthewal:a za 4.0 os ga nema još(bar meni ne radi) Ja zbilja ne kužim koji je k bil S.J. da nije mogel stavit opciju copy to sim.....ili bar u iTunesu napravit opciju da samo kontakte exportaš van... |
još neke ideje ili iskustva za rješavanje errora 23?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |