![]() |
e koliko sam ja dana proveo uz prva dva dijela!!!!! legendarna igrica.......
:respekt: |
Nego, što je s onim najavama da će pustiti više igrača u betu?
Nisam, naravski, upao, no nisam se ni uzrujavao nešto previše misleći kako će svejedno igra izaći tijekom Q1 - ali kako izgleda da od toga neće biti ništa, baš bih rado malo isprobao. Usput, stiglo mi jučer ovo - nisam još uspio detaljno pregledati, ali vrlo lijepo izgleda :) |
Citiraj:
this sounds so wrong :fuming: |
Citiraj:
Samo da od D3 ne naprave WOW like smeće. Ovo je singleplayer igra prvenstveno uvijek bila , a ne debilana za retarde koji po 12 sati "trejdaju" iteme. |
Izgleda da je Blizz otvorio vise projekata nego sto je sposoban pokrit.
Bit ce zabavno gledat razvoj situacije :D |
misliš , debakl situacije i posvećenost MMO žanru kao kravi muzari?
|
Citiraj:
Sad se rade igre kojima je prvi cilj zarada. Specijalna zahvala Activisionu / Kotick-u. :Machineg: |
Citiraj:
|
Diablo III confirmed for spring 2012 release
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Teško mi je nekako povjerovati .. odnosno, vjerujem tek kad ga budem držao u rukama :roller: Usput, ako nekog zanima, eno CE za preorder na Game.co.uk; pretpostavljam da će ga uskoro imati i ostali. |
valjda će imati i algoritam
|
Moram priznat da sam totalno digo ruke od D3. Beta dojadila a ovo njihovo odugovlačenje je stvarno žalosno. Veliki sam fan diabla 3 ali odustajem i prelazim na TERU :chears:
|
Jel igra ko betu? Ima ko kakav invite?
|
cuj bolje odugovlaciti pa da makar izbace skoro pa dovrsen produkt
nego raniti kao sto to EA radi vec godinama pa da dobijes polu-ispeceni drek |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam isto već poludil čekajući ovu igru, taman kad malo zaboravim
oni izbace neki gameplay movie i onda se opet napalim ali kad vidim da nigdje nikakav release date :fuming: još budu poduplali u međuvremenu system req pa nebum mogo ni pokrenut :D |
"We think you're going to love Diablo III when it's released, and speaking of release plans, you can seriously expect a launch-date announcement from us in the near future. See, I didn’t say “soon,” so I’m not taunting you. ;) You’ll know as soon as I know for sure the exact date."
Izvor |
Citiraj:
Blizzard time je dugi, al ne kolko Valve time :D |
Citiraj:
E sad ak je tak kak kaze u ovom postu mozemo samo ocekivati prije.... |
Blizzard tells Diablo III fans to lower their expectations | Massively :nono:
|
generalno ,slažem se sa komentarom,nije baš u toliko negativnom kontekstu
, ljudi očekuju/ili bi/ sve i svašta, hype je u oblacima trenutno, trebali bi se ljudi malo spustit... daj mi samo poštenu bug-free igru , kvalitetnu igrivost i "čar" diabla i meni (a s pravom mogu reći - i većini) je dosta. |
Citiraj:
|
ok, taj dio i mene malo brine
ali imho, već sad u ovoj "fazi" je bolja od D2 ,što god vi rekli... :D |
jbg
nakon toliko cekanja... nije da nisu imali vremena izmisliti nesto dobro tako da sam na strani ljudi koji ocekuju cuda nije da su imali 2 godine vremena i to je to neg su imali koliko... 8-9 ? |
A kaj se mora tolko mjenjat da to mora bit čudo? Nek bude brutalna igrivost ko i prije, amlo ušminkano i nek mi donese sate i sate zabave i to je to
|
Citiraj:
|
Ja probao samo onu neku leakanu betu što je izašla i igra će biti preprezakon. :goood:(iako sam mogao samo trčkarati po početnom selu i ništa više):p
|
Citiraj:
no u tom vremenskom periodu se da konkretno napraviti pregrst prototipova i konkretnih koncepata u kojem smjeru igra mora ici pogledaj npr kako je C&C 3 bio radjen, nakon sto je Westwood Studios izbacio Firestorm vec su radili na C&C 3 (znaci 1999-a) imali su vise restarta (ovo je 1 dev potvrdio), naravno nakon sto je EA sve skurio tu je stalo dok nisu reciklirali dio toga no ak bi nagadjali, za Blizzard, ajmo ovako, dok je WC 3 bio napravljen vec su radili na WoW prototipovima onda je izasao TFT, onda WoW, i tu bi negdje po nekoj logici trebalo poceti D3 planiranje i prototipovi posto vec imaju WoW engine kao temelj znaci ok... mozd nije 8 godina al od 2004 sigurno jesu nije da se cijeli tim koji imaju na raspolaganju sigurno fokusirao samo na SC 2 i WoW expanzije //edit: evo skicnuh na wikipediju (lol) vele "Development on Diablo III began in 2001" |
Citiraj:
Skillovi u Diablu III http://us.battle.net/d3/en/blog/4488897 |
Citiraj:
slazem se, mozda ne treba raditi toliko stvari odjednom, ali kako god okrenes netko nece biti zadovoljan. nazalost, u ovom slucaju su diablo fanovi. |
Ljudi si hype-aju igru unaprijed i onda buju razocarani od tolkog iscekivanja... Ima i drugih stvari za radit a kad igra izadje izadje pa cemo se veselit ako bude dobra u kaj ne sumljam. Ja da sam i dobio beta invite nebi igrao sigurno jednostavno neke igre ocu igrat gotove a ne malo vidjet a izaci ce ko zna kad.
:chears: |
|
Citiraj:
E i kad mi netko spomene Westwood Studios u istoj prici sa Blizzardom... :nono: Ja, kao totalni obozavatelj C&C serijala od samog pocetka (kupio sa zadnjim parama originalni prvi dio kad je iziso, to valjda dovoljno govori) se pokenjam na Westwood skupa sa svime sto su napravili od C&C serijala. Od nekad kraljeva RTSa su spali na splacine - umjesto da naprave jednu dobru igru u 5 godina, oni izdaju 2 ili 3 od kojih ni jedna nije ni blizu originalu. Tako da ajmo mi o D3. :D I molim tutleke koji nisu ni igrali betu a se*u da ce D3 bit sranje i slicno - da si nadju pametnijeg posla. Overclockajte, igrajte Simse, Facebook - samo se manite kenjanja dok igra ne izidje. Ako izidje i bude losa, zelim cut kritike. I to samo od ovih koji su platili original :D :goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
battle net je obavezan
|
Danas oko 5 sati ujutro bila je masovna podjela 200 keyeva na facebooku i twitteru i ja sam to prespaval... :hitthewal:
|
probaj na quakenetu
znam da tamo svako malo djele za dotu 2 sigurno ce i za d3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:48. |