![]() |
Ja sam zato uzeo najtežu razinu pa da malo dulje igram. Sad sam na nekih 50% (12. poglavlje). Nadam se da se mogu duplerice skupit u free roam modu.
|
Citiraj:
Mislim da nećeš moć duplerice skupit jer se pozicija nemože snimit, ispravi me ako griješim.. Radije pricekaj official dlc za free roam ili neki bolji mod.. pozz |
presao danas igru na nekih 70%...... blago sam razocaran...
najveci minusi su kaj nema pucanja iz auta i kaj je igra dosta kratka, tj ja sam presao sve u 8:46h sa time da masa vremena ode samo na voznju i to mi je islo jako na zivce kaj su slozili da svaki put ides sa jednog kraja grada na drugi kraj... mafia 1 mi je ostavila puno bolji dojam, bila mi je kompletnija igra.... gta4 mi je i dalje daleko najbolja igra tog tipa, puno vise slobode i mogucnosti.... sve u svemu mafia 2 je imala zbiljam golemi potencijal, steta sto nije iskoristeno do kraja |
hm .. meni nekako prica ostaje nedorecena nakraju :D ........ nisam od pocetka pratio sve to ali nadam se da bude i neki DLC s nesto misija jos :D
|
@Campeonato grafika ti je u qurcu radi računala...tu da je neki strojček čudio bi se samo sta je grafika
|
Citiraj:
Evo ja sam na 30/50 :) Citiraj:
Citiraj:
Sad kad prelazim ponovo preskacuci filmove, izgleda jos i krace :( Citiraj:
|
Upravo sam počeo igrat. Čini mi se dobra, samo šta mi negdje šteka, a i nemogu sve imat na max. Mislim mogu, ali nije to to. :D (Trebam jači komp) Inače, trenutno mi je draži GTA 4, ali vrijeme će pokazati svoje. :)
EDIT: E da, kad izađem iz igre taman (kao da nema dovoljno osvjetljenja) mi je ekran u svemu što radim, a kad opet uđem je dobro u igri. :( Stvarno neznam zašto je tako? Help!! |
evo jos par stvari kaj dosta iritiraju:
toliko najavljivana muzika je zbiljam ok, ali opet nakon par chaptera sve se pocne ponavljati tako da sam cesto gasio radio u autu.... trebali su puno vise poraditi na tome pogotovo sto se pol igre bazira na voznji u autu.. opet paralela sa gta di ima puno vise stanica i ima i super muzike ali i super emisija za poslusati.. onda to kaj murjaka suvozaca kaj puca po tebi ne ubijes makar se zaletis u njega (tj u auto bocno) sa 100+ na sat..... samo jednom sam ga tak ubio i to sam isao pun gas sa kamionom i zaletio se frontalno u njih... najzabavnije mi je uzet onaj blindirani kamion za prijevoz novca, murju na 4 zvjezdice i naganjat se.... nis ti nemogu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno je zato tak malen postotak jer imam svega 3 duplerice i drugo ništa nije skupljeno. @ DiRT Kod mene radi ovo što je Campeonato stavio. Isto sam imao taj problem |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hvala i meni desktop vise nije siv! :D
|
jel zahtjevna igra ? i nemojte se vi sa i7 javljat i reći da vam radi brutalno lol
|
Citiraj:
|
radit će ti dobro ezz
|
Citiraj:
imam i7 btw :) |
isključi fiziku kao i ostali s ATI karticama pa ćeš imat normalan fps:kafa:
|
tako je, ovi šta imaju uključenu fiziku nisu mjerilo performansa u ovoj igri
fizika mora bit off, osim ak si entuzijast pa ti je bitno kak se kaput vijori bez obzira na FPS, ili imaš 2x4xx SLI |
a blesavog kraja , ja se nadam DLC u sa "razriješnjem" situacije , toliko je toga ostalo nedorečeno...
|
evo i mene na 14. chapteru...
Jel netko probao igrati s volanom, meni su one opcije u meniju za konfiguraciju kontrolera onemogućene(sive). Imam logitech formula force rx... |
Skroz sam se razočaral sa igrom....neda mi se niš dugo pisat ali ovo je stvarno bilo koma...pogotovo kraj...bem im sunce ne kreativno.
|
kao i ostali,tako i ja,puno više sam očekivao od igre,početak je bio fantastičan,bar meni,ona priča,pa snijeg,grafika,ona pjesma let it snow,baš onak predobar ugođaj,al onda sve nešt više manje monotono,vozikanje,ovo ono,nije to to,nema one neke slobode kao u gta iv, mislim da gta niko nikad neće skinit s trona,mafia je razočarala,prekratka je i nedorečena,i prvi dio je bolji i zanimljiviji u svakom slučaju :)
|
jel se nekome ponekad čini da igra GEARS OF WAR:D:D
|
Citiraj:
|
Evo nakon malo duljeg igranja, ipak bolja mi je Mafia 2 od GTA 4 :D Evo i slabašan benchmark bez psyhx, a sve ostalo je max.
|
Evo da se javim da sam skupio svih 50 playboya :D
Evo za mene je ova igrica gotova :D Mozda jednog dana zaigram mafiu 1 kak treba, pa da vidim sto je tu vama u ovoj igri toliko losije od prvog dijela... |
Meni se osim onog buga s opadanjem health događa još jedan problem, naime, tijekom pucanja iz nekog oružja, isto mi nestane iz ruku...
Izvučem oružje,opalim par metaka i opet nestane i tak stalno...huh..??? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |