![]() |
Citiraj:
e sad kad bi ti netko napravio sliku sa sigom :rolleyes: hmmmm bio bi pravi |
Citiraj:
|
ništa ništa vga killeru,,,,si reka pa pa ?????
a to za postove nismo mi krivi nego to šta me tira da pišen |
Citiraj:
|
to šta si reka kada bi mi neko napavija sliku to san baš mislija zato se potrudi mental:beer: ja ću je staviti,,,,ali si me spomenija i na linksovom forumu baš ti hvala
|
Citiraj:
|
majstori sam mora ove noći pjevaju.....i tako dalj i tako dalje:D
ajde freek stavi ono poviše avatara:D |
ajde maky možda ti nekaj složim večeras :D
ne očekuj nešto spektakularno al bit će bolje od nekih sigova na ovom forumu (al ne bolji od BLADE-ovog) |
Citiraj:
|
da budimo cool isto možemo srati još ti možeš stabiti br 1 a ja 2
|
Deportivo - Porto 0:1
Nije baš neko veliko iznenađenje, ali ipak ko bi se nado da Porto prolazi. Sutra Chelsa - Monako 2:1 |
Chelsea- Monako 2:2
|
ja san baš za monaca 1:2
|
čelzi-mokako 2:0 : wtf :
|
Ma Pršo bu im uvalil još koji gol. :D
@ maky - freek mi je opalil jednu po glavi pa sam ga zatukel. Drugi put razmišljaj i na njegovo zdravlje kad ga na nekaj nagovaraš. :rolleyes: :D BTW - FREEK sretan ti rođendan. :beer: :beer: :beer: |
[QUOTE]Originally posted by vga killer
[B] @ maky - freek mi je opalil jednu po glavi pa sam ga zatukel. Drugi put razmišljaj i na njegovo zdravlje kad ga na nekaj nagovaraš. :rolleyes: :D : lol2 : |
freek ali si dobija batina ;) oprosti ;)
a mental je li to za mene:beer: |
@maky
a ne taj je moj prste dalje il buš ostal bez njih :D daj mi reci jel imaš neku temetiku koju želiš za sig??? ono konjići,peseki,male azijatkinje sa bičevima u koži,mačkice,cvijetići ili tak nekaj :D ili imaš najdržu igricu/crtić ??? |
pa da ti iskreno kažen neman pojma,,,,,,a ono možda morski pajo ;)
(ovaj ti je odličan je si li ga sam radija) |
thx :beer:
naravno da sam ga složio sam!!! nije to niš posebno teško složiti ,ono ko slaganje kolaž-papira :D al uzme dosta vremena (jesi probao kliknuti na njega???) morski pajo :confused: jel to morski pas??? p.s. mogu ti složiti sliku za sig,ali moraš naći web prostor gdje ćeš ju držati... |
nisan kliknija a šta bude kada klikneš??????? a za web prostor je lako........by the way ali ga ovdi ne mogu staviti tj. updatati
a morski pajo je morski pas:beer: |
ok složiti ću ti nekaj sa pajom ;)
(najvjerojatnije s onim iz "finding nemo" crtiča) ovo te nisam skužio što želiš reći >> "a za web prostor je lako........by the way ali ga ovdi ne mogu staviti tj. updatati" |
pa rekao si da triban naći web prostor!!!!a ti je lako
|
Citiraj:
on mene okrznut ne može, šta će taj kepec od 178 m i 55kg protiv 194m i 88kg pa puhnem u njega i odleti.:rambo: :rambo: |
hehe freek.......oćeš napraviti ono umjesto palim gume:confused:
|
Citiraj:
|
ma daj glup si nikoje !!!!!!!!!!!:rambo: :rambo: :clap: :burn: :grrr: :argue: :gringo: :smoke:
|
: bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2 : bonker2
|
šta bi to tribalo znaćiti:clap: ajmo na nogomet koliko je dinamo osta u kupu
|
heheh evo naša san na netu 1:1 opako ili je to namišteno samo da mi mislimo da će biti zeznuto:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:52. |