![]() |
da mu dam za VTT 1.6V i za special add 1.6V?
|
Spomeni još jednom Special Add i dobit ćeš ban :D
Daj mu VTT 1.5-1.55v, i voltažu procesora podesi na 1.6v. |
Ovo nije normalno. Još malo i Razer će klokati po kucama za pare. Pa kaj se s tim zahebavaš...neka se pati :D
A ovakvo prepisivanje nije clockanje. |
ma kakvi,nece smece,quad je sranje trebao sam uzet E8400,dao sam mu 1.45V ca cpu core i 1.5V za VTT nece,nece prec 440 FSB na 435 pada,i komp se restarta....
|
Ajd mijenjaj se onda samnom, eo ti ja E6750 za quada pa možeš na 625 FSB...i više...i tvoj brat također.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
kak neće pa ide na 625, zar ne? daj procesoru više od 1,60V Citiraj:
|
ne mogu mu vise dat VTT je max 1.6 jedino mogu core jos povecavat...mislim da ja idem na novu plocu,ne svidja mi se ova...
|
Aj skoncentriraj se i poslušaj me što ti pričam.
Jel sam ti rekao VTT više od 1.6v? Ne, nisam. Jel sam rekao CPU vCore 1.6v? Da, jesam. Jesi toliko podesio? Ne nisi. Zašto nisi? Jer oćeš sve servirano, tj da ti ja velim koliko točno da staviš prokleti Special Add. Ploča je dobra samo što ti očito nemaš volje (da ne kažem znanja?) za zajebanciju s tim. Ako si mislio da to ide tako da par puta odeš u BIOS, digneš FSB i nešto što kažu ''klošari na forumu'', prevario si se. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Isuse...pa ja ne vjerujem.
Pogledaj pored tog što si kvotao i zacrvenio što piše: Ne nisam! Pogledaj što sam odmah ispod napisao vCore stavi na 1.6! Pobogu... |
stavi vcore 1.6 ili vise, imas na spi temi koliko su ljudi stavljali za iznad 4ghz pa gledaj
|
sta nije to onda malo pre velika voltaza jer su crvene projke preko 250mV na vCore?
|
NE! Koliko puta sam ti rekao da mu daš više od 1.45v? Koliko? Eto i kad probaš pomoći, jednostavno ne sluša...
|
pa jesam,sad sam mu dao 1.49 i isto nece doc do biosa kolko je inace 1.6V? 250mV?
|
majko isusova jel si ti glup? ti kao radis nesto s potom? pise ti pod profesija overclocker jebote
stock voltaža + X mV = 1.6v jel sad tu teško X izračunat? |
Citiraj:
Sjedni i nauči osnove čovječe. |
pa ne kad se prvi put susrecem s tim special addom.... sad sam provjerio 250mV = 1.5V
|
Čestitam. I sad uđi u strašno crveno područje i digni voltažu na 1.6v.
|
a vtt da stavim na 1.55V?
EDIT:evo sad sam mu dao 350mV vCorea i vidim kako temperatura proca raste :) |
Stavi na onoliko koliko sam rekao prije u temi. Nisam papiga.
|
ma kakvi,neide vCore -> 1.6V, VTT ->1.55V nece.....da jos povisim voltaze ili ce se nosto sprzit onda...?
|
Kako reagira na to? Jel se boota? Jel može ući u Winse sa 4GHz?
Što bi se spržilo. Ja sam jednom davao i 1.9v. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
i nakon 5 puta: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Stavi Mode 1, iako to ne bi trebalo imati neke veze kad ne ide, no probaj.
Nadalje, stavi SB na ~1.3v, NB na 1.6-1.65v, PLL na ~1.8v, CPU na 1.65-1.7 i GTL-ove na x0.68 |
PLL nema 1.8V ima samo 1.75 i 1.925,GTOovi nemaju x0.68 nego samo x0.67 i manje od toga
|
Aha...onda daj 1.8v za PLL, i GTL na ~0.60.
|
a daj ajde opet nece,sad sam jedino primjetio da je temperatura od CPUa 50C i da je poceo overvoltat VTT u biosu 1.60V na multimetru 1.62V
|
Daj mu 1.7, 1.8v...
Normalno da se procesor zagrijava kad mu dižeš voltažu...ploča overvolta većinu komponenti, ovo s VTT-om nema veze... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |