![]() |
Citiraj:
|
meni je igra predobra...jedino je sto me muci je online,sto mi zna lagat!!
|
dali netko od vas ima problema da nemre mjenjat rezoluciju niti detalje, ja ih uspijem promijeniti no kada se resetira i sam vrati u igru opet ostane na starim postavkama?
Stavio 1.1 patch ali opet isti klinac |
meni radi sve normalno nemam ni patch tako da... :) igra je super :) btw probaj ponovo instalirat i to je to mozda neka greska u instalaciji
|
Citiraj:
ali igra...uf...malo stisnes desno/lijevo i auto leti na stranu, bweh...pre tesko za igrati na basic. sudari su katastrofa...u 90% slucajeva napravim totalku jer mi nit driftat ne zeli kako treba...wtf...:( ne kuzim zakaj je dobila velike scorove na ign-u i gamespotu...upravljivost autima 0...s tim da su "kretanje sa mjesta" uvrstili pod novu umjetnost izvedivu valjda samo u stvarnom zivotu(i to bez onog silnog dima, naravno).:fiju: brijem da cu opet nfs mw opalit...tam driftam ko veliki:D |
Citiraj:
|
Vježbom do savršenstva:) Da je igra baš upravljiva i nije, ali da se na basic ne može igrat je glupost:D Jebiga, malo uđi u mot, nauči stazu pa ćeš vidit onda...
Ja kad san je tek pokrenija prvih 5 pokušaja san završiaj u pjesku prvi zavoj, sad prođem sve zavoje bez pjeska;) |
ni ja se baš ne zabavljam na basic...odustao sam vrlo rano od igre ali sam odigrao 2-3 utrke...pobjedio prvu iz četvrtog pokušaja...ovo ostalo odustao...prelako se razbiješ i izgubiš kontrolu...NFS je majka po pitanju upravljivosti...a Test Drive otac...ova igra je predjetinjasta i glupava...previše arkadna
|
jel itko od vas na toipkovnici može uredno startati..kočiti...skretati bez pomoči prilikom istih radnji?
meni baš i nejde..drage su mi reklame pa se zalječem u njih a i kretanje mi baš i nejde od ruke jer se izvrtim ko prasac :D |
Citiraj:
Fakat misliš bez driver assista? |
Ja igram sa iskljućenom pomoći pri kočenju, samo kad kočiš nemoj da ti točkovi blokiraju već stišli par puta kočnicu, tak da dobiješ efekt ABS-a.
Problem mi je najveći što svaki auto se drugačije ponaša (što je dobro napravljeno u igrici) na cesti pa malo treba se naviknut na auto, a i staza se kad se odigra par puta dok se ne nauči i tako izvježba pa nije problem na bilo kojoj razini težine pobjedit. |
meni je zakon ono kada izletim na pijesak,pa ne mos sa punim gasom kreniti.. to su super napravili.
ne igram na tipkovnici voznje jako dugo.kupio gamepad prije 2 godine-dao za njega 140kn i jos valja. |
Iskreno ne vidin smisao u voženju bez assista kad se igra ne ponaša realno. Inače bi mi ti assisti smetali, al bogami sad mi je svejedno i ne vidin smisao u gašenju istih, ako neću dobit na realnosti već na gluposti:D
|
a ja sam klasa optimist...barem sam pomislio bez assista :D
|
moram priznat da sam jučer odigrao jednu utrku i opet osim auta rastrgao i živce :)
|
Kad se već falimo....
Citiraj:
|
Malo mi je bilo dosadno:
http://www.imagesforme.com/out.php/t85172_toca.PNG 489G. :D :D :D Mada sam sasvim siguran da moze i vise. R10 na 420km/h, pa se zabit u drugog R10 na 420km/h. :D Ok, jako tesko izvedivo, jer bi se moralo potrefit negdje na sredini onih ravnih dijelova. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://pce.hostili.com/images/r10_crashnxtv_thumb.jpg R10/Le Mans/Krivi smjer/380kmh:D/crash u drugi R10 |
Jedonstavno prearkadno...nažalost:hitthewal:
|
Ponašanje auta je katastrofa. Vozim s logitechovim g25 volanom, i npr. vozim ravno i dolazi blagi lijevi zavoj. Lagano okrenem volan u lijevo i auto skrene lijevo ali odmah zatim desno (kao da ima neku protu-reakciju), kao da sam skrenuo sa tipkovnicom i pustio tipku, a ne sa volanom. Totalno ubija igru...
|
Citiraj:
...vista sp1 grafa 3870 driveri 8.5..nikakvih problema ?? |
probao sam vozit sa Logitech MOMO, i sve sto mogu reci da je igra katastrofa..jedino je grafika onako fino usminkana, ali ostalo je totalna katastrofa..i jos kad mi prodje kroz glavu da su tu neki kupovali volan zbog ove igre:suicide:
|
Citiraj:
|
nema se tu sta sviđat ili ne, igra je totalna koma i ja ju ne bi nazvao ni arkadom..
sad sam bas malo vozio grid..pa onda malo LFS i GTR2.. i onda opet grid..probajte vi koji imate volane i onda mi recite da je grid dobra voznja..LOL |
Citiraj:
Samo šteta što si ga quotao, ignore nema smisla... :chears: |
Citiraj:
A ako je ne bi nazvao ni simulacijom i arkadom, kako bi ju onda nazvao? |
Citiraj:
|
Konačno malo istomišljenika :) Igra je junk,totalni.
|
Citiraj:
evo pronađoh tu još jednog lika s istim problemom. ni on nije znao kako ga riješiti. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:15. |