![]() |
Viš, viš sad kad veliš mi je sinulo, da to nije Dax iako liči.
Priča je za +10, bolji od prvog miljon puta jer je ipak sniman u 80tim, uočiti sličnost svemirskih odjela s onima iz Odiseje iako je razlika 5. godina. Svakako film je genijalan. Sad čekam da Spock uskrse. Spockova smrt je barem dobro napravljena a ne kao u Nemesisu di sam se skoro zbljuvao od gluposti, a i Enterprise mi je tam izgledao kao Enterprise A, 2. stoljeća kasnije, klaustrofobični i jadno.:beer: : cheers2 |
Citiraj:
|
E nemres ti protiv stare skole!:D eto jos jedna odlicna radnja. no inace kak je Spock uskrsnul jel znam da se pojavio jos par puta recimo u TNG.
|
arghhhhh , damn HRT , zaspal sam tam negde gde je Ente3rprise ušel u onu maglicu kaj bi bilo izjednačeno u borbi ili kaj več.
More neko ukratko reči kaj se dešavalo , kak je Spock riknul , kak su uništili Khana ? Mislim , budil sam se svake 2 min i ona opet nakon 5 sekindi zaspal i tak do kraja filma kad sam se zdigel da hgasnem TV. Sram me more biti kaj sam kraj star trek filma zaspal ( kazna sljedi ) , ali kad ovi nisu normalni kad su ga dali , a još sam hjutro v ribičiju išel |
...
pa spock je usao u reaktor i ozracio se kako bi spasio cijeli brod(nas ono kaj je vec prije pricao s Kirkom... potrebe vecine su vaznije od potrebe manjine-ili jednog)
A Khana su shebali u maglici tako da su mu dosli iza leda u pobacali torpeda... I onda je on ukljucio samunistenje one rakete POSTANAK ali oni su naravno u zadnjoj sekundi dobili WARP i zgibali :beer: . Btw kaj bu sad sa Spockom?? Znam da se on pojavljuje u jednoj epizodi novijeg Enterprise-a sa Picardom kao starac! |
Pa meni se čini da bu sve to u filmu " Search for Spock "
|
Spock završava kao veleposlanik Federacije na Romulu.
|
...
Citiraj:
|
Blago vama vi ste bar nešto gledali ja sam zaspo 5 min prije početka filma mirne duše jer sam stavio da mi se snima, kad ujutro a idem gledat nema filma nego mi je snimio Isus Krist Superstar.!!!
|
he he LOL. zakon si!:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace Spockov lik je u svim ostalim ST filmovima osim kod NG ŽanLuka :D (ali se zato u jednom pojavljuje Kirk - bute skuzili zasto). Ukratko o tome:D :clap: :D |
Za kirka znam;) .
n ni meni nije jasno kak ose namravio novi planet a prije su rekli da se sonda ora ispaliti na "mrtvi" planet.:confused: |
Jel je HRT otkupio Nemesis.
|
Nisu otkupili.
Nego današnja DS9 epizoda , ( kak mi se je spalo) , opet ljubavni jadi. I nikad to nebi od Odo-a očekival da se u takav gabor zatreska. Najružnija je kad se smije :) |
Citiraj:
|
onda jel moram cekati do 0:30 da to pogledam ili mogu ic spat?
|
Najbolj da ideš spat , celo vreme je tema ODO - Kira
malo"akcije" je samo kad ODD zaustavlja dizalo a humor - Quark - ODO. Ustvari , možda bi se i trebalo pogledati zbog Quark -Odo , nije bilo puno toga ali meni je bilo dobro |
Ak je odnos ODO <---> Quark onda moram pogleati jel volim kad se kure:p :D .
no ionako bum cul do tada pa bum vjerojatno samo zato i pogledal. |
Citiraj:
|
Imam ga vec preko godine na DivX-u.
|
Jel ima po videotekama i starijih ST filmova?
Isto tako , ima li uopće starijih filmova(kaubojci)? |
Čini mi se da u videoteki moreš najti sve Star trek filmove na DVD-ima. Barem je tak pri meni:)
|
Citiraj:
Nego, ima li starijih kaubojaca po videotekama? |
Kod mene ima samo Nemesis. Seljaci nemreju nabavit ostale.
|
Evo pogledal sam i nije bilo lose. naravno ako zanemarimo sapunjarski dio.
|
Citiraj:
|
No dobro. :grrr:
|
Tihomire , kolko si platil plastičnu operaciju kaj tak izgledaš :p
|
Pet pločica latinuma:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43. |