![]() |
pa covjek se zali sto ima 5gb paket :D (iako je vjerovatno speedtest malo prolupopo)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
isto kod mene, prolupao speedtest.
mada mi se nekad desi da mi mp3 skine za 7-8 sekundi, brzina dl bude do 800kb/s |
ovo je frend iz tcoma postao na jednom forumu sorry ak vec negdje ima
Citiraj:
|
Citiraj:
A uskoro ide i telefon preko optike, pa samim tim dolazi triply play od T-coma Stay tuned;) |
A najbitnije? Cijena?
|
Citiraj:
ne, ozbiljno, već u 2 navrata se trebapo uvest taj nesretni TP. Prvo u ožujku 2006, a potom sad u 9 mjesecu. Bar prema informacijama, kojim ja raspolažem Oba puta je odgođeno i zasad se spominje 10,11, čak i 12 mjesec... Vidit ćemo;) |
kog briga za maxtv :P,vidim da se vise nista negovori oko podizanja brzina evo sada je 28.9 a od t-coma jos nema nikakve obavjesti o podizanju brzina a ako krecu s podizanjem vec smo trebali dobiti barem email.
|
Citiraj:
Al neću se trudit uvjeravat, ako ćeš vjerovat vjeruj, ako nećeš, ništa:) |
Jedan off topic: Hoće li moj Siemens se515 moći raditi na povećanoj brzini, tj. hoće li bit problema ako brzina naraste na 2 mbita?
|
Za 2 Mbita se ne moraš brinuti, sam SE može puno više propustiti...
|
Valjda če nas iznenadit pa sa 1 povečat brzinu na 3mb!!!
|
Citiraj:
to bi nas megabajtaše silno razhepisalo,nego zadnjih dana mi je brzina sa rapidshera oko 50 kb/s i manje je to do njega ili t-coma??,moram provjerit. |
Meni je skroz bilo u redu,meni je samo upload jako brz 400kb a imam 1mb vezu,i imam maxtv!
|
cisto sumnjam da ce nam dici na tri, evo meni i frendu par ulica dalje od mene vec dva dana brzina stabilizirana na 2mbita, bez fluktuacija kao prije tri dana, da su nam htjeli dici na 3 onda bi valjda testirali tu brzinu
|
hm o cemu vi ....meni su podligli brzinu s 1 na 2 a upload je ostao isti.....prva dva dana je ping i ostalo bilo sve s***ano ali sad je sve ok
|
Meni je iskreno 1Mibt čist dosta i stvarno sam zadovoljan tom brzinom, tako da bi 2Mbit bilo nešto izvanredno. Bitniji mi je promet, odnosno flat. Da imam 1Mbit i flat od nekih 100KN (s pretplatom 180KN), ništa više ne bih tražio. Samo flat nek daju!!!!
|
ja se ne mogu nacudit nekim rezama ode, meni se konstantno Dloada sa rapida, i brzina, kolko sam ja primjetio, niti jednom nije isla gori ni doli za neku osjetnu vridnost, da nisu nas zaboravili ode u selendri??
|
Evo i službeno, baš došlo od t-coma:
"Zagreb, 28. rujna, 2007. godine T-Com ponovo povećao brzine MAXadsla Nakon manje od šest mjeseci, T-Com će još jednom svim svojim postojećim i novim MAXadsl korisnicima besplatno automatski nadograditi postojeće pristupne brzine, počevši od 29. rujna 2007. Korisnici MAXadsl pristupa od 79 kuna mjesečno ubuduće će, umjesto dosadašnjih pristupnih brzina od 1Mbit/s/ 256 Kbita/s, moći koristiti brzine do 2Mbit/s/ 256 Kbita/s. Umjesto brzina 3 Mbit/s/ 352 Kbita/s, korisnici će moći koristiti povećane brzine do 8Mbit/s/ 512 Kbita/s, a postojeće pristupne brzine od 5Mbit/s/ 512 Kbita/s nadogradit će se novima do čak 16Mbit/s/ 768 Kbita/s, što je povečanje brzine do čak 300 posto. Postojećim MAXadsl korisnicima nove brzine biti će aktivirane automatski, a ponuda vrijedi za sve privatne i poslovne korisnike. Osim većih pristupnih brzina, novi MAXadsl korisnici - koji to postanu u razdoblju od 29. rujna do 28. listopada 2007. - prigodom potpisivanja ugovora ostvaruju pogodnost neograničenog surfanja (Flat rate) tijekom dva obračunska razdoblja, odnosno do dva mjeseca, za samo 1 kn! Sve informacije o novim pristupnim brzinama i cijenama korisnici mogu pronaći na web stranici www.t.com-hr, pozivom na besplatni broj 0800 9000 Službe za korisnike, odnosno 0800 9100 za poslovne korisnike, ili u ovlaštenim T-Com prodajnim mjestima ." |
Link nije dobar, mr.tor dovodite ljude u zabludu. Pise se veveve tocka t crtica com tocka hr :D
|
E jbga, to je copy paste s njihove službene obavijesti. I tamo ima nepismenih.
|
Samo što mogu reći je... Atha respect ;)
|
I sad ko je sumljao u Athu,rekao sam ja da je on neki direktor ali ko mu nije vjerovo opet se zahebo.Atha sretno sa monterom.
|
Debili nisu digli upload ništa. Krajnje bezobrazno, prisjelo mi i tih jadnih 2 mbps. :baad:
|
Za Athu :chears:
|
Za Athinog montera:chears:
|
atha:chears:
|
Atha je nasa hobotnica :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:53. |