![]() |
opet nema recoila omfg :(
|
Ja sam već spreman i zauzeo sam položaj da me dobro prekrije mahovina. :D
A bit će i kroz zidove. :D M107 .50 Caliber (12.7x99 mm)Long Range Sniper Rifle (LRSR) .jpg M107 .50 Caliber Long Range Sniper Rifle (LRSR) Teh. podaci A možda naletim na mapi i na ovog ljepotana: KSVK 12.7x108 mm (Russia) Da li će biti u igri i H&K MP7 Cal. 4.6x30 mm ? |
Citiraj:
a Dragunov tek mmmmmm koji ljepotan nije mi los niti ovaj sa 12.7 cal, mrcina polu automatska... :goood: :beer: U biti jedva cekam igru :D |
amdejac el ide uz KSVK 12.7x108 mm (Russia) šator? ako nedje ja prodajem xD
|
Citiraj:
Nego, ak sam izvan toka, neka me netko obavijesti ako bi se kakvo serverče koristilo za iskazivanje naše međusobne ljubavi..rado bi ponovo zaigrao :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
keeeempaaaanjeeeee :D jupi
opet ćemo ja i amdejac pokrivat svaki pola mape i ni makac :D |
Sad mogu pucat po cijeloj mapi, jedan metak će vas pogodit makar bili iza zida :p
|
Šta je ovo s recoilom?
|
weeeee snajp vozi i iza zida :)
Uber kewl...Joooj jedva cekam da rena upucam u celo, pa da padne u vlasito govno jer se morao vec izasrat kolko kempa :D |
Igrao demo, grafika OK, priča :baad:, nema tu tog gušta igrati neke izmišljenje borbe posebice jer bi ja igrao PROTIV amera :D:D.
Sad kad čujem da je CTF izbačen neznam dal će mi se uopće dati nabaviti igru. Upalio sam nakon demoa dvojku SP i sama priča mi je bolj kad je smješteno na pravo mjesto ovo mi malo liči na sistem "Zli arapi ne žele američku demokraciju" :puke::puke::puke::puke::puke: Vratite nam WW2, juriš na Berlin s Rusima bi volio odigrati, PPš u ruke i juriš po kućama:Machineg::Machineg: |
Citiraj:
|
A sad jedno mozda glupo pitanje od mene. Kad to stize u ducane? Bez ovih prednarudbi preko pcplayforuma
|
Kako gdje obicno 1-2 dana nakon sto dode igra.....a ako mislis na alternativne ducane vec danas:D
|
Citiraj:
imam doma u vrtu jedan oveči brežuljak koji mi smeta .. pa ak očeš ti ga prodam .. moreš se leči ispod njega i tak biti kamufliran :p |
Uzalud ti, AMD-ejac bi se svejedno vidio...(šala, no hard feelings):D
|
jel izašla igra kod nas?
|
Nije.
|
nisam baš pratio temu,samo jedno pitanje:kad izlazi cod4?
|
Izasla je danas.
|
Na steam dolazi 12.11.2007. tada se otprilike ocekuje i kod nas
|
rekli su da će 9.11 biti u algoritmu
|
Citiraj:
igra izgleda predobro jedva čekam da je zahalam na netu ili u nekom lanu :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ok, hvala svima na odgovorima
|
ovaj COD4 će moj komp teško zavrtit,igra mi zgleda ful zahtjevna!
|
oce cod moc vrtit na X1550, 128MB DDR2
|
128 mb meme....uuuuuuuuuu....Mislim da nemas sanse
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |