![]() |
baldur's gate 1,2,rainbow six:vegas mi je bio prebrutala(dvojku još nisam probao)medal of honor:airborne
|
Citiraj:
Sve šta je bilo dobro u jedinici, u dvojici su još poboljšali, a sve što je nedostajalo ili nije bilo baš ispolirano, u Vegas 2 su ispravili. Ja ga svako malo zaigram, ne brišem ga s kompa otkad je izašo. Jedinica je možda za nijansu bila maštovitija što se mapa tiće i to, dvica je više zatvorenog tipa, ali sveukupno mi je puno bolja dvica. I da, obavezno si stavi zadnji patch, ispravlja dost toga i meni je poboljšao framerate poprilično. Sa verzijom 1.0 nisam smio palit antialiasing, sa zadnjom zakrpom bez problema na najjače. Nemoj propustit igru nikako. :respekt: |
|
Fall out 2
|
Citiraj:
U top 20 nema Fallout, Freespace (ili Descent) ili Starcraft, a upadne Gears of War, WoW i slični... :fiju: |
Citiraj:
Znam ja da je ljudima grafika danas najvažnija, al eto na ovoj listi grafika nije toliko važna da bi došao u top ten.. Super Mario 4ever! :D Bolja je igra od svih koje su izašle u ovoj godini.. :) |
Age of empires 2
Splinter Cell: Chaos Theory Star Wars KotOR Diablo 2 LoD To bi bilo ukratko to, meni najbolje igre... |
Citiraj:
|
W:ET
RTCW Max Payne Max Payne 2 Mafia |
street fighter 2 FTW :D
|
c-64, 80e: pirates, high noon, detective game, ikari warirors, cobra, commando, platoon, cabal, tusker
Amiga 500 - 90e: it came from desert, super cars II, kindoms of england, centurion, street fighter 2, battle squadron, wings, another world, pinball fantasies, PC - 90e: doom, duke 3d, descent, C&C, panzer general, Unreal tournament, Shougn total war, civilization 1,2 PS - 90e: final fantasy VII, Xenogears, Resident evil, Metal Gear Solid, PES, Tekken, ridge racer N64 - 90e: Zelda Ocarina of time, goldeneye, mario 64 PC - 2000e: morrowind, oblivion, fear, Crysis, Unreal 2004, PC - 2010e: Total war Napoleon, Mass Effect 2, Civilization V, BC 2 Vietnam, NFS Hot pursuit |
GTA serijal (III, V.C. i S.A.)
Nikad ništa bolje odigra nisam i toliko uživa mmmmm.... :D |
mafia
max payne alone in the dark I i II gta serijali sc wc3 |
nekome je bilo hebeno dosadno kad je diga temu iz 2009
|
^A kako će drukčije nabit 50 postova?
|
a jednostavno...isto ko i mi sad :D
on topic dota :D |
KOTOR 2, KOTOR.
|
Na PS1 mi je najbolja igra bila suikoden 2 i red alert 1 i MGS :) Na PC-u morowind :) PS3 - God of war 3 i MGS 4 :)
|
Kolko god da je novija igra, al dota il dota2, whatever, je najbolja igra što postoji.
Jedina igra koja mi apsolutno nikad nije dosadila.. iz svake runde u rundu te tjera na razmišljanje koju kombinaciju heroja izabrati, te tokom igre,koje iteme napraviti protiv prethodno izabranih heroja. Na drugom mjestu je starcraft. |
Zanimljiva tema!
Dune Doom 2 Need for speed III. Panzer General GTA San Andreas |
PC:
Gothic 2 + NotR Deus Ex Witcher EE (dvojku jos nisam igrao) GTA: Vice City (SA isto mrak, al sam VC igrao gro vise) PS1: MGS Syphon Filter 2 FF8 Tenchu 2 PS2: MGS 3 Okami God of War 2 GC: Killer 7 RE 4 |
bio je to gta3 kad je izaso a bome i mafia
|
1. Half-Life 2
2. Gothic 2 3. Age of Empires 2: Age of Kings |
Dota i dota 2 , nakon toga Darksiders. :D
|
Football Manager 2012
|
Silent Hill 2 , Dino Crisis , Gran Turismo 1/2 :)
|
Citiraj:
I naravno StarCraft II. :care: |
PS2 - Final Fantasy XII nikad bolje od toga
|
Fallout 2
Baldurs gate 2 Baldurs gate 1 |
Blitzkrieg serijal.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:29. |