![]() |
sve je to super no di je nestala sirota dacia? :(
|
al cek, sto je zapravo bila sprdancija oko sandera?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
upravo narucio novu epizodu :D. Danas sam se bas zamislio malo pa niti jednoj seriji nisam bio ovoliko vjeran niti sam ju ovoliko iscekivao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Top gear zakon 1: Uvjek vjerni!
Ja sam proslu jesen govorio frendovima o tom.. i dođe lik iz razreda i veli da on ima 8 dvd-a top gear-a Tak da sam u 8 dana praznika pogledo 52 sata top geara (8 sezona) , od kad sam dobio flat redovito pratim |
|
1 privitaka
nakon epizode 3 reci cu samo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
- Top Gear S09E03 - America Special - Top Gear S09E07 - Polar Special - Top Gear S10E04 - Africa Special - Top Gear The Challenges i znam da ima labmo specijal al je u nekim starijim epizodama koje nisam pratio |
V8 blender :D:D:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
NHF |
Citiraj:
:lol2: hahahahhahahh :care::care: On topic... Pas masters kako onaj Reno Avantajm opako izgleda (dok nema splitera naravno) . meni fakat prehebeno, sa crnim 18" felgama, jos spusten :smoke: |
jen kveščn: kak je auto izgubio 50hp??? Samo sto nije bio servisiran?
|
Citiraj:
Najbolje mi je kada su u jednoj epizodi mjerili na valjcima koliko konja ima mustang gt500, deklarirano 500, a falilo mu je u startu 30-40 konja. Pa su mu pokraj oznake 500 napisali GT500 almost:lol2: :lol2: |
Nakon ove epizode reći ću samo jedno;
Auto-škola u Finskoj rulz! :goood: |
Citiraj:
Nisam, udario me je desnom magnetnom rukom. |
Citiraj:
sto je najgore, tako testiraju i potrosnju.. savrseni atmosferski uvjeti (sastav kisika u zraku) , bez otpora zraka ( na valjcima je) i pri njihovom idealnom omjeru brzina/stupanj prijenosa..tak da se ljudi vecinom razocaraju kad nemogu dobit deklariranu potrosnju..:zdero2:. proizvođaci u svojim labovima pod gradskom voznjom mjere potrosnju pri prosjecno 50 km/h , i sa 5-6 ubrzavanja od 0-50 km/h. Dok za potrosnju po autocesti mjere sa prosjecnom brzinom od 110km/h s time da je raspon brzina od 90-120km/h .... Mislim da su u top gear-u testirali (natjecali se ciji ce manje konja izgubit :D) stare talijanske superaute (one lancie i maseratije nesjecam se tocno ) pa im je od 230ks ostalo 110... |
Citiraj:
Definitivno zakon!:lol2: |
Citiraj:
|
Ma nije to u ovom slučaju. Kompresija se ne može izgubit prije 200t km-a ako je sve redovno servisirano. Na autu je otišla usisna grana i injektori od prljavštine, čađe, i gluposti, također zamjenjen filter zraka. Koliko ljudi baš njega ne zamjeni, auti više troši i ima manju snagu, ako se ostavi stari 2-3godine. To su zamjenili i sve 5. Auto je realno izgbio 4ks u 6 godina
|
ja sam jedino tu i tamo pogledao na discoveriju monster garage i american chopers za motore.
|
hmmm, a to ima kakve veze uz top gear?
uffff, cekam danasnju epizodu, po onoj najavi cjela sezona izgleda zanimljivo |
poslao sam narudžbu za s12e04 :D
|
Citiraj:
Bas je njubara taj "Đeremi".:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:06. |