![]() |
A kako samo pederski glasic ima.
Bas moram snimiti sledecu trku pa samo najzanimljivije dijelove isjeci i staviti na youtube da i ostatak foruma vidi i cuje nase komentatore (mislim da ce im poslije toga Prasicko biti melem za usi:D) |
Evo rezultata 2 treninga, baš me zanima šta če bit sutra na kvalifikacijama
http://www.formula1.com/results/season/2007/778/6418/ |
trening nije baš nekakav vjeran pokazatelj, ali ipak, BMW :stoopid::banned:
|
Čudi me da se ništa ne piše po forumu o onoj svinjariji (Nigel Stepney je prodavao tehničku dokumentaciju i dijelove McLaren-u, kad se otkrilo dobio je nogu a McLaren je brže-bolje otpustio jednog svog zaposlenika)
Brijem da je kontra slučaj da bi već po forumu letjele poveće količine sline:D Tražilo bi se u najmanju ruku skidanje bodova i slanje Jean Todta u Hag:p |
Navodno su dva "pajdaša" Ferrari-McLaren kombinacije sve to fino ponudili Hondi u zamjenu za visoke položaje u njihovoj momčadi. Honda rekla "ne bi, hvala".:) I eto sranja.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ono-tip ih je kupovao za svoj gušt:D |
e a sta je sa onom pricom o kajne_sabotažen u Ferrariju, nes da su im stavljali prasine u gorivo...jel ima istine u tome?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
A do afera se otkrila od covjeka koji radi u kopiraoni jer mu je bilo sumnjivo kada je frajer dosao kopirati 700 stranica a na svakoj znak konjica
Takoder se prica da je Ferrari namjerno usporio razvoj bolida dok ne otkriju gdje curi, a problem sa zracin tunelom im je jos pomogao u skrivanju. Dal tu ima istine vidjet cemo mozda vec sutra. Mclaren takoder tvrdi da nista od ferrarijeve dokumentacije nije koristio, a dokumentaciju su se nalazili kompletan konstruktorski nacrt i podaci o bolidu F2007, opis Ferrarijeve organizacije, podaci o inzenjerima, strategije za trke, rezultati testiranja, razvojni nacrti za buducnost i jos puno upotrebljivih podataka. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ipPQrPAKtCY |
Citiraj:
|
Sareni pole position za sutra , Mclaren neparni 1. i 3. a Ferrari parni 2. i 4., moglo bi bit gusto...:)
|
Citiraj:
|
ma zasto, zasto onaj mamutoid Massa nije vozio jos jedan brzi krug, vremena je bilo:bonker: , nes ti potrosio bi par L goriva...ali zasto???:stoopid:
|
Da fkt :stoopid:
Joooooj meni najviše žao kaj se kimmi zeznuo na zadnjem zavojuuu... Koje bi vrijeme tek onda imo... |
Citiraj:
|
Evo rezultata, vrlo dobro svi su pomiješani http://www.formula1.com/results/season/2007/778/6420/
a i obnovio sam financijsku situaciju :D Na teletexu od RTLa piše da je 4. massa iz Toyote :lol |
kimi je sve bolji, to je cinjenica. sad je puno uvjerljiviji od masse. jedva cekam start sutra. :)
|
Hahaaha. lol Hamilton opet ispred Alonsa.
Jadni Alonso. Nisam pratio duze vremena ova thread pa ne znam da li ste culai za ono sto je Alonso izjavio prije 2-3 sedmice. Alonso:"......tim me ne podrzava kako bi trebao. Svi su se okrenuli Hamiltonu, a o meni niko ne vodi brigu i stkroz su me zapostavili. Ako ovako nastave i u narednim sedmicama ozbiljno cu morati razmisliti o prelasku u drugi tim......." |
Svi 2. vozači u momčadima su bolji od 1., vrlo zanimljivo!
|
Ove "seljacine" se ufurale, sve kontaju da im ime daje neki boost na stazi pa seru, dok ostali polako (kako koji) ali sigurno pokazuju sve svoje kvalitete i potapaju svoje kolege.
|
Ovo bi mogla bit jako dobra utrka i dosta pokolja....
|
bah, koje sranje... moglo je bez problema biti 1 i 2 pozicija za obljetnicu 750te utrke Ferrarija :(
s druge strane, Kimi konačno pokazuje da zna vozit... |
Forza Scuderia Ferrari:respekt:
Massa :care: |
prasičko: "Sutilu je otkazao motor, jedna loša vijest za njega." :lol2:
|
Ferrari je dobrano vratio svoju "nadmoc" jer McLaren im ovdje bas nista nije mogao + sto imaju bolji startni software,,,,,, stvarno steta sa se Massi motor ugasio mogao je biti na jednom od prva 2 mjesta ovako tek 5 :( hehe treba Davida pohvaliti kako se borio s Massom u onako "slabasnom" bolidu :D
Lewis u boksu malo je falilo da poleti s crijevom kao i Alberts :D anyway dobar race bilo je svega Ferrari napokon ide naprijed (kako i treba biti) samo jos kad bi im vozio bilo tko drugi samo ne kimi fuj |
Dobro, a o kakvom je to "fantasticnom zvuku" :stoopid: blebetao prasicko na pocetku?
Ferrari:respekt: |
Citiraj:
|
ja sam se danas pokidao na komentare Prasićka ajme umro sam, inace Ferrari:care: , Massa:care: , al mogo je i Kubicu pric hebote 11 kola je imo, kimi standardno ladan, ide mi na qu*atz taj lik pomalo vec, al glavno da Ferrari opet ide, jos da Mclaren zakaze koji put nema kraja mojoj sreci:goood: , Alonso je privremeno odgodio zivcani slom, iako mislim da se naguto kacige kad je Kimi opet doso ipred:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:53. |