PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Assassins Creed (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=53531)

gamesplayer 03.05.2008. 18:59

Ok,ispricavam se,sada mozete vidjeti moj komp,a sto se tice igre, moj frend ima isti komp i radi mu,ja sam mu posudio igru,driveri od grafe u updateani 28.4.2008.,verzija je dobra,zbilja ne znam u cemu je problem,napravio sam i reinstaal igre,opet isto,molim pomagajte!!!Igra mi je zakon i zbilja bih ju htio odigrati!

gamesplayer 03.05.2008. 18:59

Uvijek zapne na najvise 96 %,ne znam zasto,sve sam napravio sto sam znao!

Croc 04.05.2008. 00:02

Došao sam negdje do sredine igre i odustao od igranja,brzo dosadi.

danc00 04.05.2008. 02:36

Citiraj:

Autor Croc (Post 1018867)
Došao sam negdje do sredine igre i odustao od igranja,brzo dosadi.

Kak znaš da si došel do sredine kad neznaš di je kraj :)? Meni je baš obrnuto, napočetku mi je bilo dosadno, a sad kad mi se svi skilovi vračaju sve mi je zanimljivije, jedino je malo glupo kaj se u svakom gradu radi sve isto...al definitivno jabolja igrica ove godine...(jedino sam se duže zadržal na kompu zbog assassinsa i Crysisa, a sad ću vičera probati:) da vidim kaj to je?!

Hamm 04.05.2008. 09:17

di se nalazi save game? nemrem ga naći god damn... (mislim na lokaciju na disku)

našao:

C:\Documents and Settings\***(user pcija) npr. Hamm\Application Data\Ubisoft\Assassin's Creed\Saved Games

lp

Gordon Freeman 04.05.2008. 09:54

ma nebi baš išao da je najbolja igrica ove godine ali je dosta zanimljiva.moglo je to puno bolje ali da neidemo u šira polja :) igra je jako zanimljiva ;)

Crash009 04.05.2008. 10:35

Citiraj:

Autor Gordon Freeman (Post 1018979)
igrica

To jedan geymer ne smije reći...

žile 04.05.2008. 10:44

Nije on gaymer,nego ja :banned:

jurbAs 04.05.2008. 10:47

Citiraj:

Autor žile (Post 1019005)
Nije on gaymer,nego ja :banned:

:lol2: dobar avatar :)

žile 04.05.2008. 10:48

thx care :care:

Gordon Freeman 04.05.2008. 12:14

ne ozbiljno vi trebate na neko psihičko anti podjebavanje lječenje....a kontam da ste izvan foruma ne jadni nego strašno :D
a kako jadan forum pa to nigdje nema....

Hamm 04.05.2008. 12:42

cek jel on to bananko..ako je idem plakati na kamenita vrata!

pitanje u vezi igre: kada dobijem onaj assassins infromer chalange..pa dokle to ide..zadnje sam trebao kilnuti pet templara..nije da je baš jednostavno!
i ima li kakvih novosti u vezi crossbowa?

1v@n 04.05.2008. 12:45

A tako smo se potrudili oko avatara :(

Ti informer challengi nisu nimalo jednostavni. U većini slučajeva me skuže i ajmo sve ispočetka. Ima li novosti u vezi bow-a iliti luk i strijela vulgaris. Netko je pitao već, ali nigdje odgovora

Hamm 04.05.2008. 12:49

i idu mi nazivce ti chalengi...ubijem s krova jednog drugog i treceg i onda me NETKO NEKADA iz PM vidi da skakućem po krovovima...so lame!
a za crossbow idem malo googlati..možda na služebenom sajtu ima nekaj o tome.."how to get a crossbow" :p

to bi mi fakat olakšalo stvar po pitanju killova iako sumnjam da je to dobro izvedeno..znate kako je potrebno podosta se približiti neprijatelju da bi ga mogli nožem pogoditi..e ne znam dali je ista shema i sa crossbowom..jer moras ući u taj neki "range" da ga lockaš :)

Milentije 04.05.2008. 13:12

Citiraj:

Autor žile (Post 1012964)
Nebi jer je to potpuno nevažno za gameplay.Mislim,tako moj cimer kaže za svaku igru,sviđa mi se što ima izmjenu dana i noći,sviđa mi se što ima promjene vremenskih uvjeta.WTF,ko da je to uopće bitno za išta.Imao ih je i warcraft3 iz 2002. godine. :smoke:

Jeste, warcraft iz 2002. godine je imao smjenu dana i noći.
Kada padne noć elfovi se mogu skriti na sred njive, sve rase po noci imaju smanjenu vidljivost, samo elfovi nocu vide isto kao i danju, noću se oelfvoima pune wellovi iz kojih punis hp i manu,.... Dakle ima veze da li je dan ili noc.

Isto tako bi se dalo fino implementirati u AC jer bi se nocu bilo lakse sakriti, po magli bi bilo zeznuto lutati jer možeš naletiti na svakoga,...

danc00 04.05.2008. 13:22

Citiraj:

Autor Milentije (Post 1019115)
Jeste, warcraft iz 2002. godine je imao smjenu dana i noći.
Kada padne noć elfovi se mogu skriti na sred njive, sve rase po noci imaju smanjenu vidljivost, samo elfovi nocu vide isto kao i danju, noću se oelfvoima pune wellovi iz kojih punis hp i manu,.... Dakle ima veze da li je dan ili noc.

Isto tako bi se dalo fino implementirati u AC jer bi se nocu bilo lakse sakriti, po magli bi bilo zeznuto lutati jer možeš naletiti na svakoga,...

Da al daj zamsli kretanje po noći u doba di nema lampi ni el. struje ne da se je lakše sakriti nek se bi sakril samom sebi:), al kišu su komotno mogli stavit...pa da imaš otežane uvjete skliski kolnici itd:)! Al je jeb...eno napravljeno ak ste skužili da se mijenja osvjetljenje kak oblak dolazi na sunce, makar je to nevažno al eto daje + realnosti! Niš idem, još jedan za ubit, pa da vidim kaj bude onda?!

:offtopic: a kaj vam je taj dečko kriv, pa natjerali ste ga na 2.bann :)?

Hamm 04.05.2008. 13:33

slazem se da bi izmjena dana i noci bila uber cool za igru ali mi ne smeta tolko kaj je nema.

kak bi se kretao? pa jesi assassin ili nisi? u ostalom imaš mjesečinu :)

a kišu brijem si nisu namjerno staviti jer bi evo vidim bila shema..pa sklisko je a lik se ponaša isto kao i prije..to bi mislim bilo malo zahebano za izvesti a i ubilo bi gameplay kada bi se recimo sa zvonika strmopizdio i slomio kičmu preko nekog štanda.

iako kiša bi bila cool kao efekt..ili recimo mogli smo kada smo kod toga staviti i koju pustinjsku oluju :)

žile 04.05.2008. 13:33

Citiraj:

Autor danc00 (Post 1019127)
:offtopic: a kaj vam je taj dečko kriv, pa natjerali ste ga na 2.bann :)?

Nitko ga nije natjero nego on sam.Zapravo ni neznam zašto ga je dobio,vjerojatno jer smo jadni za popizdit.Šta ja nesmijem imat freemana u avataru?

jurbAs 04.05.2008. 13:59

hehehe jadan decko gordan frimani stvarno ste okrutni znate onu svi smo mi mirko norac heheheh mislim da je to bilo u tom stilu... :)

btw crossbow bi dosta pomogel killove ali sa time mi igra ne bi bila takva fora kad te napadne horda strazara igra je odlicna :) jedva cekam drugi dio

TheProfiler 04.05.2008. 14:14

Glede samostrela, mislim da sam negdje jednom pročitao da je izbačen iz koncepta, umjesto njega su stvaili noževe za bacanje...al nisam 100% ziher, treba provjerit.

stuc 04.05.2008. 14:17

Ok, imam avatar, imam turbo nabrijanu 9600GT, ja sam sad ( FPS ) gamer :D

Idem sad zavrtit taj Assassins Creed.

danc00 04.05.2008. 14:23

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1019184)
Glede samostrela, mislim da sam negdje jednom pročitao da je izbačen iz koncepta, umjesto njega su stvaili noževe za bacanje...al nisam 100% ziher, treba provjerit.

Kak to misliš izbačen, pa napočetku imaš samostrel u prvoj misiji, kaj ne? Al onda te degradiraju u bogca pa izgubiš sve...bar se meni činilo da je na leđima nosil samostrel, ili sam bil:beer:

žile 04.05.2008. 14:28

Mislim da ti se činilo.Ali ako je točno to sa samostrelom,onda ga dobijaš tek kada replay neke misije radiš,što mi se baš i ne da...

maX 04.05.2008. 14:40

ne sjecam se ja nikakvog krosboua na pocetku...

P.S. bas ste okrutni prema jadnom fri-menu :D

danc00 04.05.2008. 14:52

Ima ima, ili na početku ili u turtorijalu al znam da sam ga videl na leđima!

gamesplayer 05.05.2008. 08:59

Kako preci ono na samom pocetku sa pitchpoketanjem,ja to napravim i ona zena ode i pratim ovog a on samo ide u krug i nista se ne događa??PLS,help!!!

ShebY 05.05.2008. 09:53

Samostrel se vidi u uvodnom filmicu ...

maX 05.05.2008. 09:56

Citiraj:

Autor gamesplayer (Post 1019872)
Kako preci ono na samom pocetku sa pitchpoketanjem,ja to napravim i ona zena ode i pratim ovog a on samo ide u krug i nista se ne događa??PLS,help!!!

pickpocket = dzeparenje

slijedis lika, pazis da te ne vidi kad se okrece i kad mu se dosta priblizis drzis SHIFT 2-3 sec i on mu ukrade iz dzepa ono kaj treba

Gjurovski 05.05.2008. 10:01

Citiraj:

Autor maX (Post 1019906)
pickpocket = dzeparenje

slijedis lika, pazis da te ne vidi kad se okrece i kad mu se dosta priblizis drzis SHIFT 2-3 sec i on mu ukrade iz dzepa ono kaj treba

Da, ali su mi dosta smotano to napravili... kao i podosta stvari u igri...
nekada prelagano nekada nebi da si isus :D isprve..

MinimalSB 05.05.2008. 13:22

igra je odlicna..samo to mogu rec..najace mi je skakanje po kucama,i kad treba bijezat od likova..ubio sam 5 likova jos ostalo 4,barem tak kaze na pocetku..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:21.