![]() |
pa ja mislim da bi mogel bez problema imati i na high+af :)
|
Citiraj:
ne,nema starih sejvova nazalost. moram priznati da nisam primjetio neka poboljsanja sa patchevima, osim da se dvogled vidi i da mozes spustiti oruzje:D:fiju: |
a porast framerate-a ??? piše 10-15%...
|
Citiraj:
nisam primjetio , igram na maximumu u 1280*1024 i dobro mi radi,osim kad grmi i sijeva ,tada zasteka,uopce mi nije jasno kako mu to tako moze ubiti performanse...ja sam se zaljubio u igru inace, prvo sam bio skeptican,ali sada sam odusevljen.prelazim ju drugi put, lagano ,uzivam:goood: |
O kakvom vi AA točno pričate? U toj se igri ne može forsirati AA nego igra rabi neki svoj vlastiti AA algoritam.
@triple_9 Spušta ti se jako framerate kad grmi i sijeva zbog naglih izračuna dinamičkog osvjetljenja. S obzirom na vegetaciju, drveće, razbijene zgrade i slično, to je jako zahtjevno. Btw. meni se zna zagušiti igra nakon nekog vremena igranja i framerate jako padne i sve je trzavo. Rješenje problema je da odete u opcije i kliknete na u Use settings. Tada se valjda počisti memorija od gluposti i performanse se vrate u normalu. |
Citiraj:
Hvala na objašnjenju. Evo još jednom sam prešao igru, opet drugi završetak ali wrong one:zdero2: moram naci secret door:kafa: |
secret door su ti u podrumu u nuklearki. Moraš se popeti po nekoj lojtri gore pa desno (za otvaranje moraš imati decoder ali to vec valjda znaš :) )
|
Citiraj:
nasao sam ga ,rijesio sve ,otkantao ih i nastavio dalje igrati,bas sam bio happy ,jedva cekam da saznam sta dalje:dobar: |
sad rade neki decki mod u kojem ce se igra moci nastaviti nakon završetka. Dakle moci ce se i napustiti nuklearka :)
|
Citiraj:
jedva cekam , imas li kakav dobar mod za preporuciti? |
Citiraj:
|
Igra ima glupi bug. Tamo kod freedom base, ubite sniper, i odite Skull-u. On vas fino pita da li ste satrali snipera, vi kazete da, i da vam 4000 rubalja. stisnite esc, i ponovo tipka f na skull-a. opet ista shema, 4000 rubalja.
znam da novac bas ne treba ali eto, slatki bug.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
OK,nadjem si nesto...igra ocito ima jedan PRAVI zavrsetak, upravo sam presao kako treba i bas se osjecam fino:lol2: ode naci neki mod pa ponovno u akciju:dobartek: |
jedno glupo pitanje ocu moc igrat sa swime na maximum uz rezu 1440*900 @60+ FPS vidi sig :D :)ak ne onda je kaj se tiče optimizacije igra goli ****c :lol2: jer igram i zahtjevnije igre na 70,90 fps bez beda
|
Citiraj:
meni je jedino glupo u pravom kraju, to kaj kad skocis kroz portal je finish, ocekival sam jos napucavanja po hodnicima facilitya gdi su C-consciousness |
Citiraj:
mislim da neces.:stoopid: ali... nemoj me drzati za rijec. :chears: |
a nis idem za graf probu demo skinut sa gamershell pa javim kolko fps je išlo ;) wish mi luck :D :)
grrr nema ga tamo jer ima neko link di mogu demo skinut ? :) |
Citiraj:
slazem se s tobom:chears: |
ja sam isto ocekival nekakvu akciju nakon skoka u zadnji portal
|
skinuo sam si faikes mod ,idem se sada malo zezati
|
I ja imam tu igru i šta da kažem osim da je igra super,ali nesto me zabrinjava.....Stavit cu sliku kako sam namjestio grafiku i rezu.....
http://img522.imageshack.us/img522/8...lkerjp1.th.jpg Reza je 1280X1024... E sad problem je u tome da mi je average FPS 41 (:(),zna pasti i na 25 ali na jednu sekundu sam pa se vrati.....Recite u čemu je problem,nisam uopce nista nafrljio do kraja,ipak mi FPS-ovi trebali biti 50+...?? Ili se varam?? Pomozite mi kako da rjesim taj problem.... Konfa u "Moj komp".....sve na defoltu...Osim grafe jer je Golden sample :D... Unaprijed zahvalan... |
teska je to igra za grafe.ocaj malo grafu pa vidi.
i meni se to desava da padne na 15 sa 6600GT.mozda ti je to do ucitavanja koje radi hard. |
Citiraj:
koliko me to zivcira ,kad hard proradi i onda trzne. Zna li netko da li bi se to izbjeglo sa jednim raptorom? |
Citiraj:
Uninstall. |
Citiraj:
Zna li netko?? :( |
Citiraj:
|
@mislav: moras malo skresat object detail, grass density i teksture. ;) Ipak je STALKER neoptimizirana igra, eto ja nikako ne mogu dobit framerate zakucan na 60FPS.
|
Da citiram kolegu, da znate zasto vam varira FPS:
Citiraj:
BTW meni nie niti jednom stekalo na mojoj konfi, s tim da sam igro na 1024x767 na medium, fps nisam mjeril... |
Citiraj:
Citiraj:
hvala,probam to napravit pa javim.... :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |