![]() |
Ja ću 4080 S 3080 se kreša dosta u zadnje vrime " super tajming "
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Od AMD-a nista nije upgrade jer je DLSS performance = FSR quality.... |
nije slab ako je na na 4k, tu je vec 50%
pricas o fsr kao da je smetje, a novi model po pokazanom je izgledao dobro. saznat cemo za koji tjedan dlss 4 izgleda ok, ali nije to to ako moras imat poseban app, pa svaku igru posebno prebacivat s jednog na drugi dlss. dok se to ne ukomponira da je automatski za svakog korisnika je bezveze. vecina ljudi pokrene igru, i automastki mu pokrene dlss ako treba. jel automatski stavi taj novi transformer ? msilim da ne. |
Citiraj:
Ne pricam uopce kao da je smece nego DLSS performance u 4K izgleda fenomenalno, ne pricam cak o DLSS 4, tu je razlika jos veca... |
1 privitaka
po tehpowerup grafovima je 50% jaci, a po computerbase.de cak 60%
barem oni imaju solidne testove |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
The real "User Error" is with nVidia:kafa:RTX 5000 serija je u relativno kratkom roku ispala jedna od najboljih generacija grafičkih kartica, a i cijene su sasvim pristupačne uz odličnu raspoloživost za takav skok u performansama. |
Citiraj:
https://i.ibb.co/WvptSKb0/RDT-202502...0162513462.png |
Citiraj:
|
Taman se paše.:):D RTX 5000 modeli bi u bilo kojem drugom slučaju bili okarakterizirani kao (FAIL + FLOP) nešto kaj se treba povući s tržišta, a sad kad se praktički na dnevnoj bazi pojavljuje sve više primjera, analize i testiranja - paljevine - nikome ništa, čekaju se popusti i akcije na nepostojeće zalihe. Mobilna izdanja su na sličnoj putanji i ove šture recenzije samo dodatno potvrđuju da nema konkretnog napredka.
|
Šta se mene tiče to je sve dokaz da živimo u vremenima velike inverzije. Borio sam se koliko sam mogao protiv toga, vidio sam da ne ide pa odlučio uvaliti se u fotelju i uživati u cirkusu :D Ovo što gledamo svaki dan je Atlas Shrugged u Monty Python modusu.
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Kakva je situacija, kad ti krepa GPU dodje financijski ti isto kao da ti je ostatak kompa krepo, skupa sa kućištem.
|
Kolega Tajl3r, probajte undervoltat/underclockat. Zna pomoć.
Stvarno nije vrijeme za kupovinu grafa, osim ako imate 5B dolara viška. Citiraj:
I to je samo Dell. Mining ludilo V2.0 |
I onda svi ocekuju da bu rx 9070xt duplo jeftinija.. Komentar na cijene rtx 5070 ti...
|
Citiraj:
@mkey taman jedan polovni autić za to sve kupit Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Upravo narucio 2 komada MSI GeForce RTX 5090 32G SUPRIM SOC
Samo se nadam da nece stornirati narudzbu. Slikam ako dodu :D |
O, kolega, pa vi ste pravi kupac. Ja uvijek kažem da svaki proizvod ima svoju mušteriju :D
|
The more you buy, the more you save :))
|
Citiraj:
Naravno da ima, pogotovo najjača gayming grafa. Morate shvatit da tamo vani ima ljudi kojima je 2000 eura ko vama 20 eura, i to ne da ih ima par nego ih ima na milijune :D tako da je po meni promašeno komentirat tko što kupuje. Mene više zanima zašto kolegi trebaju dvije, za SLI?:D |
Ja ne komentiram kupovinu, neka ljudi kupuju što žele. Par hiljada eura za nešto za što imaš potrebu nije ne znam kakva lova, a svakako nije vrijedno zavisti.
|
nVidijin prodajni predstavnik se ljuti na visoke cijene i nikakvu raspoloživost, a on samo hoće pomoći ljudima da se lijepo igraju na računalu.:)
|
Citiraj:
Jucer je ovdje u CH u jedan shop doslo sveukupno jedno 150 komada i sve su otisle ko da se prodaju vruce kifle. Tako da kupaca ima. Kod dobavljaca ih je bilo 15 komada tih Suprim, od toga se nadam da ce meni te 2 poslati, ali isto su odmah prodane, ostalih sto 5080, sto 5090 je bilo negdje oko 20 komada. |
Ne znam zašto je ikome ovdje bitno što će određenim osobama GeForce RTX 5090 grafička kartica. Što da im treba čisto za "bragging rights", što da radimo po tom pitanju? Treba samo pohvaliti marketinškog genija Huang Jensona jer je romantiku i nostalgiju nestašice grafičkih kartica u periodu između 2020. i 2022. godine uspio ponovno implementirati početkom 2025. godine laganim doziranjem količina i malo manje laganim dizanjem cijena. Također u tim zahvalama trebaju prenjačiti i trgovci IT opreme čije zarade na tim karticama dosežu i 50% usprkos pričama kako je teško imati IT trgovinu i kako je teško preživljavati u tom surovom svijetu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |