![]() |
instaliraj lidl aplikaciju, mislim da je i dalje aktualna pogodnost 3mj za 1kn, odnosno za 0.13e.
|
u premium paketu(1gb) imam 2 box-a sad već 8 mjeseci ,trzanja nema prebacivanje programa je trenutno ,kvaliteta slike je solidna ,komparirajuči a1 recivere koje sam prije imao po svemu telemahovi boxevi bolje rade,restart/reset nisam imao potrebe nijednom napraviti,dok je na reciverima trebalo bar jednom tjedno,jedina mana po meni je da imaju nelicencirane androide pa nije moguće baš sve na njih instalirati(naprimjer netflix),daljinski je solidan- ukratko zadovoljan.
|
Citiraj:
sta se dobije neki kod ili kako? otkad eon ima arene? |
Citiraj:
|
Citiraj:
nedavno je bila opcija na njihovoj stranici da si mogao uz box dobiti 50% popusta na samu cijenu boxa (što i dalje stoji) ali je bila opcija da si mogao uzati besplatno na 30 dana i to bez UO...a to su sada izgleda uklonili |
da, uz ugovor, ali s obzirom što sve nude i za koje smiješne novce (12.90e), ugovor nije neki problem.
arena je na eonu dodana nedavno, početkom travnja i do rujna je u cijeni paketa, nakon toga će je dodatno naplaćivati. u lidl aplikaciji ideš na više, ponuda partnera i direktno preko tog linka se uzme ugovor na 24mj s 3mj po 0.13e za full paket (samo tv). |
Bok, ima li netko da si je u zadnjih mjesec dana kreirao EON račun? Samostalan paket?
Prvo sam napravio račun na ženu, nakon zadnjeg koraka u registraciji bio sam redirectan na screen da je failalo, nit sam zaprimio nikakav mail niti nista, kada sam se natrag htio registrirati piše da email već postoji, javim se na podršku i aktiviraju mi ručno tv, radilo je 5 minuta i krepalo, na moj eon portal kada kliknem na gumb "Pretplati se" loading se vrti u beskonačnost, javio sam im se i rekli da su upit prosljedili kolegama i nakon toga mi se nitko ne javlja. Ok, napravim novi EON na sebe, ovaj put sve uredno prođe, međutim ne radi login na mojeon portal i ne mogu aktivirati tv, zovem, aktiviraju mi tv ručno, kažu da će eon portal proraditi kroz par dana, evo već prošao tjedan dana - ništa, također čekam da mi se jave tehničari. Da li ima tko slične probleme ? Već mislim da sam lud |
imaju stalno te probleme jer im sistem pun bugova, zato se i moglo koristit free godinama, teski mulci tamo rade
https://telemach.hr/account/signin probaj ovdje uci ako moj eon neradi |
Hvala, probao sam već ranije, ali ovdje piše da taj mail uopće ne postoji
|
Citiraj:
Sent from my SM-S926B using Tapatalk |
Koristim EON Start TV i vidim da u opcijama maksimalna kvaliteta ide do 4 megabita, što u praksi izgleda užasno. Obična antena izgleda kao 4k HDR prema tome. Jel problem u paketu ili? Koliko imate vi sa EON full tv?
:fala: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ti se bude dalo, baci pogled ovdje -> https://eon.tv/settings/video Ali bit će da je stvar u paketu, jer ovo na start izgleda stvarno loše. |
Meni u opcijama piše da je High ograničen na 4Mbita, ali ima još iznad njega Highest available bez ograničenja koji mi je odabran po defaultu.
|
Citiraj:
|
Za sve pakete je ista kvaliteta slike.
|
I ja mislim da je stream isti za sve neovisno o paketu.
|
Citiraj:
Ako imaš optiku, slobodno stavi na High @4Mb/s i ništa ne gubiš na kvaliteti. |
Da li nekome zvuk kasni za slikom? Internet mi je još mjesec dana vezan za t-com, ali sam probno uzeo EonTV jer ima, za razliku od maxTV na tcomu, aplikaciju za Hisensov Vidaa OS. Obično pomogne par prebacivanja programa, pa povratak na početni, ali pomalo je iritantno to raditi
|
Citiraj:
|
Ja gledam na android tv boxu, također određeni kanali znaju kasniti slika za zvukom, također najcesce History
|
A kakav router sad daju korisnicima na ADSL-u?
|
Kako pokrenuti na Firesticku 4k max?
Edit: Našao APK za Android TV i sada radi. V9nešto. Uzeo onaj najjeftiniji paket samo radi F1. Ne da mi se stalno zaje.avat sa linkovima. |
Što se tiče aplikacije za npr. FireTV Stick ili Xiaomi box, da li je to androidTV aplikacija ili za mob?
Imam iskorišten već TV app, EON box mi je na viksi, i sada sam mislio na još jednoj telki ga upogoniti ali kao mobilni uređaj, a ne znam koji od ovih boxeva vidi Eon app kao za mobitel ili tablet (ako me kužite o čem pričam :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda je ovo preočito, ali da li je točan odgovor ... mobitel? :D
|
Citiraj:
Znači treba mi TV box na koji mogu instalirati mobile app kako ne bih plaćao dodatno još jedan prijamnik pošto su mi mobile app iskorištene 3/5 :kafa: |
Da li je stari Android TV sustav koristio mobile verzije aplikacija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:44. |