![]() |
Ionako mora imati 2 godine umjesto 1 kako oni tvrde tak da ta jedna od dvije dodatne je prodavanje magle.
|
Ne mora imati 2 godine i ništa tu nije prodavanje magle.
PS ima 1 god. jamstva tako da je ova ponuda sa produžetkom sasvim solidna. |
Svaki elektronički uređaj u EU mora imati jamstvo dvije godine. Kako - preko koga - tebe se kao privatnog potrošača to ne tiče. Isti đavo i sa apple uređajima
|
Nakon šest mjeseci i dalje možete smatrati da je prodavatelj odgovoran za sve neispravnosti koje se pojave do kraja dvogodišnjeg jamstvenog roka. Međutim, prodavatelj može od vas tražiti da dokažete da je neispravnost postojala pri isporuci robe. To je često teško postići te biste se vjerojatno trebali obratiti tehničkom vještaku.
|
Citiraj:
|
Hvala, onda ništa :)
|
Citiraj:
Istu situaciju sam imao i kontaktirao chat i izašli u susret i dobio sam uredno produljeno jamstvo, samo sam pri kupovini u komentar napisao broj narudzbe na koju se jamstvo odnosi |
Fyi, imate na ekupi 10% popusta na neke ps5 pakete ako se plaća dinersom.
|
Nemam volje više čekati...
Može mi netko potvrditi (ako je uzeo); PAKET 1 sadrži: Citiraj:
Hvala! |
Citiraj:
Imaš onih 14 dana ako kupuješ preko web-a. :chears: |
Provjerio s njima, je.
Još da dobijem kakav ekupi popust, to bi bilo to. |
pa ajde ajmo reci solidan paket, ak racunas koliko pusis jedno 600kn sa sadasnjim cijenama te tri igre po oglasnicima. mene je slican paket izasao 300kn manje. na kraju sam ispao 200kn u minusu.
|
Imaš u Sancti na policama PS5, ako ne želiš igre.
Bio sam prije koji dan u Arena parku i imali su hrpu konzola na policama. |
jesi siguran da nisu samo kutije :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A mislim da je i sam Sony rekao da prodavači ne smiju imati PS5 u prodaji u pravim dućanima, samo na webshopu. |
Citiraj:
|
Dobio bon od 500kn, s +2 godine garancije 4600 s 3 igre.
Dobar deal. :) Sad čekamo 22.10. :D Ajde da vas zagnjavim odmah. Imam account koji ima jedno 40 igara još s PS4. Normalno rade igre na PS5? Plus, znam da su se nekako mogle uzeti neke free igre ako kupiš PS5? Jel to još slučaj? |
Citiraj:
Da, sve igre s PS4 normalno rade na PS5, samo se logiraj s tim accountom. Da, imaš kolekciju od 20 i nešto AAA igara za besplatno preuzeti kada se logiraš u PS. |
Citiraj:
Hvala. |
a tek kad GT7 stigne, od onda priznajem tek postojanje ps5 :D
|
Citiraj:
Ekipa koja je uzela na Ekupi, stvarno su poslali na datum kada su rekli? Meni piše dostava 22.10., mogu očekivati u tom periodu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://i.ibb.co/PzLZhz3/viber-image...-01-50-893.jpg Ja sam iskoristio ovaj od 500kn. Za druge ne znam je li rade ili ne. |
Citiraj:
Van side questova miles morales je kratak da kraci valjda ne moze biti. Sto se tice dostave nitko se nije bas zalio na ekupi previse. |
Citiraj:
edit : naručio 28.5. ( petak ) - ipak malo više od 3 mj :D spremno za preuzimanje bilo 31.05. ( ponedjeljak ) vjerojatno sam bio jedan od rijetkih kome je tako brzo došlo |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa mog ELS-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Thx za info. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |