![]() |
Ima za jutub koliko znam i to su isposlovali s guglom tamo prosle godine, ali fali mu dosta toga da bude cast device - muzike nema (deezer, poweramp, spotify), google photos, netflix/hbo/hrti... Fali i castanje s pc-a (desktop, fileovi, browser).
Mirror screen nije pravo rjesenje, nazalost. |
Moj firestick stoji na stolu zapakiran već dva tjedna otkad mi ga je frend dostavio iz Njemačke 🤦🏼
Razlog jer sam u međuvremenu uzeo smart tv na kojem YouTube i Netflix po meni rade odlično, isto kao i wifi tak da uopće ne znam dal mi treba firestick 🤔 Jel ima netko smart/android tv, a svejedno koristi firestick? Napominjem da iptv ne gledam, tj. i kad ga platim, gledam ga minimalno, tak da mi to nije bitna stvar Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Prvo za Netflix i HBOgo, sad je tu i Kodi. Sa Android Tv-om vjerojatno nebi, ali ovo mi je sad odlično. Osim hrpe daljinaca... HDMI cec i nije baš savršena stvar :D Ono što mogu je nekoristit daljinac od Firesticka, pa mi ostanu samo dva, od A1 recivera i teve-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
a dodatan + je instalacija KODI, HBO, instalacija Smartyoutube aplikacije pa nemam reklama na YT, integracija sa ostatkom smart home-a |
I kod mene je tako, Samsung smart TV ali stick koristim za Kodi i IPTV...I to radi fenomenalno
Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
Jel nekom uspjelo upogoniti Firestick 4k i Ugreen usb2rj45 adapter napajano preko usba TV-a?
Na starom Samsungu mi firestick već duže vrijeme radi napjan iz usba. Ako tom Ugreen adapteru ne treba struja moglo bi možda raditi. Wi-Fi mi nije nešto naročito brz pa sam mislio to riješiti tim adapterom (jedan je negdje u nekoj ladici ) Edit: Ima li još uvijek potrebe za rootanjem da bi se mogao instalirati neki launcher bez bojazni da ga fireos pregazi? |
Napokon sam, poslije svih peripetija, dobio firestick 4k i sad se pomalo igram sa podešavanjima. Međutim ovaj post pišem, da bih se zahvalio svima koji su mi pomogli svojim savjetima da dobijem stik, nakon grešaka koje sam napravio u svojoj brzopletosti. Još jednom svima velika hvala.
|
Jel ima koja lista ili nešto, a da sadrži i HBO, ili bas treba plaćati HBO Max?
Treba mi isključivo radi GoT (žena još nije pogledala), i par ostalih serija, i HBO pretplata mi je debelo too much. Već plaćam Netflix, ali jbg, oni i HBO se ne gledaju prijateljski :) Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Ili videoteka ili napraviti 30 days free trial account pa odraditi pakleni maraton :) Ne znam na kakve liste mislis. IPTV liste imaju cesto HBO kanale, ali to nije to sto trebas.
Mozes i podijeliti acc od nekoga na mjesec-dva (puna cijena je 6€). Istovremeno mozes gledati na 2 uredjaja. Jedini bed u cijeloj prici je sto svi koriste isti profil pa se i watch history sinkronizira. Ako gledate istu seriju poremeti vam se progress, ali ako gledate razlicite stvari onda nemate problema. Ako ces biti dobar mogu ti i ja podijeliti acc |
Hbo go trial je 7 dana, nije više 30
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk |
Izašla je nova verzija HBO GO koja napokon radi na Fire Sticku.
HBO GO (Europe) - Android TV 5.12.229 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam davno staru obrisao pošto nije radila.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Novu sam instalirao preko stare. |
Citiraj:
Kako si blokirao? Root, DNS, nešto treće? |
Naletio negdje na youtube video, jedna ili dvije linije u adb i to je to. Stick se više ne može ažurirati, kao da nema internet se ponaša. Ali ažuriranje aplikacija radi normalno! :)
Nakon toga instalirao s xda foruma neki wolf launcher i sve je super. Sučelje je sada super jednostavno, nema više kidanja s nadogradnjama, samo mi je hbo go koji radi falio. |
pa podjeli sa nama ..
da ga ubijemo u pojam |
Puno me pitaš, napravio sam to prije nekoliko mjeseci. Mislim da je ovaj video bio.
https://youtu.be/D0wFs3aGlPM A što se launchera tiče https://forum.xda-developers.com/t/a...vices.4176349/ |
Citiraj:
|
launcher jedini radi
i pukneš onda koji želiš, po želji launcher, ne mora biti wolf tj orginal je ATV launcher ja koristim appstarter |
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi li nova verzija hbo go i na “običnom” fire stiku? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Morao bih ažurirati FAQ i dodati te nove modele jer se obični fire stick više ne prodaje, al jbg, ne mogu više editirati post. |
Ima li još netko Wolf launcher na Fire sticku?
Super me služi, jedini problem koji imam je što ne mogu izaći iz Netflix aplikacije putem menija u Netflix aplikaciji. Ima li rješenje za to? Znam da mogu stisnuti home tipku na Fire TV daljinskom, ali pošto ga ne koristim (koristim samo daljinski od TV-a), onda nemam pristup toj tipki. Drugo rješenje bi mi bilo, ako se može na LG daljinskom putem HDMI CEC nekako omogućiti home tipka? |
Back back back? To ne radi?
Btw nikad nisam pokrenuo netflix opcenito nigdje, pa pogadjam :) Youtube tako radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:11. |