![]() |
a malo je boring pogotovo ak si solo, nas pere 3-4 na diskordu pa je zabavnije normalno
ja obilazim evente i po mapi sve što se ima za radit, malo je repetitive @firecracker, možda će se sezona noviosti bit i za postojeće likove, ja se tome nadam, neda mi se također iznova |
Čekaj? A nema riftova i greater riftova?
Na 50, što raditi? |
ja sam 58, igram nightmare dungeone, znači padaju ti nekakvi sigili po dungeonima i s njima svaki dungeon apgrejdaš na nightmare težinu
znači npr. dungeon se zove Sakura, tebi negdje dropa Sakura Nightmare sigil, i onda taj dungeon apgrejdaš i riješiš na NM težini e sad ima još stvari za high level likove ali ja to još nisam popratio, ima hrpa evenata, osvajanja strongholda |
Ok, moram pohvatati sve kad dođem na 50.
Za sada, onako, ne vidim se dugoročno u ovoj igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Leveling jednostavno pre dugo traje. Do sad tek nešto više od 6000 lvl 100 likova a koliko je prodano 5-6 milja. Većina igrača je do 70-75 a tu počinje još veći repetitivni grind. Ovo je igra gdje bi leveling trebao bit neka usputna zajebancija a ne kako se sad čini core igre. Kad pogledam koliko će meni trebat do max lvla neću ni sezonu dočekat. |
Citiraj:
Da, vidjet ću kad dođem na 50. Od ovih važnih stvari, realno samo Act 1 - 3 su najvažniji? |
Ekipa evo battle tag pa me dodajte ako ste voljni igrati u grupi:
drumcorp1986#2430 |
moram priznat da me malo popustila igra kako se priblizavam lv50, i sve ide sporije
mozda kad promjenim klasu se i to promjeni :D super je za zaigrat sat dva nakon posla, ali mislim da necu grindat kao u mladim danima |
I opet umjesto da buffaju sve dungeone oni nerfaju ovih par koji su bili "problematični"
Neće ova igra dugo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da će igra potrajat, casualima je zabavna, a hc ekipa ima šta grindat, plus brzo će sezone krenut...
|
Citiraj:
A leveling grind je casualcima pre velik zalogaj. Već svi cvile kako je odvratno grindat renown i apeliraju da to bude stalno jednom kad se riješi. Vidjet ćemo sad sa sezonom, navodno dolazi i Tier 5 a ako uvedu još neke stvari bit će bolje, pogotovo levelanje. Pozitivno je da slušaju community, tako da sam pun nade :) |
Evo, ja hitao 50, otključao III. težinu i nemam volje više igrati, iskreno. :(
Stvarno sam očekivao više sadržaja od dungeona i grindanja XP-a. Sezona će ponuditi nešto više? Tree of Wispers mi je ok, odradim 2 dungeona i napunim 10, ali ono, to mi je zanimljivo 30 min. |
A kaj je Diablo 2 imao od sadržaja?
Farmanje Mephista i Baala 700000 puta Poslano sa mog SM-A536B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Danas takva igra ne može proći, osim iz nekih nostalgičnih temelja. Jednostavno me igra ne drži više od 30min u igri. Čak mi je D3 bil bolji i pushanje riftova i Griftova. |
Ja dosao do 50 i probao t2 dungeon da otvorim t3 i zadnji boss me unistio hrpu puta pa odustao.
Sada cu cistiti mapu, i sve zaostale questove. Kad dode nova sezona idem na drugu klasu i pomalo opet gore. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
A hoće li biti pushanja riftova i toga?
Koji je endgame cilj ustvari? Doći na level 100? |
dingaš sto i onda pushas nightmare dungeone, stalno padaju keyevi, pa farmaš to
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prijatelj je dingao 100 lvl i kaze da mu je pvp zona prezabavna samo visi u njoj. |
jedini problem s nightmare sigilima je taj da imam filing da se stalno 3 ista vrte, a mapa puna dungeona raznoraznih
|
Već vidim, nije to za mene. :)
Ajde, dam još malo vremena, možda i sjedne, ali za sada koliko vidim, neće ići. |
Citiraj:
E da i affixi su fora znaju promjeniti dosta dungeon, premda su neki ekstra teski i izbjegavam ih odmah scrapam te keyeve. |
ma kad vidim affix one prišteve - odmah scrapam, ili onaj neki kurec koji te prati, beži s tim
|
Preporuka je raditi NM da su mobovi +3 lvla veci od tebe, jer na +3 dobivas 25% vise XPa
I naravno ko i sa GR-ovima cilj je ocistiti dungeon sta brzi, sve ispod 5min je ok. Najgori affixi su po meni je onaj di ti distant enemies smanjuju resource, i backstabbers di mobovi rade 150% vise dmga. Tip: najdraze sigile spremite u stash i kad ih se nakupi mozes ih tuci back to back bez putovanja okolo po mapi |
Evo ja san udrija lvl 60, usa u World Tier 4 i sad idem farmat dalje.
Fora mi je, ne mogu rec da nije, i jest da je repetitivno, ali jebiga, to je Diablo. :) |
Citiraj:
|
Ček, šta nije WT4 od levela 70+?
Trenutno sam na 60 sa barbom, a neda mi se patit još 10 levela na WT3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |