![]() |
Ćao Nijemci, predrago mi je da su ispali. Bravo moji Šveđani!!!
Opet su im dali čak 6 min da zabiju gol. ĐABA! |
a jbte švabe...
Auf Wiedersehen Deutschland !!! |
Nije ovo ni sjena Njemacke od prije 4 godine... Ali neka, svaki tim mora proci ovo jednom u generaciji. Bravo Koreja, bravo Svedska
|
Još su i zadnji u grupi :D
Fascinantno je kako su Koreja, Peru, Saudijska Arabija i Maroko odigrali svoje daleko najbolje partije nakon što su ispali. Sent from Usreo Mobara |
Ovo je sabotaža samo takva.
Namjerno su spušili da skinu trenera, znači ovo nisu sitine, ovo nije moglo bit slučajno. |
bogme fino, ali nisu nista ni pokazali, svedjani su s njima pokradeni bili i tako mi je drago da je svedska prosla dalje.
|
švabi prvi posustali od velikih.
ostali u osmini finala ispadaju jedan po jedan koliko su loši. kad bi svi igrali cijelo sp kako su igrali do sada ja bi nas i belgiju (koja mi je prije nego je sp počelo bila favorit) stavio u finale. svi se provlače ko talijani u najboljim danima. |
ode njemačka. bit ce rata.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
|
Citiraj:
Ja sam imao osjećaj da žele da bi dali 5 komada ko od šale, totalno neshvatljive poteze su odigravali, pogledaj šuteve oko i iz 16 metara, sve nebu pod oblake, a opet bilo je i nekih koje je golman obranio na nemoguć način, moguće da su par ovih starijih igrača sabotirali i to ti je dosta za sjebat utakmicu. Bgmi ne pamtim jednu nogometnu utakmicu na vrhunskoj razini da se dogodilo toliko iznenađenje, kvaliteta igrača je jednostavno neusporediva za ovako nešto. Možda je toliki pritisak od neuspjeha da su im se noge "odrezale". Kako god apsolutno nevjerojatno. |
korejancima i penal uskratili kolko vidim sad
|
Bez Messija i Ronalda bi još nekako no bez Mullera... duša me boli. Probao sam naručiti Concept One da se utješim ali nemaju na lageru.
|
|
|
Ovako loše švabe nisam vidio od sutjeske.
Poslano sa mog Mi A1 koristeći Tapatalk |
Hahahaha :D
Nego, srbi kako su krenuli, napunit će ih brazilci do čepa :D |
|
Ima ko link za srpski strim?
|
Ste vidli Neymara kak se valja i odguruje rukom dok ga je Ljajic faulirao _-))))
|
Lip gol bogami
|
Dobar ovaj Paulinho. A ljudi se smijali Barci jer su ga kupili za 40 milja
|
Znači, Brazil neka dobije, a neko od đikana neka polomi Neimara u 89.minuti da ga nema više i to je to :)
Strašno koliko ta gnjida može plakat, glumit i valjat se. Strašno. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Nije ni cudo s obzirom na frendove 😉 Ocekivan rasplet F skupine. Džemaili i Drmić, pravi Svajcarci :D Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
A Švajcarska je na kraju prošla. Uspjeh je to. A Brazil... ko se njih treba bojat? Luk i voda. Sent from Usreo Mobara |
Tu u Brazilu slave ispadanje njemacke ko da su svjetsko osvojili, bas su jadni. Mislim da seleção igra pod prevelikim pritiskom, svi najavljuju 6. Naslov prvaka, svugdje se samo to vrti, od tva do autobusa sve vristi “na putu do 6. Naslova”, a igra im je za k*rac. Totalna suprotnost od kvalifikacija, izgleda mi ko da su svi pali u formi (gabriel jesus prvi).ajmo vidit kako ce protiv Meksika proci...dok prolaze meni super jer na dan kad Brazil igra se ne radi 😬.
Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
https://s15.postimg.cc/3jotlgcmj/rec...2145050167.png
Jbs tekmu. Momak je izjednacio rezultat van terena :) |
Ima i potencijslnu sansu da zabije, tj. Povede :D
|
Misija Danska... Kakva su vasa misljenja? Ja smatram ako odigamo kako znamo laganini idemo u 1/4 finala, nadam se samo da nece biti nekih glupoh gresaka
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |