PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Playerunknown's Battlegrounds (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=284998)

junkieee 04.01.2018. 13:23

Ja sam prije 2 dana instalirao igru, i imao po 2-3 kila u par partija, u jednoj me majstor sa tavom ubio, u drugoj sam se sam ubio. Šećer na kraju je bila partija koju sam jučer igrao sa 3 frenda, i mi na kraju u prvoj grupnoj partiji bili prvi (ja ubio 4)

Po onome što sam gledao na netu i što sam vidim igra je poprilično ispolirana, radi čisto ok. Ako izbace još koju mapu i malo srede optimizaciju i bugove bit će GOTY za mene.

Jedina stvar koja me za sada malo muci to sto je dosta tesko nekog ubit, a mene poprilicno lako ubiju

Mommistake 04.01.2018. 13:32

Za sada malo m? :D

Tvrdi 04.01.2018. 14:08

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3146264)
Za sada malo m? :D

Mislim da ti to mladi ljudi ne pišu više rečenice do kraja. To je kao neka fora sada. Al sam mislio da je ograničeno na viber, instagram i sl.

Mommistake 04.01.2018. 22:14

1.805 rating, 0,5%. To mi je bio cilj, pa da vidimo dokle ide.

EDIT: 1.820

Gabre 04.01.2018. 22:25

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 3146223)
W sa srednjim prstom, shift s malim prstom.. idealno, za mene jel.. kako ti igraš? znam neke ljude koji igraju totalno "naopako" i igraju ok.. šta ti je saginanje i ostale kontrole? meni je sve oko wasd.. znači shift trčanje, alt za free kameru, space skakanje, Q i E su lean, F je za pretraživanje, X mi je saginjanje, C mi je prone, Y je da makne oruže itd itd (Y najviše izbjegavam u svim igrama, njega mi je najteže pritisnuti recimo jer sam orijentiran više na gornje tipke iznad wasd)

Najjači su mi koji igraju na strelice hah.. Nije to loše, nego okolne tipke jednostavno nisu dovoljno blizu (a i to ovisi od tipkovnice)

ne mogu se uopce vidjeti da igram sa drugacijim rasporedom od ovog kako si naveo. Mali prst na shift, sto me zeza na poslu jer imam krivi polozaj ruke na tipkovnici.. i mali prst stalno odmara na shiftu

junkieee 04.01.2018. 23:19

Citiraj:

Autor Tvrdi (Post 3146283)
Mislim da ti to mladi ljudi ne pišu više rečenice do kraja. To je kao neka fora sada. Al sam mislio da je ograničeno na viber, instagram i sl.

da bar, nit sam mlad niti znam sta je instagram :D

mobitel me zeza pa nisam stigao do kraja napisati

Mommistake 04.01.2018. 23:40

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3146501)
ne mogu se uopce vidjeti da igram sa drugacijim rasporedom od ovog kako si naveo. Mali prst na shift, sto me zeza na poslu jer imam krivi polozaj ruke na tipkovnici.. i mali prst stalno odmara na shiftu

Isto tako.

EDIT: Gledam top 10 trenutno u EU. Imaju oko 40-50% winowa. Tipa, 100 mečeva, 40 winova. Pa kako je to moguće? Cheat? Ja sam samo 4 puta imao chicken dinner u solo q.

Tvrdi 05.01.2018. 00:23

Citiraj:

Autor junkieee (Post 3146514)
da bar, nit sam mlad niti znam sta je instagram :D

mobitel me zeza pa nisam stigao do kraja napisati

Sad si mi razbio utopiju.

On topic.

Sad eto skoro svaki put završim u bar 15 zadnjih....fora je taj PUBG al neznam kolko će me držati...

Tvrdi 08.01.2018. 10:35

S bugovog foruma:

Citiraj:

Kinezi su totalno skužili/razbili igru, imaju sve, insta heal, prolaženje kroz zidove, teren, čudesa od hackova.

Zadnja dva dana stanje je u teškom kur**
Upravo dobio partiju u squadu s random kinezom čiterom, komedija. Smijali smo se zajedno stanju igre.

Lik je stavio na kalaš 4x i prigušivač, a M16 u burstu i koristi ga na daljinu sa holo. Nije ni čudo da mu treba hack
Moram priznat da nisam naletio na cheatere a pogotovo ne na kineze na eu serverima...
BTW, igra je puno zabavnija kad se igra u dvoje ili većem teamu, pogotovo u prvom licu.

EDIT: evo sad s oficijelnog foruma saznajem da se namnožilo cheatera u zadnje vrijeme. Koji fail za devse.
Srećom za sada se u 95% slučajeva pojavljuju u partijama u trećem licu. Ja sam ionako sad prešao na igranje u prvom licu pa valjda bude ok.

zgmmax 08.01.2018. 13:30

Nisam igrao 2 dana i otvorim reddit danas i svaki drugi post o cheaterima :D

Do sada su se DEV dosta dobro pokazali u baniranju istih tak da ocekujem da ce i ovo rijesiti jer je ocito izasao neki novi cheat.

Mommistake 08.01.2018. 22:23

Ja lagano gazim prema 2k ratingu, 0.3% ljudi sam, 1.950 rating, 0,1% kill rating. Ali nikako chicken dinner.

Imam 4 od prije nego je izašla igra službeno, kasnije ni jedan. Rijetko kada u top 10 zadnje vrijeme, nemam pojma što je.

Green_FanBoy 09.01.2018. 06:26

Kolko cheaterskog smeća ima, užas. Jučer 4 gejma s frendom, 4 puta nas kod zadnjih 15 cheater odere. Lagano gubi smisao. Lik sa dobrih 600 metara sa red dotom kroz krošnju s kalašnjikovom i automatikom puca...

Pa kaj su ta sranja postala toliko pristupačna?

Gejm prije oderem ja frajera sa speed hackom, ubi mi frenda, i loota ja uletim i lik se teleporta u drugu sobu, ali je teži noob i dobio je porciju. Kad sam ga izvrijeđao da je kinesko cheatersko smeće poćeo je nešto cviliti i točno čuješ da se radi o freaking djetetu... preodvratno..

Snowrider 09.01.2018. 07:19

Ja sam jučer također (drugi put odkad igram) naletio na cheatera...odmah reportao. Nadam se da ce devs to rijesit sto prije s tim cheatevima. Ista shema kao sto si gore naveo, akm i red dot 800+m jedan metak dok sam se kretao....

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Mommistake 09.01.2018. 08:47

Ja sam čorav očito :D

Imam Preko 170h, još nisam primjetio jednog :D

Green_FanBoy 09.01.2018. 08:49

PUNO češće su u "timskim" modovima, duo, squad i td. U solo i ja jako rijetko sretnem.

Najgore je u SQUADu, tamo doslovce svaki game naletimo.

Mommistake 09.01.2018. 08:53

A gledaj, moguće je da je u svakom meču jedan, ali ja ne vidim.

Ono što znam, je da sigurno igram bolje nego na početku (170h sam natukao, valjda sam nešto skilla dobio), ali u zadnje vrijeme od 10 mečeva u 1 ako sam u top 5 je premija. Prije sam svaki meč bio u top 10.

A imati večeru je nemoguća misija za mene zadnje vrijeme u solo q.

Snowrider 09.01.2018. 09:04

Jesu oni uklonili kišu i maglu ? Odkad je releseana igra ja niti jednu mapu nisam igrao po kiši ili magli....

Sent from my iPhone 7+ using Tapatalk

Mommistake 09.01.2018. 09:32

Kod mene ista situacija. Uvijek sunčano, u obje mape.

brodjo 09.01.2018. 11:40

Maknuli su kišu i maglu kad je izašao v1.0. Pisalo je u patch notes

junkieee 09.01.2018. 11:50

ima tko da je instalirao nove 390.65 Nvidia drivere i da li ima kakvog pomaka u performasnama?

Također ima možda neki dobar tutorial za grafičke postavke, da izvučem maksimum FPSa, ali ono isproban iz prve ruke. Gledam po netu i svi drukčije setapiraju igru..

mamutarka 09.01.2018. 12:15

igra netko s grafom tipa 660ti?

Tvrdi 09.01.2018. 12:57

Citiraj:

Autor junkieee (Post 3148210)
ima tko da je instalirao nove 390.65 Nvidia drivere i da li ima kakvog pomaka u performasnama?

Također ima možda neki dobar tutorial za grafičke postavke, da izvučem maksimum FPSa, ali ono isproban iz prve ruke. Gledam po netu i svi drukčije setapiraju igru..

Motion blur off obavezno. Shadows i foliage na very low. Ova dva zadnja će ti pomoći da bolje vidiš protivnika a shadowsi bi trebali onda i dići FPS. Ovo ostalo experimentiraj iako ja imam sve na ultra a dok je bilo na very high nisam imao neku značajnu razliku u FPSima (GTX1060 3GB).

Mommistake 09.01.2018. 13:07

Citiraj:

Autor brodjo (Post 3148205)
Maknuli su kišu i maglu kad je izašao v1.0. Pisalo je u patch notes

Bezveze.

brodjo 09.01.2018. 13:18

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3148235)
Bezveze.

Slažem se, i meni je zanimljivije puno igrat ponekad na kiši i magli. Što više igram Miramar to mi više mapa ide na k. Spawn vozila je katastrofa, trčim 10 minuta i nema ničeg, onda pored neke šupe 2 terenca i motor :hitthewal:

Tvrdi 09.01.2018. 13:30

Citiraj:

Autor brodjo (Post 3148238)
Slažem se, i meni je zanimljivije puno igrat ponekad na kiši i magli. Što više igram Miramar to mi više mapa ide na k. Spawn vozila je katastrofa, trčim 10 minuta i nema ničeg, onda pored neke šupe 2 terenca i motor :hitthewal:

Kad si na motoru ili autu onda se čuješ na kilometre. Baš sam jučer jednim metkom u oko roknuo lika koji se taman sparkao s onim bagijem.

Mommistake 09.01.2018. 14:08

Ja izbjegavam bilo kakva vozila.

Green_FanBoy 09.01.2018. 14:13

Pa se parkaš tak da imaš cover.. Ne parkaš valjda na sredini pustopoljine neke haha

Meni je vozilo must have jer večinom lootam(o) Severny/Lipovka, ili Los Leones/San Martin pa onda idemo na križanja vrebati.

Mommistake 09.01.2018. 14:15

Ja trčim uvijek, rijetko kada vozilo, osim ako sam poprilično van zone.

Tvrdi 09.01.2018. 14:40

Citiraj:

Autor Green_FanBoy (Post 3148267)
Pa se parkaš tak da imaš cover.. Ne parkaš valjda na sredini pustopoljine neke haha

Pa kad krene plavi krug tamo negdje kad nas ostane 20ak onda ekipa juri s vozilima i iza prvog brda. Nema vremena za neke covere. Ali ja ih čujem pa ako sam blizu onda ih roknem uz malo sreće.

Citiraj:

Autor Green_FanBoy (Post 3148267)
Meni je vozilo must have jer večinom lootam(o) Severny/Lipovka, ili Los Leones/San Martin pa onda idemo na križanja vrebati.

Najduže bih preživio kad bi išao na manje popularna mjesta. Pa polako do centra. Putem roknem nekog ako mi je baš prijetnja. U biti tako i Mommi igra ak sam dobro shvatio. I to je recept za uspjeh.

Tvrdi 09.01.2018. 15:06

Navodno hrpa ekipe zatražila refund od steama zbog cheatera. Nekima je i udovoljeno iako su davno prešli 2h igranja. Ako ovo bude masovno odn. ako se Bluehole brzo ne sabere i definitivno ne ubije mogućnost cheatanja (malo vjerojatno) to će biti najveći broj otkaza jedne igre u povijesti a vjerojatno će ju i steam maknuti sa storea što je i radio prije kod sličnih slučajeva....

A odgovor Blueholea je sramotan. Kao evo mi vama dali novi tool za prijavu cheatera haha

izvor

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08.