![]() |
mail conformation? to mi je prvo palo na pamet jesi obavio to?
|
Citiraj:
Sa istim podacima logiram se na web stranicu, ali na aplikaciji ne. |
Citiraj:
sve u svemu stranica tj app izgleda fantasticno ima "jebene ideje" ali to je sve sto ima lets be real! |
Citiraj:
posalji im mail isto tako imas i njihov forum. sorry i cant help :/ samo sto i ja imam problem logirati se na forum srecom mozes koristiti facbook/twitter/google acc |
Mali info za Mistertango.com. Nakon kreiranja računa i verifikacije putem aplikacije gledam malo načine uplate na račun. Idem provjeriti za BTC uplate koji oni automatski prebacuju u Euro i situacija je sljedeća:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ispricavam se ako je tako ali na stranici pise 400€ na mjesec (valjda je to za Đ bez dodatnih nameta) a card limit nisam mogao naci tako da moje isprike |
Revoult kartica je 50e i tko kaze da nece prestati raditi prije nego je postar donese?
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Onda ostaje trgovina zlatom. Kupiš zlato BTC-om iz slovenije, pokupiš zlato u ZG ili odmah uzmeš kune i bok.
Ne kršiš nikakve zakone, pošto je trgovina zlatom neoporeziva. |
I koliko gubis na toj transakciji?
|
Ako je to ovo
https://www.moro.si/morobitcoin/product/10-g-gold-bar/ prodajna cijena 400€ otkupna cijena 333€ Ne vidim kako se isplati. |
Izračunaj si na njihovim stranicama. Ovisi o iznosu, za manje iznose gubitak ide i do 20%, a za veće do 5%.
|
Ništa ispod kila nije isplativo :)
|
Došla danas advcash kartica, kad ono :Transfers to Advanced Cash EUR cards are temporarily unavailable. We apologize for the inconvenience.
Pa to nije normalno ovo mi je druga kartica koja je prestala raditi prije nego što mi ju e poštar donjeo !?!?!? Da li se možda može prabaciti na karticu pomoću https://www.changer.com/? |
Citiraj:
|
Možeš ti prebaciti na adv cash account, ali nemožeš napuniti karticu
|
Citiraj:
Za provuci vece cifre zlato je super, al kartice su puno zgodnije tipa za natocit auto Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Nelosa ideja |
Sad je stiglo i na mail...
Citiraj:
|
u najgorem slucaju btc bankomat...
izvor wikipedija: Naslov - "list of bitcoin debit cards" This is a list of bitcoin debit cards. Gibraltar based payment technology company WaveCrest Holdings issued world's first Bitcoin debit card through Xapo. On January 3, 2018 Visa terminated WaveCrest Holdings for issuing cards and all the previously issued cards were blocked abruptly. World's largest Bitcoin debit card companies such as Xapo, BitPay, Wirex, TenX, Biwala, Cryptopay were backed by WaveCrest. While cards issued by other companies such as Wire Card and Monaco are still in function. tako da treba naci partner stranice koje su povezane sa wire card-om dok monaco ima samo viza kartice |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
TenX je "potvrdio" da je njihov novi partner wirecard sto znaci da ce i ostali krenuti tim putem samo je pitanje kada... :chears:
|
Citiraj:
|
greska
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=k11w...ature=youtu.be 7:24 nije bez razloga stavljeno pod navodnike izvor twitter: Crypto pay "We are still working to implement the new card program. Once we have news - we will surely share them with you " prije 8 min |
Citiraj:
|
Digao danas pare sa advcash i ostalo mi nešto sitno na walletu,par eura i 5.7 eura na kartici. Idem još potrošiti karticu a ovo na walletu neka čeka bolja vremena 😂
Ako nekoga zanima PBZ bankomati rade normalno 100 kn 14.11 eura |
Ja sam pokušao povući 21€ na eth wallet i nudi mi 0.0135 eth (cca 11.11€ vrijednost u tom trenutku)
|
Jučer stigla advcash kartica, aktivirana jučer, otkazana danas :-(
Ista stvar mi se dogodila sa Wirex karticom, više ništa ne uzimam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:16. |