![]() |
Jedan od najjačih vikenda ove sezone,
Indianapolis + monaco :) http://i.imgur.com/GPAw8m3.jpg Vidim da se sprda dok nema nanda :D |
|
53793f3854af450d1c62dc9c3f659e60e7b99400 (Sky Sports F1)
969dbafa76bbd0ca37d73629f392c83fcf9cc295 (Sky Sports F1) još linkova: https://www.reddit.com/r/motorsports...qualification/ |
vandoorne se zabavlja
http://i.imgur.com/z0nZYTF.jpg |
A bas mu je dobro islo...
Honda je govno, tesko smece od motora. Ne da se usranom do potoka. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Odlične kvalifikacije, nije dugo bilo ovako zabavno, bravo Kimi, bit će super borba sa Vettelom. Ferrari očito dobro radi a ni Bottas nije loš. Za Hamiltona jako loš početak, ako "skrpaju" bolid može se do postolja i s 13. pozicije.
Čeka se utrka...;) |
Ma kakva borba. Kimi će se odmah na startu maknuti Vettelu da ne smeta. Isto tako bi i Mercedes napravio.
Zna se tko je prvi vozač u Ferrariju. |
Da, borba za titulu je ono sto najvise znaci. Kimi ima slabe sanse pored Vettela, dakle, dzaba mu pole. Steta...
|
Ne djeluje mi Kimi kao lik koji će se nekome micati, znam da je tu puno na cijeni i svaki bod je bitan...al ipak...ja ne bi :)
|
Bravo Kimi!! A vele penzioner :)
Jos da neko pokupi hamiltona u prvom zavoju, to bi bio vrh! nece se maknut na startu, ali kasnije ce morati. Vettel je placen 30mil eura, a kimi 7mil. Uozbiljite se. Sent from my Pixel XL using Tapatalk |
Ma Vettel standardno ima bolji start od Kimija. Odmah će ga na startu proći. Hamiltonu će biti jako gusto iza. Ali sam si je kriv.
|
Navijam da Kimi zabije Kmettela o zid u prvom zavoju, čisto da plakanje dobije neku novu dimenziju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Ali onda bi Thomas opet plakao...
|
Citiraj:
|
Glickenhaus SCG 003 ima Hondin motor :D
|
|
Webbera ću uvijek pamtiti kao nadrkanog niškoristi skorojevića koji je sretnim spletom okolnosti bio u neposrednoj blizini naslova. Isto kao i Massa.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
bravo kimica
|
Papučarskiji i kukavičkiji start u MC nikad u životu nisam vidio. Svatko od svakog 1 metar, nitko nikoga u top 10 nije prešao niti pokušao...
Fakat je ovo postao sport za papke. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Da li ima ijedan normalni stream? Sve šta sam našao je katastrofa.
|
Ovi linkovi za kvalifikacije od Texa Willera iz posta #513 rade i za utrku.
|
evo mclaren ispred ferrarija to!!!
Hahahaha
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
i momcadske odredbe alive and kicking u ferrariju isto...ali dobra fora, mozda ima nekih sa dovoljno niskim IQom da misle da je ovo bilo zasluzeno
Ima ziher. Cak i ovdje na forumu.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Što se tiče same utrke, standardno dosadna - čak nema niti sudara. Voze preoprezno, kao tetkice za volanom, a o preticanjima da ne govorim. |
Evo želja ti se ispunila...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |