![]() |
Citiraj:
480=lockaš FPS na 60 i imaš Freesync đabe! Pravo pitanje je jel 8GB overkill? |
Citiraj:
No sad ce drvlje i kamenje da sam u krivu.. ;) |
e sta sad da radim??
mislio sam uzeti 1070 za 3440x1440 monitor, da cekam ATI ili ?? |
Citiraj:
Strpi se do 2017, tada dolaze ATI/Nvidia high-end grafe pa će cijene 1070 pasti na razumnu razinu. U biti savjet svima koji sline za 480 je da čekaju barem do jeseni dok NV ne izbaci 1060. Nebude se Nvidija samo tako lako predala u midrange segmentu. |
Ja zelim pucati iz tenka na ultra u 3440 tako da brijem da se necu moci strpiti do 2017 :D
|
Citiraj:
Ako je sprdnja,onda poštujem 😁 |
Citiraj:
Pustimo ove razmažene sa 144Hz :D |
Citiraj:
To samo znači da ni ti nisi probao FS/GS Decki moji,stutter i frame tear je najmanja svrha toga. Probati igrati na 144Hz je cudo ali imati Freesync je nivo iznad toga. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što ste stalno protiv CF/SLI 😛
Meni jedina igra koja ne funkcionira s time je NFS Most Wanted 2012 😂😂 |
Citiraj:
Ove nove ATI grafe napokon donose Ultra detalje na 60+ FPS 1080p za sitne pare na monitorima bez Freesynca koje 90% raje ima. |
Citiraj:
E pa to se treba promjenit. Mozes nabavit za soma kuna Aocov freesync 60hz ili za 1350 kuna 75ahz ili za 2300 kuna 144hz. I dalje ne pristupačno?Kada sam probao Gsync na 965M sam rekao da se nebi smjelo ništa igrat bez toga,da mora postat standard.freesync cjenovno jest,gsync je samo skup zbog 150 dolarskih Nvidijinih kontrolera |
pa Freesync monitora ima u svim cjenovnim kategorijama i ne koštaju neš više od "običnih" više od običnih tako da - zašto ne uzeti freesync monitor ako već kupuješ novi.
Isto tako APUi podržavaju freesync a čini se da će i Intel podržati na iGPUima. |
Citiraj:
Edit:Doom fanovi,danas izlazi Doom patch za Vulcan(trebalo bi).Čisto da se zna |
Citiraj:
Sam Ribič je sve rekao. :) |
http://a.disquscdn.com/uploads/media...6/original.jpg
:) Citiraj:
|
Nitko nikad nije bio zadovoljan sa cf/sli što ja znam. Ako ništa i da skalira OK, frame time nije kao sa jednom... Za mene osobno bi bilo neprihvatljivo da imam recimo 50% performansi druge grafe, što je još kao odlično skaliranje. A da ne napominjem koliko AAA hitova uopće ne podržava CF/SLI ili skalira očajno
|
Citiraj:
Baš kako Garro kaže, jednom i nikad više. Ali što je najgore, da je gušt imat dva GPU-a, je :D Možda se situacija nešto i promjeni, tj. poboljša sa DX12 i novim grafama, ali to ćemo tek vidjeti :) Jer ako AMD u budućnosti ide na tu modularnost, tj. manje čipove zbog boljeg broja po wafferu, očito trebaju intenzivno poboljšat cijelu multi GPU tehnologiju... |
ma uzimam grafe za majnanje kriptovaluta, nebi smo radi gejminga radio CF nikad hehe..
Budem vidio kak ce to ici u CF, al ak bude problema valjda se moze disable-at CF pa vrtit samo na jednoj grafi igre, a drugu grafu namjestit da majna :) |
Žali Bože struje za mining... osim ako ti je netko drugi ne plaća. :D
|
hehe.. netko mi drugi placa.. :chears:
|
Sunce ispadam jedini tu kojem se sviđa CF haha
Evo kolega uzeo dvije 280X 😁 |
Ja sam ganjao jedno vrijeme 3*HD4850, osim povece potrosnje i grijanja, problem je bio i mala kolicina rama. Zatko ako ce tko i slagati CF sa 480 neka gleda 8gb modele :)
E da i uz te 3 graficke unutra je bila i nvidia GT240 da mi fiziku vrti, tada se jos poprilicno jednostavno dalo to kemijati sa drajverima, danas nebih znao kakva je situacija. |
3X460FTW!
|
kad bi svaka graficka samo jednu boju iscrtavala R x G x B mozda bi imali 100% skaliranje xD
|
Haha
|
koliko sam shvatio, za 2-3mj na policama hrvatskih inf ducana ce biti graficka kartica perfomansama oko sadasnje gtx980 za oko 2000kn?
|
Za desetak dana.
|
Koliko znam dovoljna je i 4gb verzija kod dx12 laicki receno zbraja kolicinu rama u dx12.
btw https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=1440_RX+480 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |