![]() |
Citiraj:
Očito je svakako da ne shvaćam dobro razliku između "stabilan" i "stabilniji" :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Krenuo i ja to čudo probati.
Što se samih fičra tiče, pa kopiraju apple samo tako (Cortana, Continuity, Action Centre, Spartan - reading list, multiple desktops, pa čak i Search sve više liči na Spotliht...). A i ova free Win spika - već zadnje dvije verzije OSX bile su free upgrade. Čudan svijet u kojem živimo :D Skoro pa neupotrebljivo od bugova. Testiram već godinama i MS i Apple beta/rc OSove i ovo je uvjerljivo najgore do sad kaj je izašlo van na testiranje :D |
Ja sam skoro od pocetka u insider programu i to je jedini i defaultni OS koji koristim. I sve mi sljaka, igram dotu, ma sve ko na win 7 radim, bez problema :)
|
@Roberto
Windows 10 nema Continuity, nego Continuum. Moze jedno pitanje? Kakve veze ima Windows 10 Continuum sa bilo cime iz OS X-a? I jedno pod pitanje, znas li sta Windows 10 Continuum uopce radi?! :chears: |
Znam, i nisam mislio na Continuum pod tim, već sam krivo upisao Continuity. Kad već spominješ, mogao bi dodati i Snap i Photos...
Noćas sam malo čeprkao i radio po Win 10, i nisam nešto impresioniran. Nadam se da će to dosta popeglat prije izlaska. |
Build 10074 je tek prvi koji se smatra RC (release candidate), do finalne verzije će proći još hrpetina buildova sa hrpetinom fixeva tako da nemojte još suditi kako će raditi finalna verzija.
Uostalom, RTM više ne znači da je posao gotov - MS će kasnije kroz mjesečne updejtove bacati nove feature i fixeve. |
Citiraj:
I sta Continuum uopce radi tj. zasto je on "bitan" za Win10 uredjaje. P.S. Zadnji put kad sam koristio Yosemite nije imo integriranu Siri (tj. asistenta). Je li se nest promjenilo u medjuvremenu ili je i tvoja tvrdnja da je MS kopiro Apple, integracijom Cortane u Win10, netocna?! |
Citiraj:
Ne vidim što tu treba objašnjavati, već je continuum bio spomenut ovdje... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako hoces da ti clanke ponavljam, moze.
Os sam jucer instalirao, nisam sve isprobao jos, a pogotovo ne taj feature koji je meni osobno nebitan. |
Jel istina da ce svaki korisnik Windows Insider programa dobiti besplatnu licencu windowsa 10 nakon sto izadje sluzbena verzija?
|
Samo glasina od jako nepouzdanog izvora.
|
Evo malo razjašnjenja:
http://www.techlegends.in/windows-10...ows-microsoft/ Citiraj:
|
Last: There won’t be any version of Windows after Windows 10.
Ne razmem, prosim lepo pojasnjenje ? |
Citiraj:
|
Always current - umjesto da veće fičra skupljaju u veliki paket u vidu novog operativnog sustava Microsoft će ih puštati korisnicima čim budu spremni za korištenje.
|
SVE jasno - Pretplata i tako te "zavezu" da moras platiti svake godine a daju ti sta god hoce (ili nista) jer is platio unaprijed za cjelu godinu i nemos probat sto dobijas prije nego kupis.
|
Zasto su popup prozori zblurani? Tipa snimam skype i onaj instalacijski prozor je sav mutav, isto je bilo i sa chrome-om ?
EDIT: Treba spustit scaling sa 125% na 100%, onda sve sljaka. Format C, ovo je smece nevideno, toliko bugova, lagga, crashanja, katastrofa, 9xxx build mi je radio bolje od ovoga. |
samo se vi veselite njihovom kontrolom
kasnije ce te plakati |
Citiraj:
znaci sve one price da ce win10 bit "the OS" kao sto je 7ica bila, padaju u vodu. bagra prokleta. vidim da cu se jos dugo druziti sa 7icom. problem je samo sto ce podrska za igre otic u zaborav vrlo brzo :-(. |
Pa ako ovako ostane, ne mrdam sa 8.1 dokle god nvidia bude izdavala updejtove za grafiku :D
|
Gdje je Microsoft službeno rekao da će Windowsi biti subscription based?
Citiraj:
Evo službeni blog još od siječnja: http://blogs.windows.com/bloggingwin...ws-windows-10/ Citiraj:
EDIT: http://www.winbeta.org/news/video-ex...medium=twitter |
ako je vijest istinita da ce "10" bit zadnji winsi
znaci da guraju singularity i dotnet u potpunosti a to je smece, smece nad smecem ILI misle unificirat 3 platforme u jednu sto ce OPET biti smece tehnologija mozda ide brzo naprijed ali njihova strategija je GOVNO |
@Dekriptor iz teme žderonje, da tamo ne oftopičarimo
Meni je dobar, sve mi radi kak spada, nisam naišao na nikakve prepreke, možda se sa novim bildom desi neki bug, ali ništa da bi win10 bili nefunkcionalni. Možda bih ja malo volio drugačiji dizajn, ima poneko čudno dizajnersko rješenje ali valjda će i to na releasu biti sređeno |
Uf nisam ni vidio ovu temu,heheh novi sam :hitthewal:
Kako da obrisem post na onoj temi? Isplati li se prijeći sa 8.1 na 10? geronimo što fali win8.1. |
fali nula
da bude 8.10 :D |
Ma kud bi prelazio, ovo još nije ni beta :D
Makar nekima radi bez beda i ne ruši se, ipak nije to za primarni sustav. Kad se ispolira i popravi, bit će bolje od osmice. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |