![]() |
I kod mene taj M203 radi odprve bez ikakvog krašanja:D imam ga već podugo na pljuci G36/37 ali sam se vratio do Yantara da si prikupim baterije/lampe bez 50kom neidem dalje potamanit ću sve za lampe:D
Imam još one calibration toolse kome ih dati, to mi je bezveze kad ih nitko netraži, pa gdje je hebeni Cardan kad ga trebaš ili negdje loče votku:fuming: |
Citiraj:
Uglavnom, ova mapa mi je totalno osvježenje u free playu, svakako posjetiti :) |
ja sam ušo kod njih sa pass al su me unutra srokali :wtf2:
|
Citiraj:
|
Ma ja više ne pitam, sve kaj se crveni, kosim sa TR 301 :D nema zejebancije samnom. Eutanizirao sam sve i jednog merca, monolitovca.
A i oni vojnici su isto vulve. Prvo im pomognem u CNPP i osnuju si bazu tamo. Kasnije dođem tamo i raspale po meni. Sve sam ih riješio, gamad izdajnička. |
Citiraj:
Jedino ne znam kakav je respawn na mapama :D |
Tu i tamo se nakote Banditi na nekim mjestima, onoliko koliko sam bazao u free playu.
|
Da, njih zapravo ima najviše i posvuda u free palyu.
Nažalost, nit su neki jači protivnik, niti nose nešto atraktivnije sa sobom :D Bilo bi mi draže da su brdo monolithovaca raspršili povuda po svim mapama. |
Adidas trenirka, simod dolčevitka i ona dvocjevka :D dobro, tu i tamo imaju i MP5, onda su malo opasniji :D ali u globalu, da, luk i voda :D
|
Većina vas je već odjurila daleko, ali možda se nekome dogodilo ko meni ili sam se stalkerima zamjerio. Naime, bio na turneji Jantar-Močvara-Vojno skladište i sad trebam otići u Jantar (na povratku dolazi do onog napada helića u Baru). Prije Jantara odoh u bar na piće i ustanovim da me je netko putem opljačkao. Prije te turneje imao skoro 300.000, a sad mi jedva ostalo za piće. Ako netko zna tko me to opljačkao da ga skratim za glavu. A ja ko hrčak skupljao da kupim BTR, sad ne mogu ni invalidska kolica.
|
Citiraj:
Ima jedna misija za Velesa u kojoj te on šalje k banditima bez tvojih stvari. Možda ih naprosto nakon povratka nisi uzeo kod njega na polici. |
Citiraj:
P.S. Kak vi zalijepite slike? Kad je nešto važno napravim screenshot, ali ne znam kak ga stavit (jedino na neki link) |
Kako te netko mogao opljačkati? Ne mogu to ni zamisliti.. Što si išao spavati i probudio se opljačkan ili?
|
Igram i ja ponovno sada s ovim čudom od moda..... ima nekih sitnih propusta, ali jedino mi para malo prezahtjevan morao sam solidno skresat detalje od maximuma da bi išlo onako kako želim...
Međutim vidim da su za max preporučili 8 gb rama pa i više kako je pisalo u manualu..... a igra mi se pokreće isključivo kao 32 bit ??? :) Postoji li šansa da je forsiram kao 64 :chears: |
Gdje je onaj ključ za Wolfa?
|
Citiraj:
|
Kod bandita na stolu u njihovoj bazi gdje onaj njihov trejder prodaje:D ako je to ta misija o tipu zakljućanom u podrumu bandita u buxi:D
Kolegu su opljačkali "plavci" kad mu je opalio šljagu:D pisao sam već o tome i ja sam imao preko 300.000krznaša a kad sam pokupio lovu iz sefa bilo je nekih cca 50.000 dakle neko je zapalio ostatak i nisam našao ni ja tko, ali 99% je tamo izgubio lovu zato sam to "napomenuo" da se lova potroši a oprema izbaci u nekom čošku izvan njihove baze. Lako se vratiti na tu misiju ako se sejva pa treba provjeriti ja sam se uvjerio:D Pretekla me "opljačkana sirotinja":roller: a ja pobrko "kljuć" |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U biti sam slučajno primijetio ali je zanimljivo što onda govore 8 gb rama...
Isto sam probao na forumima nači ali se ne spominje još. |
Citiraj:
Hvala unaprijed. |
:D ja sam probo staviti optiku na SPAS12 i kreširalo se toliko o postavljanju opreme koja nije namijenjena naoružanju:D a u igri nema "protecte":fuming: ta mi je najdraža u bilo kojem modu ili igri gdje su je namjestili naravno s optikom:D
|
Citiraj:
Inače je ekstenzije xml najbolje otvarati sa Notepad++. Ti taj problem nisi imao jer kad si stavio taj dodatak već si najvjerojatnije prešao tu lokaciju. |
Citiraj:
Kaj nije Protecta samo u Call of Pripyatu? |
Citiraj:
Citiraj:
mod: molim koristiti multiquote |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ima li on za dat koji drugi zadatak? Na Construction Site sam već otišao sam istraživat i napravio dar mar tam :D |
Citiraj:
Citiraj:
Bio sam tamo u toj bazi, ali Lukasha nisam sreo. Vidio sam i Maxa i Skinflinta, no Lukasha nisam sreo. Budem se zainteresirao ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Šteta što nisu faction war stavili u mod :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |