![]() |
Tako nešto mislim da još ne postoji za WP, nažalost
|
A kako na tapatalku postavit da dolaze obavijesti?
Pokusao sam ali nisam uspio |
Citiraj:
Imaš ih u postavkama mobitela pod notifications+actions i dodatno još imaš u Tapatalk postavkama. |
U N+A nema Tapatalka, u slucaju da si mislio da mora tamo biti. Barem je kod mene tako, a ne vidim opciju kako bi ga dodao.
U Tapatalk postavkama ja imam namjestene obavijesti, ali one se vide kad kliknes na Notifications u opcijama dok si na nekom forumu. Ali da bi obavijest dosla i bila vidljiva u notification baru kao za poruke, mailove itd., to ne. Dobijes PM, ali nemas pojma o tome :D |
Jok, haluciniram :D
http://s26.postimg.org/puh3uq8n9/wp_...40822_0001.jpg Jedini problem koji ja imam s Tapatalkom je da dobivam fantomske notifikacije. Dobijem da mi je netko poslao poruku ili da me quoteao. Otvorim forum, a ono nigdje nikakva poruka, a skužio sam da kad netko quotea zvonca, meni dođe notifikacija. Vjerojatno zbog usernamea i @ u njemu. Isti razlog zašto me nitko ne može nać u dobrim i poštenim trgovcima kad ide na search :D |
Citiraj:
|
Ako netko ima original back cover u BOJI od Lumia 625 a da mu nije potreban, neka mi se javi u PM. Zanima me neki u boji, tipa žuta, zelena i slično.
|
Citiraj:
narančasta preferirano :) |
Tapatalk je još jedna u nizu vrhunski napravljenih appova za WP. Nego, kako u gmail aplikaciji forwardat email?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tamo ideš jednostavno na Respond > Forward, nije da je išta komplicirano... |
Istina, nije mi imalo logike. Hvala
|
vezano za folije za model prestigio 8500 duo:
ovdje odaberite model lenovo a830. skoro je u dlaku po dimenzijama pa ako je nekome hitno... http://www.ebay.com/itm/151379916543...%3AMEBIDX%3AIT |
Citiraj:
Postoje čak nevjerojatne 4 opcije već postavljene kao male ikonice na dnu ekrana. Imaš strelicu lijevo i desno, kantu za smeće i koverticu sa strelicom. Kanta za smeće sigurno nije za reply/forward. Možda strelica? Neeee, kovertica sa strelicom je. Skroz nelogično, priznajem :lol2: |
Nelogično je da forward spada pod "respond", jer forwardiranje po prirodi nije odgovor.
Osim toga, gmail izbjegavam jer je "odlično" riješen, pa često imam ovakva iznenađenja: http://www.pohrani.com/t/1P/jX/4HucU...1408220001.jpg između nepravilnih prikazivanja emailova, nemogućosti otvaranja attachmenta, itd. U gornjem slučaju je konkretno u pitanju običan PDF fajl. |
Citiraj:
jer da si je i jednom koristio vidio bi da ti se otvori novi izbornik... o nemili power useru :care: |
Jesam, ali vidiš koliko rijetko :D
Web verzija je puno bolje riješena pa nju koristim. |
:zdero: |
Citiraj:
Također odlično mi je sto zbog toga imam isti interface pa vise ni ne razmišljam di sta, vec automatski ruka radi :) P.s. ne sjecam se da sam ikada sa gmailom imao ikakvih problema osim sto mi se tu i tamo na dp verziji znalo pojaviti da ponovno linkam gmail acc iako je isti jos uvijek radio. |
Meni je ok defaultna app za mail jos samo da nadjem neku za youtube bilo bi super
Jel wp podrzava usb otg? |
Citiraj:
Za youtube osobno koristim toib iako MetroTube i myTube također rade odlično. WP ne podržava OTG... još. |
Jel ima koja besplatna youtube app da dobro radi?
Jos testiram wp pa da isprobam sve da znam dal da ga uzimam ili ne EDIT: Aplikacija za njuskalo je puno bolje napravljena na androidu,ovdje je uzasna |
Može mala pomoć:
Evo uhvatio sam vremena danas, a i btw na GO sam od ponedjeljka pa želim osposobiti Lumiu 625 da bi mogao prodati ovaj mobitel iz potpisa.. Znači, za početak bi trebao stvoriti Microsoft račun/acc? Što dalje preporučate? |
Citiraj:
Ja sam ih sve probao i svaka ima neki problem, nedostatak ili je loše riješena. Whatsapp i dalje zajebava. Dobio poruku i poziv u isto vrijeme, nakon poziva Whatsapp blokirao: http://www.pohrani.com/t/9/HS/QBCKPF...1408230001.jpg |
Citiraj:
A koliko si nesretan sa WP i koliko pljuvačiš po njemu, mislim da je vrijeme da se prebaciš na neki android i da više ne čitamo te frustracije. |
Ne znam o čemu pričaš, ja samo iznosim činjenice i vlastita iskustva, a ti si bespotrebno zao. :(
|
Ajde ne natežite se 10 postova sada.. Radije meni početniku pomognite sa onim gore kratkim upitom.. Điiiiiiiz
|
Citiraj:
YouTube HD sam koristio dok nisam došao do ove iznad |
Citiraj:
Citiraj:
Microsoft račun, Google račun, povežeš sve, instaliraš šta ti treba s marketa...nije baš neka nauka. |
thx, to se može predložiti i bez nekakvih dječjih ispada.. Ali hvala, odnekud moram krenuti.. Ipak sam imao 4 godine Android..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:36. |